How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

gündemimiz bu aralar askerlikte ondan kuzum ya :KK43:
Oyyy cnm bnmmmm:( okdr iyi anlıyorumki seniiiii:( başlamak bitirmenin yarısıymış kuzummmm.. Botları bağladıktan snra zaman bi şekilde geçiyo.. Aradaki engelin kalkması için gidip gelmesi şart bitaemmm:( ben hep böyle motive ediyorum kendimi.. Askerlik engelimiz kalkıyo ortadan diye düşünerek rahatlıyorum.. Bugün olmasa yarın yarın olmasa sonrasında illaki gidicek kuzucummm.. Bi an önce gidip bi an önce gelmesi en iyisi..

Siz her anı beraber geçirmeye bakın bitanemm düşünmemeye çalışın askerliği:( bunu söylemesi kolay farkındayım ama hepsini bire bir yaşamış biri olarak söylüyorm bunları.. Gidince kavga ettiğiniz günleri bile özlüyosunnn:( oyüzdn bugünleri doya doya yaşayınnn..

Oyyy cnm bnmmmm:KK43: okdr iyi anlıyorumki seniiiii:KK43: başlamak bitirmenin yarısıymış kuzummmm.. Botları bağladıktan snra zaman bi şekilde geçiyo.. Aradaki engelin kalkması için gidip gelmesi şart bitaemmm:KK43: ben hep böyle motive ediyorum kendimi.. Askerlik engelimiz kalkıyo ortadan diye düşünerek rahatlıyorum.. Bugün olmasa yarın yarın olmasa sonrasında illaki gidicek kuzucummm.. Bi an önce gidip bi an önce gelmesi en iyisi..

Siz her anı beraber geçirmeye bakın bitanemm düşünmemeye çalışın askerliği:KK43: bunu söylemesi kolay farkındayım ama hepsini bire bir yaşamış biri olarak söylüyorm bunları.. Gidince kavga ettiğiniz günleri bile özlüyosunnn:KK43: oyüzdn bugünleri doya doya yaşayınnn..
çok haklısın kuzum ya saol şimdi bile anlıyoruz hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım
gitsinde kıymetimi anlasın dimi ama :)

çok haklısın kuzum ya saol şimdi bile anlıyoruz hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım
gitsinde kıymetimi anlasın dimi ama :)
Aynen bebeğimmmm:) çok çok çoook kıymetli oluyosun onun içiiin:) inanılmaz romantikleşip üstüne düşmeye başlıyoooo:) şuanda da üstüne düşüyodur seviyosunuzdur ama o hasretlik var yaaaa.. Ahhh bambaşka bişiye dönüşüyo aradaki bağğğ:) aşkın, sevgin katmerleniyooo:) güzel taraflarıda var yani balımmmmm:)

Aynen bebeğimmmm:) çok çok çoook kıymetli oluyosun onun içiiin:) inanılmaz romantikleşip üstüne düşmeye başlıyoooo:) şuanda da üstüne düşüyodur seviyosunuzdur ama o hasretlik var yaaaa.. Ahhh bambaşka bişiye dönüşüyo aradaki bağğğ:) aşkın, sevgin katmerleniyooo:) güzel taraflarıda var yani balımmmmm:)
amannnnn öyleyse hemen gitsin hiç durmasın kuşum :KK55:
ya zaten üstüme düşüyo ama biraz daha düşse fena olmaz yani balım :)
senin de azcık kalmıştır umarım

amannnnn öyleyse hemen gitsin hiç durmasın kuşum :KK55:
ya zaten üstüme düşüyo ama biraz daha düşse fena olmaz yani balım :)
senin de azcık kalmıştır umarım
Bugün şafak 199 kaldı balımmmm:) daha var maalesef.( ama geriye dönüp baktığımda geçiyo bee diyorummmm:)))

İyiyim bebeğimmmm.. Sana yazmıştım ama görmedin sanırımmmmm:) sen nasılsıııın? Hiç uğramıyosun buralaraaa:)
Görmedim ki kuzum ya telden görüyorum bazen girince cevap yazayım diyorum unutuyorum onu da:( giremedim bugünler de kuzum iyiyim çok şükür kuzum zaman geçirmece ilk defa günlerin bu kdar çabuk bitmesini istiyorum :)

Görmedim ki kuzum ya telden görüyorum bazen girince cevap yazayım diyorum unutuyorum onu da:KK43: giremedim bugünler de kuzum iyiyim çok şükür kuzum zaman geçirmece ilk defa günlerin bu kdar çabuk bitmesini istiyorum :)
Günler uzadı uzayalı ben vakit geçiremiyorum bebeğim yaaa:(

Maşallah bebeğimmm bitirmişsiniz askerliğiiii:nazar: Bende asker yolu bekliyorm ama bizim 6,5 ayımız vaaar:KK43: uzun dönem oldğmuz içinnn:KK43: neyse neyse.. Onları beklemekte güzelll:KK51:

Hoşgeldin topiğimizeeeeee:KK19: Ne zmndır nişanlısınız fıstık? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun? Okuyomusun? Seni tanıyalımmmm:KK22:
hoş bulduk canm :d evet bitirdık sonunda askerliği inş 1 sene oldu nişanlananlı ondan öncesi de var tabi 2 senede sözlü durduk. okulun falan askerlğin bitmesını bekledik işde hayrlısyla ekimde evlenıcez inş. 24 yaşındayım calışıyorum canm sen neler yapusn seni tanıyalım şimdi :D

Gunaydinn kizlar.
umursamaz olurmuyuz canim hosgegeldin
denizli sendeki moral bizde olsa ne guzel olur.bizede versene:)

Back