oldu vallaha kuzucum ya göz açıp kapatıncaya geçtisizinde yeni değil kuşummmm 2,5 sene olmuşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldu vallaha kuzucum ya göz açıp kapatıncaya geçtisizinde yeni değil kuşummmm 2,5 sene olmuşşşşş
Ebet haklısııııınnnn..evet o açıdan çok iyi denk gelmiş, sende bu telaşlar içerisinde günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın zaten :)
düğün zamanı derdiniz az olur, beraber daha çok vakit geçirirsiniz...
düğün telaşı mobilya bakması, kıyafet derdi, eşyalar , davetiyeler ... bunlara bakmak da evet çok zevkli fakat ne biliyim ben bazen boş boş oturmayı da özlüyorum...
bu koşturmalar içinde adamıma doyamadığımı hissediyorum...
o mağazan çık öbürüne gir,oradan çık öbürüne gir...
artık muhabbetlerimiz bile değişti, çamaşır makinesi kaç programlı olsun, elektrik tasarruflu buzdolabı daha iyi mi olur vs vs...
eskisi gibi boş muhabbetler, saçma sapan espriler yerini geçim derdine bırakıyor :)
hepsinin tadı başkaymış...
Bi zaman snra tuhaf bi şekilde alışıyosun ve sanki hep hayatındaymış gibi hissediyosun dimi balımmmm?oldu vallaha kuzucum ya göz açıp kapatıncaya geçti
Ebet haklısııııınnnn..
Şu telaşlarınız geçsinde yine eski muhabetlerinize dönersiniz balımmm.. Aramızda ilk sen kavuşucan aşkınaaaa Gelinliğini nasıl düşünüyosun bebeğimmm? Aldın mı?
evetkuşum aynen öyle oluyoBi zaman snra tuhaf bi şekilde alışıyosun ve sanki hep hayatındaymış gibi hissediyosun dimi balımmmm?
Askere gittiğinde öyle hissettim ben bebeğimmm sanki hiç gitmemişte kapıyı çalıvericekmiş gibi, köşeden karşıma çıkıvericekmiş gibi tabii şimdi alıştımda ilk zaman çok zorlandımmm..evetkuşum aynen öyle oluyo
ilk arı kaldığımızda birinci sınıfın yaz tatiline girdiğimizde sanki heryerden çıkçak gibi oluyodu
iyi pazarlar bitanemmmmm:) aminnn inşallahhh kuşummm:) hep aşklarımızla aşkla kalalımmmmKizlar iyi pazarlar.ne hamarat kizlarsiniz.ne guzel planlar.Allah tamamina erdirsin.insaallah hepimiz mutlu olarak sevdiceklerimizle devam ederiz.
Kizlar iyi pazarlar.ne hamarat kizlarsiniz.ne guzel planlar.Allah tamamina erdirsin.insaallah hepimiz mutlu olarak sevdiceklerimizle devam ederiz.
Kızlar bugün kayınvalidemleri ziyarete gitmiştim:) çağlar döndükten snra nezmn yapalım düğünü ne zmn istersiniz diye sordulaaar:):) çok mutlu oldum yaaa:):) dedim biz çağlarla mayıs diye konuştuk anneee:) ihihihi utandımdaaaa:):) hemen döndükten snra yapalım desek tamam diycekleeeer:)
Ebeeeet severler beniiiii Beni sevmeyen ölsün ayoooolaman daa aman , gelinlik yaptın demek bugün
artık nasıl memnunlarsa hemen yapı verecekler düğünü
hadi inşallah mayısa bile kalmaz bakarsın
ahh kuzum benim geçti bak kalmadı bişey Allah banada çabuk geçirmeyi naip etsinAskere gittiğinde öyle hissettim ben bebeğimmm sanki hiç gitmemişte kapıyı çalıvericekmiş gibi, köşeden karşıma çıkıvericekmiş gibi tabii şimdi alıştımda ilk zaman çok zorlandımmm..
Ebeeeet severler beniiiii Beni sevmeyen ölsün ayooool
Biz mayısı havalar ısınsın diye istiyoruz bebeğimmmm.. Kır düğünü istiyoruz nasipse.. Oyüzdennnn Martta nisanda havalar soğuk oluyoooo.. E sonrasında balayıı olcaaakk Balayı deyince aklıma deniz kum güneş geliyo kuşummmm Tüm bu sebeplerden dolayı en erken mayıs olmuş oluyooo Gerçi aşkitom döndüğüde belki beklemek zor gelebilir
amanda benim kuşum kayınvelidecilğle konuşmuş mutlucuklar mı olmuş :) Allah muhabetinizi hiç bozmasın inşallahKızlar bugün kayınvalidemleri ziyarete gitmiştim:) çağlar döndükten snra nezmn yapalım düğünü ne zmn istersiniz diye sordulaaar:):) çok mutlu oldum yaaa:):) dedim biz çağlarla mayıs diye konuştuk anneee:) ihihihi utandımdaaaa:):) hemen döndükten snra yapalım desek tamam diycekleeeer:)
Amiiin bitanemmmm.. İnşallah sevdiceğin rahat edebilceği sana yakın bi yerde askerlik yapaaar:)ahh kuzum benim geçti bak kalmadı bişey Allah banada çabuk geçirmeyi naip etsin
bugün cici kuşumla konuştum söylüyeyim de içimde kalmasın
ihihihi utandımmmm:) sağıol balımmmmm:) o senin hanaratlığın ve güzelliğinnnnn:)ölsün tabiii bulmuşlar sen gibi hamarat güzel gelini , daha mı sevmeyecekler
kır düğünü, imkanlarınız ortamınız varsa evet gerçekten şahane olur..
uçuş uçuş bir gelinlik, papatyalardan da taç yaptır :)
hee ama bak söyleyeyim şimdi askerde diye umudun yok, yarın yanına gelince offf hadi evlenelim yeter demelere başlarsın
Amiiinn tipirellammm benimmmm.. Seviyom bu kadını yaaa Sağolsun şimdiye kdr bi kötülüğünü görmedimm..amanda benim kuşum kayınvelidecilğle konuşmuş mutlucuklar mı olmuş :) Allah muhabetinizi hiç bozmasın inşallah
Amin bitanemmmm.. Bnm sevdiceğim 2 kardeş:) ondan 2 yaş büyük bi abisi var:) ilerde eltim olucak 1 tane fakat henüz aday yok:)) seninki kaç kardeş kuşummm?sevdicekleriniz kaç kardeş?
herkes kayın validesiyle iyi anlaşıyor anlaşılan :)
cici kuşlar tatlı kuşlar havada ohh maşallah..
Allah sonlarımızı hayır etsin kızlar, hep iyi olsunlar...
amin canım inşallah yakın biyer olurAmiiin bitanemmmm.. İnşallah sevdiceğin rahat edebilceği sana yakın bi yerde askerlik yapaaar:)
Maşallahhhh fıstığımmm cici kuşunla sık sık konuşuyosunuz sanırımmmm:) ne güzeeeel:)
Allah bozmasın fifikçim inşallah hep böyle devam etsinAmiiinn tipirellammm benimmmm.. Seviyom bu kadını yaaa Sağolsun şimdiye kdr bi kötülüğünü görmedimm.
benimkide 2 kardeş 4 yaş büyük abisi yok daha elti adayımda yoksevdicekleriniz kaç kardeş?
herkes kayın validesiyle iyi anlaşıyor anlaşılan :)
cici kuşlar tatlı kuşlar havada ohh maşallah..
Allah sonlarımızı hayır etsin kızlar, hep iyi olsunlar...