evet ayarladım ama modeli hiç bilmiyorum ya postij almayı düşünüyorum çünkü saçlarım çok uzun degil ve ince telliler çok az duruyor o yüzden hafif toplu bişey düşünüyorum bir de çiçekler çok hoşuma gidiyo taç gibi yapıyorlar bakalım öyle bişey olabilir abartılı şeyleri sevmem zaten sen düşündünmü
ya aynen bende çok ufak gösteriyorum çünkü bende minyonum zayıfım banada herkes kaç yaşındasın diye soruyo ki zaten yaşım da çok büyük degil 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben kendimi evlilik için biraz küçük hissediyorummçiçek fikri güzel, gelinliğinde bütünleşecek modeldeyse harika olur...
benimde saçlarım fazlasıyla uzun..
birde minyon bir tipe sahibim, çarşı pazar alışverişlerinde kimse gelinin ben olduğuna inanmıyor o derece :)
azıcık küçük duruyorum...
o yüzden çok topuz gibi bir şey düşünmüyorum, fazla kadınsı olsun da istemiyorum....
ya dağınık bir topuz ya da lüle lüle dökülsün saçlarım yarım şekilde toplansın falan diyorum...
abartı taş falan bende sevmem, gelinliğimde inci detaylar var, ona uygun bir taç takarım diyorum .. onu da henüz seçmiş değilim...
kınayı ne yaptın ? ne giyeceksin hazır mı elbisen ?
ya aynen bende çok ufak gösteriyorum çünkü bende minyonum zayıfım banada herkes kaç yaşındasın diye soruyo ki zaten yaşım da çok büyük degil 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben kendimi evlilik için biraz küçük hissediyorummsaçların uzunsa çok şanslısın ya her istedigin olurrr ne güzel:) bizim burda kına gecesinde normal elbise giyiliyo kına yakılırkende bindallı giyiliyo kına kıyafetimi henüz almadım ama bindallım hazır hürrem elbiselerinden lacivert sen ne giyceksin gelinlik mi bizim aynı yerde hem kına hem düğün olunca gelinlik giymeme gerek kalmıyo
bende düğün gibi yapmam zaten ayrı bi davetiye vericez çok yakınlar akrabalar falan ufak bişey daha eglenceli oluyor bencebende 23 yaşındayım :) kendimi küçük hissetmek ne kelime, geç kaldım ya hu evlenelim artık yeter modundayımsevgili olmaktan sıkılmıştım başka hitaplarımız da olsun nişanlım diyelim sözlüm diyelim kocacım diyelim yeter yaniii
benim kınam kadınlar arasında olacak küçük çaplı bir eğlence.. davetiyeye falan yazılmayacak...
giyen evet iki elbise giyiyor ama ben küçük bir kına için o kadar masrafa girmedim..
bende hürrem elbiselerinden aldım :) benimki de yeşil
bende düğün gibi yapmam zaten ayrı bi davetiye vericez çok yakınlar akrabalar falan ufak bişey daha eglenceli oluyor benceay ben kendimi küçük hissediyorum yaaa nişanlım çok ısrar etti düğün için yoksa ben evlenmezdim hemen ama çok uzun yıllardır sevgiliyiz 9 yıl oldu
aa gerçekten benimde öyleee lise 1den beri birlikteyiizne çok ortak yan bulduk
bizimde 8 ...
lise aşkımdır kendileri
aa gerçekten benimde öyleee lise 1den beri birlikteyiiznazar degmesin ikimize dee ama sen benden 1 hafta önce gelin olcaksınn tecrübeli olcaksın bana göre
yok hemen düğünğn ertesi günü beklemeyiz paylaşmanıbizde lise 1 de başladık :)hey gidi günler hey
maşallah evet, nazarlar değmesin bizleresevgililikleri uzunca yıllar sürdürebilmişiz, evliliklerimiz de inşallah bir ömür sürer...
aaa evet ben tecrübeli olcam
Gelip tecrübelerimi paylaşırım diyeceğim de, düğünün ertesi günü internet başına oturmama pek ihtimal veremeyeceğimişim gücüm olur yaaaaaniii
artık düğünden sonra paylaşırız başımıza gelenleri
ama daha sonra paylaşırsan bana tecrübe ve destek olur stresteyim baya çünküyok hemen düğünğn ertesi günü beklemeyiz paylaşmanı
ama daha sonra paylaşırsan bana tecrübe ve destek olur stresteyim baya çünkübalayı falan düşünüyomusunuz
ya evet sizin öyle bi avantajınız var başbaşasınız çıkıp gezseniz kimse sizi tanımaz ama biz küçük bi şehirde tanınan aileleriz o yüzden eve kapanmamız lazım burda kalmak için yurt dışı düşünüyoruz ama bizde daha karar veremedik ve zaman daralıyorne için stres yapıyorsun :) ? söylersen yardımcı olurum elbette
stres yapılacak ne var, oohhhh sefamız olsun diyeceğiz ...
balayı konumuz biraz karışık.. henüz karar verebilmiş değiliz, zaten epey uzak da yaşayacağımız için bize evimiz de balayı gibi bir şey olacak..
bir kaç günlüğüne karadeniz civarlarına gitme ihtimalimiz var ama öyle herhangi bir rezervasyon yaptırmadık...
doğaçlama olacak büyük ihtimalle..
nişanlımın izin sıkıntısı olabilir, bende eve gider gitmez işe başlamasını istemiyorum.. biraz evimizde vakit geçirelim istiyorum.. şehre alışma sürecinde beraber olalım diye...
yani verilmiş bir karar yok henüz..
siz de planlar var mı ?
ya evet sizin öyle bi avantajınız var başbaşasınız çıkıp gezseniz kimse sizi tanımaz ama biz küçük bi şehirde tanınan aileleriz o yüzden eve kapanmamız lazım burda kalmak için yurt dışı düşünüyoruz ama bizde daha karar veremedik ve zaman daralıyor
evle ugrasmaktan bi türlü fırsat bulamıyorummöylee zaman daralıyor , hele ki yurt dışı düşünüyormuşsunuz biran evvel plan yapmak lazım, erken rezervasyon indirimlerini de kaçırmayın ..
evle ugrasmaktan bi türlü fırsat bulamıyorumm
yok yaa nerdeee ustalar evde pazartesi badana falan başlıyor temizlik falan yapılcak sonra eşyalar gelcek 20 güne falan sonrada 1bucuk ayda yavaş yavaş yerleşirim artıkevin ne durumda ?
geldi mi tüm eşyaların ?
yok yaa nerdeee ustalar evde pazartesi badana falan başlıyor temizlik falan yapılcak sonra eşyalar gelcek 20 güne falan sonrada 1bucuk ayda yavaş yavaş yerleşirim artıksende durumlar nasıl
yaaa süperrr sen baya yol katetmişsin bende perde falan seçiyorum hep işte ama tüm eşyalarım bayramdan sonra gelicek işte sonrada yavaş yavaş yerleşicem inşallah bi aksilik çıkmazsaahımm o zaman sana Allah kolaylık versin diyeyim ..
benim beyaz eşyalar geldi, yatak odası geldi, perdeler de asıldı :)
oturma odasının siparişini verdik ama henüz gelmedi.
salon şimdilik ortalıkta yok...
biraz ev dengesiz oluyor , genel temizlik yapıldı nişanlım halletti ama bayramdan sonra gideceğim nasipse..
o zaman yeniden büyük bir temizlik yapacağız artık..
yaşayacak olsak ev hazır aslında :)
sen istanbul da mı oturuyordun ?
yaaa süperrr sen baya yol katetmişsin bende perde falan seçiyorum hep işte ama tüm eşyalarım bayramdan sonra gelicek işte sonrada yavaş yavaş yerleşicem inşallah bi aksilik çıkmazsaaben edirnedeyimm en uçta
inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım insanın gönlü güzel oldu mu eşiyle huzuru oldu mu o ev saray gelir bize zatensen bir uçtasın, ben şimdilik ortadayım daha sonra bende öbür uçtan yazarım sana
senin gibi batının ucunda oturmayı daha çok isterdim tabi inan
olur Allahın izniyle ya, ev hazır olduktan sonra eşyaların yerleşmesinde bir şey yok...
istediğin dekoru da verirsin , gönlüne göre olur inşallah
inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım insanın gönlü güzel oldu mu eşiyle huzuru oldu mu o ev saray gelir bize zatenben şehrimi çok seviyorum çünkü ailem burda şimdi eşimde burda vazgeçemem ama insanın evi nerdeyse orayı sever zaten emin ol neresi olursa olsun eşin yanında olunca benimsersin orayı nişanlın oralı mı yoksa iş gereği mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?