• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

öyle deme canım ya..en azından seni durduran birşeyler var..
onları düşünüp kendine ferahlık verebiliyorsun..:teselli:
okul tahsil askerlik bunların varolduğunu bilerek insan kendisini
hazırlıyor o zamana..
bir de hiçbir engel yokken bekliyorsan o hiç çekilmiyor..
günler geçmek bilmiyor bahaneler tatmin etmiyor..:1closedeyes:
okul bitti işimizi aldık çok şükür..
ama işte yetmiyormuş..bilmediğimiz meğer ne çok aksilikler varmış..
oyuzden olacaksa da hayırlısı olsun diyorum..:1no2:
göremediğimiz çok şey çıkıyor çünkü..

daha baya varmis canim senin:S allah sabir versin:) hayirlisi olsun:)

Aynen benim de öyle valla yukarda yazım 3-4 yıl var 4. sınıfa geçtim ben de daha.kaydirigubbakcemile4

allah en bol sabrı bizim gibi daha çook bekleyecek olanlara versin o zaman :1:
şaka bir yana önümde uzayan yılları düşündükçe sinirlerim bozuluyoo
hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo yaa
ama diyorum ne zamanlar geçti bayan1903 bu mu geçmeyecek deyip kenidimi avutuyorum işte mafoldumben

allah en bol sabrı bizim gibi daha çook bekleyecek olanlara versin o zaman :1:
şaka bir yana önümde uzayan yılları düşündükçe sinirlerim bozuluyoo
hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo yaa
ama diyorum ne zamanlar geçti bayan1903 bu mu geçmeyecek deyip kenidimi avutuyorum işte mafoldumben

haklisin canim allah herkese sabir versin:sinifsinif: bende kendimi hep avutuyorum cünki :(

1-2 yıl olsa neyse de biz zaten 2,5 yıla yakın beraberiz üniversite 2'ye geçince başlamıştık 4'e geçtim şimdi ama 4 yıl daha geçer mi ya toplamda 6 yıl olcak nerdeyse.:sinifsinif:

Kızlar benim ilişkimde 4 yılı aştı.Benim okulum bitecek aşkım askerliğini yapacak.2 yıl varboshayallersmile

OOO valla süper bo topikte yaşlanalım artık :DD
Çok pis moral de bozarım :P
Imm bizim ki aralıkta 2 yıl olacak ve önümüzde daha rahat biii 4-5 yıl var :S
Gerçi ben önce söz iki yıl sonra nişan olsun demekteyim ama bilemiyorum

OOO valla süper bo topikte yaşlanalım artık :DD
Çok pis moral de bozarım :P
Imm bizim ki aralıkta 2 yıl olacak ve önümüzde daha rahat biii 4-5 yıl var :S
Gerçi ben önce söz iki yıl sonra nişan olsun demekteyim ama bilemiyorum

Sen de bizdensin o zaman canım.:teytey:

1-2 yıl olsa neyse de biz zaten 2,5 yıla yakın beraberiz üniversite 2'ye geçince başlamıştık 4'e geçtim şimdi ama 4 yıl daha geçer mi ya toplamda 6 yıl olcak nerdeyse.:sinifsinif:

aynen canım bizimde toplamda 9 yıl olacak :1shok:
aşkımla liseyi aynı sırada beraber bitirdik üniversiteye aynı dersanede aynı sınıfta hazıırlandık kazandık daha üniversite bitecek ve en kötüsü AYRI ŞEHİRLERDEYİZ YAA
ben onu her gün görmeye çok alışmıştım okul dersane falan her gün görüşürdük
ama şimdi bilmem kaç ayda bir çok zor geliyooo :kedi:

kızlar biz de geyik sohbeti bölümüne bir başlık açıp orada mı şafak sayıp sohbet etsek
iyi olmaz mı sizce de :asigim:

olur tatlım
açalım :dance:
müdavimleri oluruz sempatiksalakcinni

Ben kesin olurum müdavimi. Hem burda görüyorum yok 2011'de sözlenicekler ,nişanlanıcaklar, evlenicekler görünce moralim bozuluyor daha çok var diye en azından bizim gibiler gelir ortak paylaşımda bulunuruz.opuyorumnanaktan

oh hadi hayirlisi canim :) allah kavustursun kazasis belasiz insallah gelir :) , bizdede 2 ay falan sürer sanirim bakalim hayirlisi :) ben simdiden hazirlik yapiyorum =)) hehe alkisalkisalkis

amin canım sağol opuyorumnanaktan :) sen yap yap hazırlıklarını :D benimde zaten çeyizimin % 60'ı tamam :P evliliğe bile hazırıım çokta güzel yemek yaparm :D aşkım şanslı 1o parmakta 1o marifet :D kaydirigubbakcemile4 aklinialirimsmile

sizinki gene birkaç ay canlarım yaa
bizim daha üniversite bitecek aşkım askere gidecek falan filan
ama bizim planımız şöyle kızlar üninin 3. sınıfı gibi gelip beni istemeyi düşünüyolar :kedi:
sonra bnm hazırlığım da var ben son sınıfı okurken o askere gidip gelecek
ve bir sene sonra evleneceğiz :asigim:
uzun lafın kısası söze 3-4 yıl var
geçer miiii sempatiksalakcinni

senin işin zormuş canım ya baya uzun :D Allah kavuştursun ne diyelim :) ama asker beklemek o kadar zorki en ufak sorunda tartışıyorsunuz birinizin alttan alması lazım yoksa çocuga asker ocagı zindan olur ve ayrılırsınz kötü şeyler olur.. inş herşey gönlünce olurr olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

amin canım sağol opuyorumnanaktan :) sen yap yap hazırlıklarını :D benimde zaten çeyizimin % 60'ı tamam :P evliliğe bile hazırıım çokta güzel yemek yaparm :D aşkım şanslı 1o parmakta 1o marifet :D kaydirigubbakcemile4 aklinialirimsmile

hehe aynen canim bende hazirim evlilige =) göz acip kapiyincaya kadar gecer zaman , benim ceyizimde vidi vidi alip koyuyor annem bayagi birikti =) hakkimizda hayirlisi canim:) zemuszemus

hehe aynen canim bende hazirim evlilige =) göz acip kapiyincaya kadar gecer zaman , benim ceyizimde vidi vidi alip koyuyor annem bayagi birikti =) hakkimizda hayirlisi canim:) zemuszemus

hea sorma benimde annem alıor :D bazı şeyleri sıradan alıyor bardak fln :D ama ben gördükçe süslülerini alıyorum :D alsın canım bitek ben kaldım :$ yapsın artk fazlasını :Daklinialirimsmile

hea sorma benimde annem alıor :D bazı şeyleri sıradan alıyor bardak fln :D ama ben gördükçe süslülerini alıyorum :D alsın canım bitek ben kaldım :$ yapsın artk fazlasını :Daklinialirimsmile

haha aynen canim, daha gecende gitmis annem 5 adet tabak seti almis , bodrum kati kartonlarla doldu hep benim ceyizim:D biz 3 kardesiz abim var bekar birde kücük kiz kardesim ama ilk evlenen ben olacam sanirim akannehirsempatiksalakcinni haha
alsinlar hepsini birden almaya kalkinca cok para gider böyle daha ucuza kurtulurlar :D

daha 3-4 yıl bekleyecek olanlar diye topic açıcaksınız demek..a.s
hadi kolay gelsin size..ben o baslığa hiç girmeyeyim en iyisi..
inşaallah Allahın izniyle en geç bir yıl içinde giderim inşaallah..
bi kaza sıkıntı olmazsa terslikler yakamıızı bırakırsa hayırlısıyla bidaha ki yaza evlenmiş olurum diye
ümit ediyorum..
zira anladığım kadarıyla sizler henüz okul üniversite bitirme telaşındasınız..birde iş güç askerlik telaşları..
çok şükür bizim o devirler bitti..iş güç elimizde..
ama işte yinede olmayaınca olmuyor o yusden sabredin..
size hızlı hızlı gün saymalar..umarım o günleriniz su olur akar..kavusursunuz..kaydirigubbakcemile5

daha 3-4 yıl bekleyecek olanlar diye topic açıcaksınız demek..a.s
hadi kolay gelsin size..ben o baslığa hiç girmeyeyim en iyisi..
inşaallah Allahın izniyle en geç bir yıl içinde giderim inşaallah..
bi kaza sıkıntı olmazsa terslikler yakamıızı bırakırsa hayırlısıyla bidaha ki yaza evlenmiş olurum diye
ümit ediyorum..
zira anladığım kadarıyla sizler henüz okul üniversite bitirme telaşındasınız..birde iş güç askerlik telaşları..
çok şükür bizim o devirler bitti..iş güç elimizde..
ama işte yinede olmayaınca olmuyor o yusden sabredin..
size hızlı hızlı gün saymalar..umarım o günleriniz su olur akar..kavusursunuz..kaydirigubbakcemile5

Back