• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

Kv istiyor ben yanlis ne yapcam vs.bende cinselikten actim konuyu daha anlayisli olur diye hem erkekler daha düskün olur böyle seylere bu seferde aman annem karismaz duymaz he canim he duymaz bende 5 yasinda cocugum ya kamdircak akli sira....ya sinir oldum resmen sinirrrr

Uff bu daha zor

Bence duyar hatta dinler de aranız iyi mi diye dinledim der bir de

Ilikise yasamadigim icin o anlamda ses olur,u olmaz,i bilmiyorum ayni evde yasiyanlar ne yapyior...
biz 10 yıl annem babam ben dedem babanem amcam 2 halam birlikte yaşadık. halamlar hep seslerini duydugunu söyler. ve ben de duyuyordum. ben de erkek arkadaşımla ailesi varken birlikte olamıyoruz ses gider diye. bir erkek neden böyle bişi ister....

Katılıyorum kabul edersen pişman olma ihtimalin cok yuksek. her hafta bu konuda pisman olan birçok kişi konu acıyor burda. Az önce bile okudum. Ne kadar iyi anlassan kv ile yine de olmaz. Hastalık vb zorunlu durumlar hariç.

Galiba ama bir erkek neden esiyle yanliz kalmak istemez 3 kisilik evlilik olmaz bence

biz 10 yıl annem babam ben dedem babanem amcam 2 halam birlikte yaşadık. halamlar hep seslerini duydugunu söyler. ve ben de duyuyordum. ben de erkek arkadaşımla ailesi varken birlikte olamıyoruz ses gider diye. bir erkek neden böyle bişi ister....
Halanlari duyuyordun.... Ben oyle kalalikta gikimi cikaramazdim

Bende aynisini dedim iki hafta sonra ale arsinda nisan olacakti bu durumda istemiyorum dedim
Gidiş yolun çok doğru aynen böyle devam. Hatta anlamamakta ısrarcı olursa biraz daha sertleştirebilirsin üslubunu çünkü sözlün sen mecburmuşsun gibi davranıyor şuanda.

Valla ben bugune kadar annemi babami duy madim.

Olayi niye cinsellikle iliskilendirip konusuyorsunuz ki? Ortada bi 180 derece dönme durumu var! Bunun uzerine gitmezseniz daha ne kriterleri degisecek kimbilir...

Olayi niye cinsellikle iliskilendirip konusuyorsunuz ki? Ortada bi 180 derece dönme durumu var! Bunun uzerine gitmezseniz daha ne kriterleri degisecek kimbilir...
Yani demek istedigim cinselik degil rahat olamam yeni evliyiz somucta bir istedigim kiyafeto giyenem bir oturma odasina uzanamam esimi öpemem annesi görecek diye... Arkdas cagiramam.

:KK57::KK57: cidden dinliyen kv de mi oluyor ya
Vardir merakliysa.bizim bir komsunun gelini odasini kitkeyip cikiyormus anneme anlatmis .odasini kurcaliyormus temizlik bahanesiyle odasina pat diye giriyormus sabahlari oglunj ise kaldirmak icin.... Simdi ayirdi evi.bizim apartmandaydi anneme dert yanardi hep.

Ü
Bencede ev üstüne ev olmaz ayrilcam galiba
önce konuşarak ikna etmeye çalış canım olmuyosa da kendisi bilecek artık. Çünkü sen en başında kabul edip şimdi vazgeçmiş olsan anlarım da ama baştan beri konuşulmuş, istemediğini söylemişsin bu lüzumsuz ısrar niye yani.

Bahsettiginiz seyleri onemsiz görmüyorum ama sozlunuzun sizi kandirmis olmasindan buyuk degil bu ayrintilar. Siz bunu kabullenip onun istedigini yaparsam soyle rahat edemem boyle huzursuz olurum savlariyla yola cikmissiniz bile. Ilk dakikadan cingar cikarip önceden söylediklerini yüzüne vurmali, ne degisti diye hesap sormaliydiniz bana kalirsa.

Ü

önce konuşarak ikna etmeye çalış canım olmuyosa da kendisi bilecek artık. Çünkü sen en başında kabul edip şimdi vazgeçmiş olsan anlarım da ama baştan beri konuşulmuş, istemediğini söylemişsin bu lüzumsuz ısrar niye yani.
Bende anlamadim önceden yok hayatim ben istemem öyle diyordu simdi ne olduds döndü..

Back
X