• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

İyi akşamlar tatlımmmmmmm:) hadi sende kendinden bahset biraaaazzzz:) hep slm verip gidiyosuuun:) tanımak istiyoruz senide fıstıııkkk:p
ayyy canim benim...yareni bekeyen kuzum.Rabbim kavustursun.
canim bende Ankaradayim insallah sevdicekle mutlu hayatimiz icin zaman bekliyoruz.onunda isi ve ailesi yuzundendugunu erteliyoruz.

Şimdi öğle arasına çıktık balımmm:) iyiyim allaha şüküüür.. Sen nasılsııın? Bol köpüklü türk kahvesi içiyorummmm, gel beraber içelimmmm:)

Eğitim iyi geçiyo kııız faydalıymışşş:) iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili:)
canim benim ne egitimi bu.
egitim sart:)

canim benim ne egitimi bu.
egitim sart:)
İş sağlığı ve güvenliği eğitimi bebeğimmm:) kurumiçi eğitim.. 2016da her kurumda zorunlu olucakmış bu eğitimler biz şimdiden başladık kuşum:)
ayyy canim benim...yareni bekeyen kuzum.Rabbim kavustursun.
canim bende Ankaradayim insallah sevdicekle mutlu hayatimiz icin zaman bekliyoruz.onunda isi ve ailesi yuzundendugunu erteliyoruz.
Cnm bnmmm hepsi zamanla olur allahın izniyleee.. Ailesi erken oldğnu fln mı düşünüyo kuzun?

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi bebeğimmm:) kurumiçi eğitim.. 2016da her kurumda zorunlu olucakmış bu eğitimler biz şimdiden başladık kuşum:)

Cnm bnmmm hepsi zamanla olur allahın izniyleee.. Ailesi erken oldğnu fln mı düşünüyo kuzun?
Sevdicek yapalim diyor.ailesi biraz erken diyor
hayirlsi canimm ne yapalim.

Back