aynen.... oturup bi film bile izleyemeyceksinizYani demek istedigim cinselik degil rahat olamam yeni evliyiz somucta bir istedigim kiyafeto giyenem bir oturma odasina uzanamam esimi öpemem annesi görecek diye... Arkdas cagiramam.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sordum annesi demis iste gelin hazir ev kira ödemeyin ben size karismam ben ama inanmiyorum bu laflaraacikcasiBahsettiginiz seyleri onemsiz görmüyorum ama sozlunuzun sizi kandirmis olmasindan buyuk degil bu ayrintilar. Siz bunu kabullenip onun istedigini yaparsam soyle rahat edemem boyle huzursuz olurum savlariyla yola cikmissiniz bile. Ilk dakikadan cingar cikarip önceden söylediklerini yüzüne vurmali, ne degisti diye hesap sormaliydiniz bana kalirsa.
evli çift.. hiç ses çıkarmasan da o iş olurken ses çıkıyor illa ki. yapacak bir şey yok malesef. işte aynı evde yaşamak.. üff hakkaten iğrenç...Yani ayip.... Okadar insan varken biraz dikmap etmek lazim...
Galiba bahanesi karismaz ki bize....bende inandimAnnesinin dedigi her seyi yapacakmiymis onu da sorsaydin
Ben zaten ayni evde yasiyanlara sasiriorum o yüzden sabah bile banyo yapsan arka arkaA anlasilir igrenc bir durum insanin özel hayati kalmaz esinden sogur insan.evli çift.. hiç ses çıkarmasan da o iş olurken ses çıkıyor illa ki. yapacak bir şey yok malesef. işte aynı evde yaşamak.. üff hakkaten iğrenç...
Ay seytanlik geldi inadi ses yapacan o utansin tövbe ya sif o degil bence mutfakta sorun ailemde gelmezevli çift.. hiç ses çıkarmasan da o iş olurken ses çıkıyor illa ki. yapacak bir şey yok malesef. işte aynı evde yaşamak.. üff hakkaten iğrenç...
Bende anlamadim önceden yok hayatim ben istemem öyle diyordu simdi ne olduds döndü..
Anne eli değmiştir bence
Ve şimdiden birlikte aldığınız bir kararı bu kadar kolay çiğneyip annesinin söylediğiyle fikri böylesine değişebiliyosa bu çok ciddi bir sorun bence
Bu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu
Olmaz bece misafir gidene kadarda bir zahmet yapmasimlar bizde kimse aylarca kalmiyor . Bence özel haya öne li yan odadaki benim ne yaptigimi bilmemeli ilgilendirmez ki cocuk kalacak hep ayni evde oldugumuz sürede.Bu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu
Kuma hayati yasiyor ayni evde yasiyanlar evlilik degil oOlmaz bece misafir gidene kadarda bir zahmet yapmasimlar bizde kimse aylarca kalmiyor . Bence özel haya öne li yan odadaki benim ne yaptigimi bilmemeli ilgilendirmez ki cocuk kalacak hep ayni evde oldugumuz sürede.
aynen.... çok sıkıntılı.. kabul etme basın çok agrırAy seytanlik geldi inadi ses yapacan o utansin tövbe ya sif o degil bence mutfakta sorun ailemde gelmez
Ne olcak 7 gün olmesin Kiz ne bileyim rahat degilsir benceValla sizi tebrik ederim oyleyse.. mesela 1 haftalik bir bayram tatilinde esimin ailesine gittik diye koca 7 gun sevismeyelim mi? Ha bu demek degil ki herkes herseyi bilsin duysun... biraz daha tedbirli olursun olir biter. Hayat kisa, 7 gun buyuk kayıp
Anne eli değmiştir bence
Ve şimdiden birlikte aldığınız bir kararı bu kadar kolay çiğneyip annesinin söylediğiyle fikri böylesine değişebiliyosa bu çok ciddi bir sorun bence
Evet tam ben diyecektim. Sonuçta konu sahibi, nisanlisini ayri ev için ikna etse bile, bu onun ana kuzusu oldugunu degistirmez. Evlendikten sonra annesi ile ayni evde kalmak isteyen biri, adam olmayan ana kuzusudur benim gözümde.
Yani neticede ayrilmak en iyisidir. Bu adam hem kendi kararlarin arkasinda durmuyor, hem sana yalan söylüyor konu sahibi, hem ana kuzusu. Yani yol ver gitsin...
Herkesin kendi bilcegi sey bu isin sakasiValla sizi tebrik ederim oyleyse.. mesela 1 haftalik bir bayram tatilinde esimin ailesine gittik diye koca 7 gun sevismeyelim mi? Ha bu demek degil ki herkes herseyi bilsin duysun... biraz daha tedbirli olursun olir biter. Hayat kisa, 7 gun buyuk kayıp