Insan evladigina nasil kiyar nasil dayak attirir keske siyaketci olsaydinizCanım hem dövdüler hemde yakasına sarıldılar düğün gecesi düşün yani sonra millet çıkıyo sonuçta eşinin annesi falan filan bir anne oğlunun dövülmesine hatta öldürülmesine göz yumuyosa bu anne anne değildir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşim düğünde beni bırakıp kaçacakmış. Eşimde ben nermini bırakmam deyince yakasına sarıldı yani boğmaya kalktılar eşimde o sinirle pek hoş sözler söylemedi sonra eşimi mahkemeye vereceklerdi bize hakaret etti diye. Yani tüm bunlar eşim beni sevdi diye kızlarSoktayim inanin ne demek dugun gecesi yakasima sarildilar analamdim bunu
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Millet aylarca dayaniyor hey allahi, azginAlinti yapamiyorum telefondan ama 7 günde olebilirim ben dayansam esim dayanmaz ooooo koca 7 gun arti 7 gece aman yarabbimm
Gittik tabi ama anne oğul diye mahkeme ceza falan vermezmiş avukat söyledi Allaha havale ediyorumInsan evladigina nasil kiyar nasil dayak attirir keske siyaketci olsaydiniz
Tamam siz 1 hafta kalmisiniz onlar yaptiginizi bile düsünmemistir yani.. Anlasilmaz ama ayni evde o ihtimal yok ister istemez anlasilir ...millet birde elti kayin ayni evde yasiyorlarTabi uzun süreli olmaz huzur kalmaz. Fantezi dunyama da ters ayrica birarada yasamak
Dügününüzu maaf ettiler peki niye istemeiler sizi ne derdi varmis kvinizinGittik tabi ama anne oğul diye mahkeme ceza falan vermezmiş avukat söyledi Allaha havale ediyorum
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Kocaniz pek memnundur sizden kacim bakayimNeyse benim libidom tavan anlasilan kacayim ben yavastan zaman mekan farketmez bana
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Benim anlamadigim bu kv ler neden gelinlerle oturmak ister sonucta onunda düzeni bozulcak sacma sapan
Gelin kiza emir verecek ya güya. Üstünlügünü kanitlayacak, oglusuda yaninda kaliyor. Gelin kiz'da temizlik, yemek yapsin, oh mis.
Hani anladigim kadari ile mantik bu. Tabi adina "mantik" denilmesi tartisilir
ayrı oturanada beraber oturana saygım var sonuçta herkes kendi imkanını ve düzenini bilir ne yapılıyorsa vardır bi bilinen,merhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
burda şu varki sözlünüz SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK gibi bişey yapmış sanki. tabi anneyi evde yalnız bırakma konusunda suçluluk hissediyorsa (ki yalnızsa) , önceden düşüncem farklıydı ama şimdi kıyamıyorum filan vs gibi neden-sebep-sonuç ilişkisine bu değişimin sebebine sizi adam gibi ikna edebilmeli bence, yoksa burdan bakınca yaptığı pek hoş durmuyor.
Eşim ve ben birbirimizi çok seviyomuşuz sevenler evlenemezmiş evlilik sadece cinsellikten ibaretmiş eşler gezip tozamaşmış beni bu yüzden istemedilerDügününüzu maaf ettiler peki niye istemeiler sizi ne derdi varmis kvinizin
şakamı bunlarEşim ve ben birbirimizi çok seviyomuşuz sevenler evlenemezmiş evlilik sadece cinsellikten ibaretmiş eşler gezip tozamaşmış beni bu yüzden istemediler
kv mi bir kez daha sevdim bu okuduklarımdan sonra
Bu aynı ev de yaşamak denilen şey o kadar saçma ki.bunu teklif etmeyi bırak konusu bile açılmamali.benim çevremde soz konusu olmaz en yakın ayni apartmanda oturulur.ayrılın diyemem size ama ben olsam ayrılırdım evli değilsiniz sonucta.annenle yasamak istiyorsan evlenme derdim ben olsam.bunu teklif eden bi adam sevilmez zaten.çok uç bir teklifte bulunmuş bence.
Daha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yineşakamı bunlar
kv mi bir kez daha sevdim bu okuduklarımdan sonra
- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
aaaaaaDaha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yine
one yaaaa walla anlatma kardeş sinirden bilgisayara dalıcam kafa göz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dengesimi bozuk neee !!!!!!
demekki oğluna gelin diğil bi ihtiyaç malzemesi aldığını sanıyo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Güya bana direk konuşmamış olurdu eşime derdiki oğlum evlendiğin zaman karını döveceksin Gelinler dayağı hak eder derdiaaaaaa
one yaaaa walla anlatma kardeş sinirden bilgisayara dalıcam kafa göz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dengesimi bozuk neee !!!!!!
demekki oğluna gelin diğil bi ihtiyaç malzemesi aldığını sanıyo !!!!!!!!!!!!!!!!!