• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

Bahsettiginiz seyleri onemsiz görmüyorum ama sozlunuzun sizi kandirmis olmasindan buyuk degil bu ayrintilar. Siz bunu kabullenip onun istedigini yaparsam soyle rahat edemem boyle huzursuz olurum savlariyla yola cikmissiniz bile. Ilk dakikadan cingar cikarip önceden söylediklerini yüzüne vurmali, ne degisti diye hesap sormaliydiniz bana kalirsa.
Sordum annesi demis iste gelin hazir ev kira ödemeyin ben size karismam ben ama inanmiyorum bu laflaraacikcasi

Iki yil gizli sakli bulustuk aman kimse gör,esim diye kocamla gizli saklimi seviscem dedim güldü yok yok karismaz benim annem. Evlenmeden önce hepsi ayni seyi söyler hersey köprüyü gecene kadar bence

evli çift.. hiç ses çıkarmasan da o iş olurken ses çıkıyor illa ki. yapacak bir şey yok malesef. işte aynı evde yaşamak.. üff hakkaten iğrenç...
Ben zaten ayni evde yasiyanlara sasiriorum o yüzden sabah bile banyo yapsan arka arkaA anlasilir igrenc bir durum insanin özel hayati kalmaz esinden sogur insan.

Sonra cocuklari gelip gidecek belki ben misafir istemiyorum... Odana gitsen gitti derler olmaz ya

Bu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu:KK12:

Kabul etme. Seni oyuna getirmeye çalışıyor. Bir tamam dersen bir daha ayrı eve çıkamazsın. En baştan kesinlikle hayır olmaz de yoksa çok pişman olursun, net.

Eee siz duydunuz halalar duydu ozaman babaanne dede de duydu biraz dikkatli olsalarmis hic gülecegik yoktu aksam aksam tövbe tam travma

Bu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu:KK12:
Olmaz bece misafir gidene kadarda bir zahmet yapmasimlar bizde kimse aylarca kalmiyor . Bence özel haya öne li yan odadaki benim ne yaptigimi bilmemeli ilgilendirmez ki cocuk kalacak hep ayni evde oldugumuz sürede.

Olmaz bece misafir gidene kadarda bir zahmet yapmasimlar bizde kimse aylarca kalmiyor . Bence özel haya öne li yan odadaki benim ne yaptigimi bilmemeli ilgilendirmez ki cocuk kalacak hep ayni evde oldugumuz sürede.
Kuma hayati yasiyor ayni evde yasiyanlar evlilik degil o

Valla sizi tebrik ederim oyleyse.. mesela 1 haftalik bir bayram tatilinde esimin ailesine gittik diye koca 7 gun sevismeyelim mi? Ha bu demek degil ki herkes herseyi bilsin duysun... biraz daha tedbirli olursun olir biter. Hayat kisa, 7 gun buyuk kayıp :KK53:

Valla sizi tebrik ederim oyleyse.. mesela 1 haftalik bir bayram tatilinde esimin ailesine gittik diye koca 7 gun sevismeyelim mi? Ha bu demek degil ki herkes herseyi bilsin duysun... biraz daha tedbirli olursun olir biter. Hayat kisa, 7 gun buyuk kayıp :KK53:
Ne olcak 7 gün olmesin Kiz ne bileyim rahat degilsir bence

Anne eli değmiştir bence :KK30:
Ve şimdiden birlikte aldığınız bir kararı bu kadar kolay çiğneyip annesinin söylediğiyle fikri böylesine değişebiliyosa bu çok ciddi bir sorun bence

Evet tam ben diyecektim. Sonuçta konu sahibi, nisanlisini ayri ev için ikna etse bile, bu onun ana kuzusu oldugunu degistirmez. Evlendikten sonra annesi ile ayni evde kalmak isteyen biri, adam olmayan ana kuzusudur benim gözümde.

Yani neticede ayrilmak en iyisidir. Bu adam hem kendi kararlarin arkasinda durmuyor, hem sana yalan söylüyor konu sahibi, hem ana kuzusu. Yani yol ver gitsin...

Herkesin kendi bilcegi sey bu isin sakasi

Back
X