• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

kuşum benim yaaaaa:KK51: bende istiyorummmmm bende istiyoruuuuummmm:):):)

o zaman sende hiç durma git ve dene :)
bu mutluluğu yaşamalısın yavrum inan ...
kendini insan çok özel hissediyor :KK48::21:

inşallah iyi insanlar olurlar balım yaaa.. benim annem görümcelerinden çok çekmiş:KK43: teyzemde eltilerinden:KK43: iyi insanlar olsunlarda balımmm:)

benimde tam tersi, annem hiç çekmemiş...
Biz ailemizde ne anne ne baba tarafımda bir kötülük görmedik, öyle iyi anlaşılır ki.. herkes sevgi dolu saygılı...
ben herkesi böyle oluyor sanıyordum.. herkesi çok iyi sanıyordum...
o kadar saflıklar ettim ki, kendimi öyle çok ezdirdim ki, sorma gitsin...

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah diyorum nişanlıma güveniyorum..

annanem annemin gelin olduğunu görememiş annem bana şimdiden seninle gelinlik almaya gelmem diyo bana :KK43:

:( dayanamayacağını düşünüyordur...
anne acısı çok zor olsa gerek, sen üzme yine de canını.. evlat en tatlı şeydir...
nasıl da mutlu olacak seni görünce, sevinçten akacak o göz yaşları...
Allah acılar göstermesin yeter ki...
ne güzel kızını büyüttü, gelin olacak yaşa getirdi... sevdiği adamla evleniyor... kendi yuvasını kuracak...
bunlar güzel şeyler yaa...

annelerimiz ne kadar ağlasalar da bizler için mutlu oluyorlardır diye düşünüyorum..

Tunaydin neseli gelinler
nasilsiniz
yeni gelenler hos geldiniz

hayırlı akşamlar diliyorum :)
bugün yurt genelinde yaşanan elektrik sıkıntısı beni de teknolojiden mahrum bıraktı.
telefonumun şarjı bitmesin diye hiç buralara bakmadım, akşam anca geldi de bilgisayarımı öyle alabildim kucağıma..

nasılsınız , neler yapıyorsunuz ?
hiç kendinizden bahsetmemişsiniz , hadi biraz dinleyelim :KK66:

medeni durumumuz nedir, ufuk da nasıl planlar var, hangi şehirdeyiz, ne tür hazırlıklar içindeyiz.. ??

hep merhaba demiş devamı gelmemiş muhabbetin, haydi arkadaşım seni dinliyorum

o zaman sende hiç durma git ve dene :)
bu mutluluğu yaşamalısın yavrum inan ...
kendini insan çok özel hissediyor :KK48::21:

benimde tam tersi, annem hiç çekmemiş...
Biz ailemizde ne anne ne baba tarafımda bir kötülük görmedik, öyle iyi anlaşılır ki.. herkes sevgi dolu saygılı...
ben herkesi böyle oluyor sanıyordum.. herkesi çok iyi sanıyordum...
o kadar saflıklar ettim ki, kendimi öyle çok ezdirdim ki, sorma gitsin...

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah diyorum nişanlıma güveniyorum..
Evlendikten snrada sevgi ve saygı dolu bi ortamda sürdürürsün hayatını inşallah balımmmm:):)

Eskiden bende çok saftiriktimmmmm.. Herkesi kendim gibi görüyodummm ama zamanla farkına vardım bazı şeylerin bebeğimmm..

Sorma gitsin demişsin ama sorsam ayıp mı etmiş olurum acabaaa:KK23: Çok özel değilse paylaşmak istermisin kuşummm? Daha öncede bu konudan bahsetmiştin:( üzüntüler paylaştıkça azalırmış, sevinçler paylaştıkça çoğalırmıışş..

merhabalar :KK54:
kına gecesi nasıl bir ortam da olacak ? kıyafetinizin modelini ona göre seçmek daha mantıklı olacaktır..
benim kişisel tercihim bir tane kıyafetten yana, gördüğüm kınaların çoğunda gelin kız iki tane kıyafet giyiyor.. önce normal elbisesi, kına yakılacağı zaman da bindallısı... ve geceye bindallıyla devam ediyor... kınanın sonunda çekilen hatıra fotoğraflarında da hep bindallıyla olmuş oluyor... o diğer elbise unutulup gidiyor...
dolayısıyla ben tek elbise taraftarıyım...

bir de kıyafet değiştirme ve o kıyafete uygun saç baş makyaj durumu var... hangisine uygun yapılacak ?
kıyafet değiştirirken makyaj ya da saç zarar görecek mi ?

ben bu tür şeylerle uğraşma taraftarı değilim bu yüzden... o sebeple tek bir kıyafet giymeyi planlıyorum...
tabi ki tercih sizin...
giyip çıkartacak olan sizsiniz..

pembe kuşak pembe ayakkabı pembe çiçek durumu için; son yılların modası da renkli kuşak ve beraberinde ki uyum... evet pek çok gelin bunu yapıyor... ve bence farklı da duruyor, hoş duruyor.. mavi mor sarı siyah gibi renkleri tercih edenler bile mevcut... tamamen bu da zevk meselesi, bana kötü gelmiyor...
eskiden gelinlere french oje sürülürdü , şimdi kuşak renginde oje sürenler de var pembe mor hak getire....
artık herkes kendi tarzını oluşturuyor... olmaz diye bir şey yok yani.. güzel tonlarda bulduğunuz sürece çok da güzel olur..

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı :KK68::KK66:

merhabalar :KK54:
kına gecesi nasıl bir ortam da olacak ? kıyafetinizin modelini ona göre seçmek daha mantıklı olacaktır..
benim kişisel tercihim bir tane kıyafetten yana, gördüğüm kınaların çoğunda gelin kız iki tane kıyafet giyiyor.. önce normal elbisesi, kına yakılacağı zaman da bindallısı... ve geceye bindallıyla devam ediyor... kınanın sonunda çekilen hatıra fotoğraflarında da hep bindallıyla olmuş oluyor... o diğer elbise unutulup gidiyor...
dolayısıyla ben tek elbise taraftarıyım...

bir de kıyafet değiştirme ve o kıyafete uygun saç baş makyaj durumu var... hangisine uygun yapılacak ?
kıyafet değiştirirken makyaj ya da saç zarar görecek mi ?

ben bu tür şeylerle uğraşma taraftarı değilim bu yüzden... o sebeple tek bir kıyafet giymeyi planlıyorum...
tabi ki tercih sizin...
giyip çıkartacak olan sizsiniz..

pembe kuşak pembe ayakkabı pembe çiçek durumu için; son yılların modası da renkli kuşak ve beraberinde ki uyum... evet pek çok gelin bunu yapıyor... ve bence farklı da duruyor, hoş duruyor.. mavi mor sarı siyah gibi renkleri tercih edenler bile mevcut... tamamen bu da zevk meselesi, bana kötü gelmiyor...
eskiden gelinlere french oje sürülürdü , şimdi kuşak renginde oje sürenler de var pembe mor hak getire....
artık herkes kendi tarzını oluşturuyor... olmaz diye bir şey yok yani.. güzel tonlarda bulduğunuz sürece çok da güzel olur..

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı :KK68::KK66:
Hepimiz için en hayırlısı inş canım
aslında başlarda mor kurdele dusunmustum ama ayakkabı tonu uyduramadım fena bir ton takındım var ya aynısı ya hic öyle olunca pembeye döndüm kınamın olacagı yeri görmedim annemler begenip tuttu:KK43:Aceleye geldi hersey nişanlım yurt dısında calısıyor ailemlede fırsat bulup tanıstıramamıstım öyle olunca biraz daha uzar diye dusundum evlilik işi sonra bi süreligine nisanlım türkiyeye döndü dedim tanıstırıyım fırsat bu fırsat ilerde sorun olmasın:rolleyes:Derken ilk geldigi pazar bize tanısmaya geldi bize babam cok sevdi carsamba günü ailesi cumartesi günüde söz yaptık:KK70:nasıl oldu anlamadım öyle acaleye geldiki sonra benim ki uzatmayalım geldim hadi nişan yapalım deyince gaza geldim 1 sonraki haftada nişanı yaptık.. Ama nişanda bu hızla yine pek istedigim gibi olmadı. kısmet böyleymiş dedim artık ama Benim ki giderken son manevrasıyla dügün tarihinide aldı gitti. Öyle böyle dügüne kaldı 2.5 ay istiyorum ki dügün güzel olsun tanısma söz nişan dügün 5ayda tamamlanmıs olucak inş:KK9:

Gunaydi gelinler
nasilsiniz.
canim Allah hepimizi mutlu etsin.
kina icin herkes kendi tarzi ona uyar.ten sac rengi bile etkiler

:KK43: dayanamayacağını düşünüyordur...
anne acısı çok zor olsa gerek, sen üzme yine de canını.. evlat en tatlı şeydir...
nasıl da mutlu olacak seni görünce, sevinçten akacak o göz yaşları...
Allah acılar göstermesin yeter ki...
ne güzel kızını büyüttü, gelin olacak yaşa getirdi... sevdiği adamla evleniyor... kendi yuvasını kuracak...
bunlar güzel şeyler yaa...

annelerimiz ne kadar ağlasalar da bizler için mutlu oluyorlardır diye düşünüyorum..
dayanamıcak ama bende annem yanımda olsun isterim olur da zaten tutar kendini
anne acısı çok zor annem bazen sadece annanemi özlediği için ağlıyo :KK42:

dayanamıcak ama bende annem yanımda olsun isterim olur da zaten tutar kendini
anne acısı çok zor annem bazen sadece annanemi özlediği için ağlıyo :KK42:
Kuzummmm:( kolay değiiil:( senin annene allah korusun bişi olsa nasıl üzülürsün değil mi? Tabiiki seninde aneannendi ama annenin yerini hiç kimse tutamazkiiii:( allahın izniyle zamanı gelince anneciğinle beraber gidixeksinizzz:) anne yüreği dayanamazkiiii:)

Buarafa anneannenin mekanı cennet olsn kuşummm:(

Günaydın fıstıklaaar hayırlı sabahlar:) bugün hastanede bnm eğitimim varrrr:( çok sıkıcıııı:(

Kuzummmm:KK43: kolay değiiil:KK43: senin annene allah korusun bişi olsa nasıl üzülürsün değil mi? Tabiiki seninde aneannendi ama annenin yerini hiç kimse tutamazkiiii:KK43: allahın izniyle zamanı gelince anneciğinle beraber gidixeksinizzz:) anne yüreği dayanamazkiiii:)

Buarafa anneannenin mekanı cennet olsn kuşummm:KK43:
saol kuşum Allah annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin :(

günaydın kuzucum nasılsın
sıkma canını
Şimdi öğle arasına çıktık balımmm:) iyiyim allaha şüküüür.. Sen nasılsııın? Bol köpüklü türk kahvesi içiyorummmm, gel beraber içelimmmm:)

Eğitim iyi geçiyo kııız faydalıymışşş:) iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili:)

Şimdi öğle arasına çıktık balımmm:) iyiyim allaha şüküüür.. Sen nasılsııın? Bol köpüklü türk kahvesi içiyorummmm, gel beraber içelimmmm:)

Eğitim iyi geçiyo kııız faydalıymışşş:) iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili:)
saol kuzum iyim Allahıma şükür ohh afiyet olsun kuşuma
:) eğitim şart kuzum

Back