• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

Evet tam ben diyecektim. Sonuçta konu sahibi, nisanlisini ayri ev için ikna etse bile, bu onun ana kuzusu oldugunu degistirmez. Evlendikten sonra annesi ile ayni evde kalmak isteyen biri, adam olmayan ana kuzusudur benim gözümde.

Yani neticede ayrilmak en iyisidir. Bu adam hem kendi kararlarin arkasinda durmuyor, hem sana yalan söylüyor konu sahibi, hem ana kuzusu. Yani yol ver gitsin...
bende ona SASIRDIM hic öyle anamda anam diyen biri degilsi yüzügü taktik sanki anneci oldu

bende ona SASIRDIM hic öyle anamda anam diyen biri degilsi yüzügü taktik sanki anneci oldu

Hiç mi belli olmuyordu? Yani sonuçta annesin öyle bir fikri olur tamam da, nisanlin bu fikri nasil normal bulur? Ergenler bile ayri yasamak isterler bazen, o gelmis kaç yasinda ayri ev istemiyor.

Son defa konusmaya çalisirsin, asla öyle birsey kabul etmeyecegini ve gerekirse ayrilacagini söyle. Üstelik kandirilmis hisettigini ve onun aslinda yalan söylediginide vurgula. Merak ettim acaba ne diyecek diye.

Bariz ortada kandirilmissin.
Ne demek kabul etmek zorundasin .
Yapman gereken belli..ya bi omur sorun cekmeye razi geleceksin yada seni kandirip uzerine dayatma yapan bu adamdan vazgececeksin.

merhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
Canım ben dünyadaki tüm insanların iyiliğini düşünürüm kaynana hariç... Valla sakın taviz verme bende kaynanadan çektim eğer taviz verirsen çok ezilirsin alttan almayı bıraktım yuvamda çok şükür mutlu mutlu yaşıyorum inşallah sende mutlu olursun kardeşim. Eğer sözlün hala annem derse ayrıl. Sen eskiden sana iyi davranan sevgilini seviyosun ama o sevgilin artık değişti ve anneci oldu. Evlenirsin bir kaç hafta seviyorum dersin ama kaynananın yanında oldukça yuvasında mutlu mutlu yaşayan çiftleri gördükçe mutsuz olacaksın ve eşine karşı olan sevgin gittikçe bitecek. Bir yıl bile olmadan boşanmak isteyeceksin iyi düşün tatlım ama kaynanayla beraber yaşamak hiçte iyi bir fikir değil

Canım ben dünyadaki tüm insanların iyiliğini düşünürüm kaynana hariç... Valla sakın taviz verme bende kaynanadan çektim eğer taviz verirsen çok ezilirsin alttan almayı bıraktım yuvamda çok şükür mutlu mutlu yaşıyorum inşallah sende mutlu olursun kardeşim. Eğer sözlün hala annem derse ayrıl. Sen eskiden sana iyi davranan sevgilini seviyosun ama o sevgilin artık değişti ve anneci oldu. Evlenirsin bir kaç hafta seviyorum dersin ama kaynananın yanında oldukça yuvasında mutlu mutlu yaşayan çiftleri gördükçe mutsuz olacaksın ve eşine karşı olan sevgin gittikçe bitecek. Bir yıl bile olmadan boşanmak isteyeceksin iyi düşün tatlım ama kaynanayla beraber yaşamak hiçte iyi bir fikir değil
Haklisiniz siz berabermi yasadiniz

Seni kandirmadi bence. Sadece önceden bu konu hakkinda düsünmemis dir hic..he he olmaz haklisin demis sana öylece.
Belki anneside birseyler söylemis olabilir, onunda aklina yatmistir. Olay ciddiye binince düsünmeye basliyor ciddiye aliyor bu konulari insanlar iyice..

Erkekler icin bu konu önemsiz tabiki. Cunku onlar evi bizim gibi cok önemsemiyorlar. Mesela biz kendi düzenimiz olsun kendi mutfagimiz olsun isteriz evi istedigimiz gibi süsleyelim isteriz vss . Ama onlar yesin icsin yatsinlar...
Birde annelerine kiyamiyorlar. Cekinme utanmada yok niyeyse.. öyle ulu orta göster pipini oglum diye yetistirdiler ya, ondandir belki :KK70:

Ne cektik biz bunlardan be:KK14:

Bariz ortada kandirilmissin.
Ne demek kabul etmek zorundasin .
Yapman gereken belli..ya bi omur sorun cekmeye razi geleceksin yada seni kandirip uzerine dayatma yapan bu adamdan vazgececeksin.
Benden ayrilmazmiz seviyormus bende seviyorsam otururumusum..

Seni kandirmadi bence. Sadece önceden bu konu hakkinda düsünmemis dir hic..he he olmaz haklisin demis sana öylece.
Belki anneside birseyler söylemis olabilir, onunda aklina yatmistir. Olay ciddiye binince düsünmeye basliyor ciddiye aliyor bu konulari insanlar iyice..

Erkekler icin bu konu önemsiz tabiki. Cunku onlar evi bizim gibi cok önemsemiyorlar. Mesela biz kendi düzenimiz olsun kendi mutfagimiz olsun isteriz evi istedigimiz gibi süsleyelim isteriz vss . Ama onlar yesin icsin yatsinlar...
Birde annelerine kiyamiyorlar. Cekinme utanmada yok niyeyse.. öyle ulu orta göster pipini oglum diye yetistirdiler ya, ondandir belki :KK70:

Ne cektik biz bunlardan be:KK14:
haklisin ama inan ben evli olsam Hastalik olmadigi sürece kemdi annemle dahi yasamak istemem dedigin gibi benim düzenim olmadimtan sonra evlenmem daha iyi

Soyle soyliyim ben kayinvalide ile ayni evde yasamiyorum ama evde yatili misafir bile oldugu zaman cinsel hayatimiz olmuyor. Bir ara kayinvalidem devamli bizde kaliyordu ve ayda bir bile iliski zor oluyordu, o da disari ciktigi zaman. Boyle birseyi omur boyu cekebileceksen kabul et ama bazi seylerin sen de farkindasin. Ama seviyorum deme. Anasiyla ayni evde olunca sevgin kalmayacak. Anakuzulugu yuzunden saygin da kalmayacak. Saygi sevgi olmayinca cekmen icin bir sebepte kalmayacak. Iyi dusun derim.

burada o kadar çok kv ile aynı evde yaşayıp delirmek üzere olan var ki!daha bugün bir konu vardı kızcağız hamile kv çöreklenmiş gitmiyor kafayı yemek üzereyim diyordu.sakkkınnn kabul etme.o kadar annesine düşkünse evlenmeyecek.valla tavrını koy restini çek.ailem de izin vermez falan de.annesi de gençmiş üstelik neyin kaygısı bu?!

Haklısın. .
annesini bırakıp evlenmeyen adamdan Hayır gelmez. .

Haklisiniz siz berabermi yasadiniz
Yok canım biz beş yıldan sonra nişanlandık beş yıldır anne babayla yaşanılmaz biz ikimiz bir aile olcaz diyen erkek nişanlanınca anneci oldu. Bende senin gibi seviyorum ayrılamam diyordum ben böyle düşündükçe kaynanamda fırsat bildi beni ezmeye kalktı. Bir an geldi patladım eşimi karşıma aldım ben ayrılıyorum sende ömür boyu annenle yaşa dedim eşim düşündü ve benim yanımda oldu. Kaynana resmen kudurdu. Eşime çok kötü laflar etti hatta eşimin dayısı amcası birleşip eşimi dövdüler öldürmeye kalktılar şimdi eşim ailesini eve almıyor kaynana görümce kimse yok inan çok rahatız ama bende seviyorum diye alttan alsaydım şimdi kaynananın yanında köle olacaktım

Yol ver gitsin uğraşmaya değmez bu dusuncesi hiç degismez. Şimdi vazgeçse bile ömür boyu konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar acar.

Galiba bahanesi karismaz ki bize....bende inandim

Kadin gece olan butun atraksiyonu duyduktan sonra karissa ne olur karismasa ne olur :KK53:

Sonra cocuklari gelip gidecek belki ben misafir istemiyorum... Odana gitsen gitti derler olmaz ya

Butun bayramlarda dogumgunlerinde yildonumlerinde evin curcuna olacak hem de sana sorulmadan. Butun cocuklar torunlar akrabalar cat kapi gelecekler kaynanani gormeye. Gelin musaitmis degilmis kimsenin umurunda olmayacak.

Pisman olursun...

burada o kadar çok kv ile aynı evde yaşayıp delirmek üzere olan var ki!daha bugün bir konu vardı kızcağız hamile kv çöreklenmiş gitmiyor kafayı yemek üzereyim diyordu.sakkkınnn kabul etme.o kadar annesine düşkünse evlenmeyecek.valla tavrını koy restini çek.ailem de izin vermez falan de.annesi de gençmiş üstelik neyin kaygısı bu?!
Valla benden saglam inan bende anlamadim oglunu birakmak istemiyor galiba

Kadin gece olan butun atraksiyonu duyduktan sonra karissa ne olur karismasa ne olur :KK53:

Butun bayramlarda dogumgunlerinde yildonumlerinde evin curcuna olacak hem de sana sorulmadan. Butun cocuklar torunlar akrabalar cat kapi gelecekler kaynanani gormeye. Gelin musaitmis degilmis kimsenin umurunda olmayacak.

Pisman olursun...
Aynen öyle haklisin

Yok canım biz beş yıldan sonra nişanlandık beş yıldır anne babayla yaşanılmaz biz ikimiz bir aile olcaz diyen erkek nişanlanınca anneci oldu. Bende senin gibi seviyorum ayrılamam diyordum ben böyle düşündükçe kaynanamda fırsat bildi beni ezmeye kalktı. Bir an geldi patladım eşimi karşıma aldım ben ayrılıyorum sende ömür boyu annenle yaşa dedim eşim düşündü ve benim yanımda oldu. Kaynana resmen kudurdu. Eşime çok kötü laflar etti hatta eşimin dayısı amcası birleşip eşimi dövdüler öldürmeye kalktılar şimdi eşim ailesini eve almıyor kaynana görümce kimse yok inan çok rahatız ama bende seviyorum diye alttan alsaydım şimdi kaynananın yanında köle olacaktım
Soktayim resmen dövdüler mi

Soktayim resmen dövdüler mi
Canım hem dövdüler hemde yakasına sarıldılar düğün gecesi düşün yani sonra millet çıkıyo sonuçta eşinin annesi falan filan bir anne oğlunun dövülmesine hatta öldürülmesine göz yumuyosa bu anne anne değildir

Canım hem dövdüler hemde yakasına sarıldılar düğün gecesi düşün yani sonra millet çıkıyo sonuçta eşinin annesi falan filan bir anne oğlunun dövülmesine hatta öldürülmesine göz yumuyosa bu anne anne değildir
Soktayim inanin ne demek dugun gecesi yakasima sarildilar analamdim bunu

Back
X