ayrı şehirlerdeyiz kuşum ondanneden kuzumm Ben 5 aydır görmüyorum askerde son 17 günümüz kaldı
ay bizim de askerliğimiz var ya daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrı şehirlerdeyiz kuşum ondanneden kuzumm Ben 5 aydır görmüyorum askerde son 17 günümüz kaldı
Nerelerdesiniz siz küçük hanımmmm Topiği açıp kaybolup gittinizzKızlar Nasılsınızz
Canım benimmmm yaşıtmışız seninleeee:) aslında zamanı gelmiş be kuzuuu.. Bi kaç aylık bi ilişki olsa belki erkendir diyebilirdim yada yaşın küçük olsa ama öyle bişi yok.. Sabır bitanemmm sen kendine ve ilişkine güveniyosan sonu güzel olur allahın izniyleeee:)canim benim 4 yil 5 yil oldu.sevdicek 30.ben 25 yasindayim
canim beraberligimiz tum dunyaya bedeldir.
sen nerelerdesin kuşumNerelerdesiniz siz küçük hanımmmm Topiği açıp kaybolup gittinizz
tskler canım sen nasılsınMerhaba canım nasılsınnnn
Maşallah bebeğimmm bitirmişsiniz askerliğiiii Bende asker yolu bekliyorm ama bizim 6,5 ayımız vaaar uzun dönem oldğmuz içinnn neyse neyse.. Onları beklemekte güzelllmeraha bnde gordum yazmak istedim bnm nişanlımda asker inş bu ay sonu geliçek :S
Aleyküm selam tatlımmmmmslm kızlar
Eğitim iyiydi bebeğimmm oldukça verimli geçtiii.. İlk çok sıkıcı olur bi sürü mevzuat anlatırlar diye düşünmüştüm ama yanılmışımmmmsen nerelerdesin kuşum
eğitim nasıldı
mrblar nasılsınnızzzAleyküm selam tatlımmmmm
Eğitim iyiydi bebeğimmm oldukça verimli geçtiii.. İlk çok sıkıcı olur bi sürü mevzuat anlatırlar diye düşünmüştüm ama yanılmışımmmm
İş çıkışı ünüversitede bi arkadaşımız yatıyo onu ziyarete gîttik tüm ekipp.. Ordan pazara çıktım azıcık bişiler aldım Anca eve geldim sayılır.. Yiycek bişiler hazırlamalıyım ama yorulmuşummmÖyle işte balımmmmm.. Sen napıosuuuunn?
ohh maşallah kuzuma benimEğitim iyiydi bebeğimmm oldukça verimli geçtiii.. İlk çok sıkıcı olur bi sürü mevzuat anlatırlar diye düşünmüştüm ama yanılmışımmmm
İş çıkışı ünüversitede bi arkadaşımız yatıyo onu ziyarete gîttik tüm ekipp.. Ordan pazara çıktım azıcık bişiler aldım Anca eve geldim sayılır.. Yiycek bişiler hazırlamalıyım ama yorulmuşummmÖyle işte balımmmmm.. Sen napıosuuuunn?
İyiyim allaha çok şükür canımmmm:) yorgunum azıcıkkkkkk.( sen nasılsııın?mrblar nasılsınnızzz
Oyyyy bebeğimmm benimmmm çok teşekkür ederimmmm:) mutlu oldm bunu duyduğumaa ihihihihiohh maşallah kuzuma benim
sen yorulmuşundur ben sana hazırlarım kuşum
napim bende işteyim eve gidicem zaman geçirmeye çalışıyorum
ne demk kuzumOyyyy bebeğimmm benimmmm çok teşekkür ederimmmm:) mutlu oldm bunu duyduğumaa ihihihihi
Kaçta bitiyo mesain bitanemmmm?
hayırdır ne yorgunlugu ısten mı geldınn .. ıyıyım bende cnm ttsklerİyiyim allaha çok şükür canımmmm:) yorgunum azıcıkkkkkk.( sen nasılsııın?
Ooohhh süper ozaman balımmmmm:):) az kalmışşş bitmek üzereeeee yuppiiii:)ne demk kuzum
saatler alındı ya 7 de bitiyo ama işim ağır değil oturuyorum bütün gün
evet tatlımmm işten çıktım pazara fln uğradım oyüzden yoruldummmm aslında bugün eğitim dolayısıyla oturdum hep ama beynimm yorulmuş kuşum yaa neyseki yarın normal mesaime geri dönücemmm.. Bi daha haziranda mı ne olucakmışşş eğitim:)hayırdır ne yorgunlugu ısten mı geldınn .. ıyıyım bende cnm ttskler
azçık kaldı kuzum vallahaOoohhh süper ozaman balımmmmm:):) az kalmışşş bitmek üzereeeee yuppiiii:)
Oyyyy ne güzel kuzucuuuummm:) ben haftasonu görüştüğümüzden bu yana aramadım:) o da aramadıııı.. Belki haftasonuna doğru ya da cuma günü ararımazçık kaldı kuzum vallaha
cici kuşum aradı gene bugün
ara sevinirOyyyy ne güzel kuzucuuuummm:) ben haftasonu görüştüğümüzden bu yana aramadım:) o da aramadıııı.. Belki haftasonuna doğru ya da cuma günü ararım
Fifikuşumla bende konuştuuummm:) çoook özledik birbirimiziiii offff günler geçmiyo gibi sanki yaaara sevinir
fifikimle de konuştum ama