- 26 Nisan 2020
- 26
- 9
- 38
- 29
- Konu Sahibi Birevlilikmeselesi
-
AnlayamadımBence sanki sorun başta adamın yaşadığı şehre gitmeyi kabul etmesi.
Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizceKarşı tarafın da kötü niyetli olduğnu düşünmüyorum. Orta yolu bulmalısınız aslında farkında olmadan ikinizde birbirinize kendi istediğiniz şeyi yaptırmak istiyorsunuz.
Bence önce tam olarak ne istediğinize karar verin. Sorun evlenmek mi başka bir şehir mi yoksa onunla evlenmek mi? Bunu net olarak bilirseniz daha iyi ilerlersiniz.Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizce
Evet biliyordu o yüzden iş değişikliğimin sonrasında biz ne konuşmuştuk şuan neden bunu söylüyorsun diye bir tepki vermiştiYazmışsınız ya onun yaşadığı şehirde yaşamak istiyordum diye o bunu biliyor muydu
Yani bence haklı evet duygusal düşünüyor olabilir ama kendince haklıEvet biliyordu o yüzden iş değişikliğimin sonrasında biz ne konuşmuştuk şuan neden bunu söylüyorsun diye bir tepki vermişti
Sorun başka bir şehirde yaşamak istanbulda yaşasaydı eğer bu konu beni korkutmayacaktı çünkü işim ailem kariyerim herşeyim aynı düzen devam edecektiBence önce tam olarak ne istediğinize karar verin. Sorun evlenmek mi başka bir şehir mi yoksa onunla evlenmek mi? Bunu net olarak bilirseniz daha iyi ilerlersiniz.
Onun işi ailesi kariyeri nerde pekiSorun başka bir şehirde yaşamak istanbulda yaşasaydı eğer bu konu beni korkutmayacaktı çünkü işim ailem kariyerim herşeyim aynı düzen devam edecekti
Kendince haklı evet o çok mutlu gün sayıyor evlilik için yarın düğün yap desem yapacak o derece ama benim kafamda soru işaretleri varYani bence haklı evet duygusal düşünüyor olabilir ama kendince haklı
Herşeyi ankaradaOnun işi ailesi kariyeri nerde peki
O zaman başlığa cevap olarak sözlü değilsin yazılısın Birsöz.bana aklına yatmıyorsa ayrıl demeyin herşey o kadar basit değil biliyorsunuz sizde.
O da sizinle aynı durumda işte bırakmak istemiyor. İstanbulda yaşayan biriyle oldunuz diyelim ve çok mutsuzsunuz iyi mi olacak. İnanın neredeyse beş yıllık evliyim 6 kere şehir değiştirdim. Eşim hayallerinin peşinden gitti ben de eşimin ama o kadar mutluyum ki 36 şehir bile değiştirirdim. Yani evlilik şu şehirde olursa olur yoksa yapamam gibi bir şey değilHerşeyi ankarada
Haklısınız çok teşekkür ederim verdiğiniz bu cevap İçin asıl konu kendimi sorgulamakO da sizinle aynı durumda işte bırakmak istemiyor. İstanbulda yaşayan biriyle oldunuz diyelim ve çok mutsuzsunuz iyi mi olacak. İnanın neredeyse beş yıllık evliyim 6 kere şehir değiştirdim. Eşim hayallerinin peşinden gitti ben de eşimin ama o kadar mutluyum ki 36 şehir bile değiştirirdim. Yani evlilik şu şehirde olursa olur yoksa yapamam gibi bir şey değil
Alaycı tavrınızla yazmasaydınız keşke sadece karşınızda yardım isteyen biri var yine de teşekkür ederimO zaman başlığa cevap olarak sözlü değilsin yazılısın Birsöz.
Yani ne diyelim ki kader böyleymiş
Kesınlıkle arkadasa katılıuorum ılerde degısmeyecegı garantı degıl karını bırakma bencebence kariyerini seç sen ondan daha iyi alıyorsan şartların ve işin daha iyiyse o senin için istanbula gelmiyorsa kendi düzenini bırakma zahmetine girmiyorsa ömrünü de geçirme bence bu adamla.
maaşın iyi olmasa bile ondan kariyerini seç bence çünkü ilerde onun sana kötü davrnamayacağını nerden bilebilirsin?
Millet 20 senelik karısını aldatıp dövüyor kadınlar sırf çalışmadığı için susuyor yıllarca.
Aşkımla işim arasında kalsaydım ben işimi seçerdim sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?