aynen canim cok zor hemdeyok yeni degl kasimda gitmisti uzun donem ekimin sonunda geliyor ksmetse:)
evet tabıMerhaba soru sorabilir miyim
imreniyorum sizlere ya.nişanımda babam akraba kabul etmedi yüzük takıldı el öpme bile omadı hadi fotoğraf çekilelim bitti bu kadar.türk kahvesi bohçası bilmem neyi olmadı hiç biri
selam kızlar benimde 7 kasımda nişanım var, daha müziklerime karar veremedim slayt,giriş,pasta ve dans müzikleriniz ne olacak
şimdiden hayırlı olsun canım :) valla benimki evde oldu o yüzden slayt falan olmadı. Ama pasta yaptırmıştık ewde göbek attık :)
Ayrıca düğün tarihim belli oldu kızlaaaaarrrr
sağol canım,kısmetse tarihi ne zaman düğününün
babam istemiyordu nişanlanmamı.bir an ikna oldu hazır o ikna olmuşken nişanlanalım dedik.ama ben diken üstündeydim son anda vazgeçer bir tartışma çıkar diye.ben hariç herkes gülüp eğlenmişti bu da böyle bir anı oldu iştemerhaba canım neden öyle bişey oldu ki
İnşallah düğünün güzel geçer düğünde sen herlesten daha çok eğlenirsinbabam istemiyordu nişanlanmamı.bir an ikna oldu hazır o ikna olmuşken nişanlanalım dedik.ama ben diken üstündeydim son anda vazgeçer bir tartışma çıkar diye.ben hariç herkes gülüp eğlenmişti bu da böyle bir anı oldu işte
inşallah ya 14 aydır nişanlıyım bu süreçte herkesi sindirip kendi mutluluğumu ön plana almak için epey mücadele ettim.inşallah güzel olur herşey
henüz belli değil.askerden geldiğinde belli olacakdüğün ne zaman peki canım yani belli mi
Liste yapmştım ben evet, öail adresi verirsen atayımKızlar bu arada düğün hazırlığı yapanlar ya da yeni evli olanlar liste yaptınız mı alınacak eşyalar için. Çünkü aklıma sürekli bişeyler geliyor ve hep bişey unutuyorum gibi geliyor özellikle mutfak eşyalarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?