- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Eğitimsizz olmazzzzz:) :)saol kuzum iyim Allahıma şükür ohh afiyet olsun kuşuma
:) eğitim şart kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitimsizz olmazzzzz:) :)saol kuzum iyim Allahıma şükür ohh afiyet olsun kuşuma
:) eğitim şart kuzum
evet kuzucum olmaz :)Eğitimsizz olmazzzzz:) :)
ayyy canim benim...yareni bekeyen kuzum.Rabbim kavustursun.İyi akşamlar tatlımmmmmmm:) hadi sende kendinden bahset biraaaazzzz:) hep slm verip gidiyosuuun:) tanımak istiyoruz senide fıstıııkkk
canim benim ne egitimi bu.Şimdi öğle arasına çıktık balımmm:) iyiyim allaha şüküüür.. Sen nasılsııın? Bol köpüklü türk kahvesi içiyorummmm, gel beraber içelimmmm:)
Eğitim iyi geçiyo kııız faydalıymışşş:) iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili:)
İş sağlığı ve güvenliği eğitimi bebeğimmm:) kurumiçi eğitim.. 2016da her kurumda zorunlu olucakmış bu eğitimler biz şimdiden başladık kuşum:)canim benim ne egitimi bu.
egitim sart:)
Cnm bnmmm hepsi zamanla olur allahın izniyleee.. Ailesi erken oldğnu fln mı düşünüyo kuzun?ayyy canim benim...yareni bekeyen kuzum.Rabbim kavustursun.
canim bende Ankaradayim insallah sevdicekle mutlu hayatimiz icin zaman bekliyoruz.onunda isi ve ailesi yuzundendugunu erteliyoruz.
Sevdicek yapalim diyor.ailesi biraz erken diyorİş sağlığı ve güvenliği eğitimi bebeğimmm:) kurumiçi eğitim.. 2016da her kurumda zorunlu olucakmış bu eğitimler biz şimdiden başladık kuşum:)
Cnm bnmmm hepsi zamanla olur allahın izniyleee.. Ailesi erken oldğnu fln mı düşünüyo kuzun?
geç olsun da güç olmasın Allah hayırlısını versincanim bende Ankaradayim insallah sevdicekle mutlu hayatimiz icin zaman bekliyoruz.onunda isi ve ailesi yuzundendugunu erteliyoruz.
Nezmndır berabersiniz kuşum? Yaşlarınız kaç?Sevdicek yapalim diyor.ailesi biraz erken diyor
hayirlsi canimm ne yapalim.
Aynen oyle gec olsunda guc olmasin.sevdicekle bir omur beraberiz:)geç olsun da güç olmasın Allah hayırlısını versin
canim benim 4 yil 5 yil oldu.sevdicek 30.ben 25 yasindayimNezmndır berabersiniz kuşum? Yaşlarınız kaç?
tesekki ederim.topigin kurucu baskaniKızlar Nasılsınızz
merhaba canımm Düzenli giremedim bu aralar Nasılsnntesekki ederim.topigin kurucu baskani
Allahım ayırmasın musmutlu huzurlu yuvalarımız olsun inşallah :)Aynen oyle gec olsunda guc olmasin.sevdicekle bir omur beraberiz:)
saol canım sen nasılsınKızlar Nasılsınızz
bende iyiym kuzum valla vakit geçirmece sen nele ryapıyorsumsaol canım sen nasılsın
öyle vallaha kuzucum ya aynı değişen bişey yokbende iyiym kuzum valla vakit geçirmece sen nele ryapıyorsum
oy kuzum sevdicekler her an her saniye özleniyor bende çok özledimmmöyle vallaha kuzucum ya aynı değişen bişey yok
sevdiceğimle konuştum da için buruldu
24 gündür görüşmüyoruz yaaoy kuzum sevdicekler her an her saniye özleniyor bende çok özledimmm
neden kuzumm Ben 5 aydır görmüyorum askerde son 17 günümüz kaldı24 gündür görüşmüyoruz yaa