How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

meraha bnde gordum yazmak istedim bnm nişanlımda asker inş bu ay sonu geliçek :S

canim benim 4 yil 5 yil oldu.sevdicek 30.ben 25 yasindayim
canim beraberligimiz tum dunyaya bedeldir.
Canım benimmmm yaşıtmışız seninleeee:) aslında zamanı gelmiş be kuzuuu.. Bi kaç aylık bi ilişki olsa belki erkendir diyebilirdim yada yaşın küçük olsa ama öyle bişi yok.. Sabır bitanemmm sen kendine ve ilişkine güveniyosan sonu güzel olur allahın izniyleeee:)

meraha bnde gordum yazmak istedim bnm nişanlımda asker inş bu ay sonu geliçek :S
Maşallah bebeğimmm bitirmişsiniz askerliğiiii:nazar: Bende asker yolu bekliyorm ama bizim 6,5 ayımız vaaar:( uzun dönem oldğmuz içinnn:( neyse neyse.. Onları beklemekte güzelll:KK51:

Hoşgeldin topiğimizeeeeee:KK19: Ne zmndır nişanlısınız fıstık? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun? Okuyomusun? Seni tanıyalımmmm:KK22:

Aleyküm selam tatlımmmmm:KK25:
sen nerelerdesin kuşum
eğitim nasıldı
Eğitim iyiydi bebeğimmm oldukça verimli geçtiii.. İlk çok sıkıcı olur bi sürü mevzuat anlatırlar diye düşünmüştüm ama yanılmışımmmm:KK66:

İş çıkışı ünüversitede bi arkadaşımız yatıyo onu ziyarete gîttik tüm ekipp.. Ordan pazara çıktım azıcık bişiler aldım:p Anca eve geldim sayılır.. Yiycek bişiler hazırlamalıyım ama yorulmuşummm:110:Öyle işte balımmmmm.. Sen napıosuuuunn?

Aleyküm selam tatlımmmmm:KK25:

Eğitim iyiydi bebeğimmm oldukça verimli geçtiii.. İlk çok sıkıcı olur bi sürü mevzuat anlatırlar diye düşünmüştüm ama yanılmışımmmm:KK66:

İş çıkışı ünüversitede bi arkadaşımız yatıyo onu ziyarete gîttik tüm ekipp.. Ordan pazara çıktım azıcık bişiler aldım:p Anca eve geldim sayılır.. Yiycek bişiler hazırlamalıyım ama yorulmuşummm:110:Öyle işte balımmmmm.. Sen napıosuuuunn?
mrblar nasılsınnızzz

ohh maşallah kuzuma benim
sen yorulmuşundur ben sana hazırlarım kuşum:kk77:
napim bende işteyim eve gidicem zaman geçirmeye çalışıyorum

ohh maşallah kuzuma benim
sen yorulmuşundur ben sana hazırlarım kuşum:kk77:
napim bende işteyim eve gidicem zaman geçirmeye çalışıyorum
Oyyyy bebeğimmm benimmmm çok teşekkür ederimmmm:) mutlu oldm bunu duyduğumaa ihihihihi:p

Kaçta bitiyo mesain bitanemmmm?

ne demk kuzum
saatler alındı ya 7 de bitiyo ama işim ağır değil oturuyorum bütün gün :KK6:
Ooohhh süper ozaman balımmmmm:):) az kalmışşş bitmek üzereeeee yuppiiii:)
hayırdır ne yorgunlugu ısten mı geldınn .. ıyıyım bende cnm ttskler
evet tatlımmm işten çıktım pazara fln uğradım oyüzden yoruldummmm:( aslında bugün eğitim dolayısıyla oturdum hep ama beynimm yorulmuş kuşum yaa:( neyseki yarın normal mesaime geri dönücemmm.. Bi daha haziranda mı ne olucakmışşş eğitim:)

Back