Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Amin arkadaşım beklemedeyiz biz daha. Sizi de Allah kavuştursun bir an önce.opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ne güzel benlik bir konu varzemuszemus 4 senedir birlikteyiz şu andaki tek konumuz evlenme üzerine,ama onun askerlik sorunu var ekim ayını bekliyoruz tek tip askerlik çıkarsa hemen gidecek,ama ben askerden önce söz nişan yapsammı bilemiyorumboshayallersmile

canim insallah askerligi hemen sonuclanirda, cabicak gidip gelir , aileler ne diyor bu duruma yani askerden önce tabiki söz nisan yapilir ama aceleci olma bence, zamanin akisina birak yavas yavas olunca hersey daha güzel oluyoir :) hayirlisi

canim insallah askerligi hemen sonuclanirda, cabicak gidip gelir , aileler ne diyor bu duruma yani askerden önce tabiki söz nisan yapilir ama aceleci olma bence, zamanin akisina birak yavas yavas olunca hersey daha güzel oluyoir :) hayirlisi

Canım aileler derken benim ailem henüz bilmiyor ,evlenme teklif ettiğinde söyleyeceğim,o yüzdende konuşulan birşey yok,sadece biz konuşp hesap kitap yapıyoruz,bütün gelişmeler ekimde askerliğin 9 ay olup olmayacağına göre kesinleşecek

hmm anladim canim, bizde askimla hep kendi aramizda hesap kitap yaptik ama hic bisey öyle düsündümüz gibi olmadi, benden tavsiye fazla hesap kitap yapmayin cünkü malesef öyle gelismiyor, aileler karar veriyor herseye onlara göre ayak uydurmak zorunda kaliyor insan.. yinede hayirlisi olsun :) simdiden mutluluklarr

bizde sewgilimle 4 seneden beri birlikteyiz..şuan askerde we gelmesine sadece 58 gün kaldı =)ALLAHIM inş sağ salim gelirde bizde söz yaparız..geldikten bi 2 weya 3 ay sonra söz yapmayı düşünüoruz..bakalım kısmet olur inş =)

arkadaşlar askerlik 9 aya değil 12 aya düşecek ekim ayından sonra..bnm sevgilim askerde olduğu için o söledi..bnm sewgilim 13 aydan beri askerde keşke o gitmeden önce çıksaydı bu yasa =(

kızlar ben de geldimmm
6 yıldır aşığız birbirimize.. ama sözlenmek için okulun bitmesini bekliyoruz
biz kısmetse 13 mayıs 2013 te söz yapmak istiyoruz :asigim: aşkımın doğumgününde
o yıl benim okulum biticek,o da son sınıfına geçicek. ben atanmadan söz yapmak istiyoruz :Saruboceq:

canim daha baya varmis yaa allah sabir versin valla... akannehir

yazını sevgilimle birlikte okuduk canım ve kocaman bir amiiinnnnnn dedik
ilişkimiz daha lise 1 de başladığından beklemek gün geçtikçe zorlaşıyo :1no2:
hani üniversite bitseydi ve o zaman ilişkimiz başlasaydı, bu kadar zor olmazdı bizim için
tamam, tanıma sürecine de ihtiyaç var ama; sonuçta ne kadar uzun bi sevgili dönemi geçirirsen geçir, bi bakmışsın onca yıldır tanıdığını sandığın insan evlenince bambaşka biri olmuş akannehir (allah korusun :Saruboceq:)
o yüzden tek bekleme sebebimiz okul. o da bitemedi bi türlü

biter canim biter... siz sabrinizi yitirmeyin, bizde sevgilimle 2 sene sonra evlenecez... dahasi varki daha henüz söz bile yok aramizda.. 1 sene önce aileler tanisti.. abisinin dügünü cikinca bizim is hep ertelendi.. 1 senedir istemeye gelmelerini sözlenmeyi bekliyorum anliyacagin.. benim icin cok zordu.. ve artik zamani geldi icin gün gectikce sinirlerim dahada yipraniyor.. haftaya sevgilim allah nasip ederse 2 günlügüne geliyor.. yüzyüze konusmaya düsünüyorum bu konuyu ... bakalim nolacak.. allah hepimize mutluluk ve hayirlisini versin insallah aminnnnnnnnn :Saruboceq:

amin canım :Saruboceq:
benim de sevgilimin abisi bu yaz evlendi.. öyle ki sevgilimin abisinin işi yoktu ve o yüzden düğün masraflarına bi katkısı olmadığından,sevgilimin ailesi çok harcama yaptılar.bu yüzden de sevgilime sürekli ''iş bulmadan evlenmek yok''diyolarmış
doğru söylüyolar zaten. ama en azından söz,nişan olmasını istiyor insan. ki sizin 2 yıl kalmış evlenmenize. istemeye gelmelerini beklemekte haklısın :1closedeyes:
sevgilinle farklı şehirlerde mi oturuyosunuz canım? bence de haftaya geldiğinde ciddi ciddi konuşun bunu a.s

oh niye evlendirdilerki sevgilinin abisini isi yoksa:S keske bekleselerdi.. :S, evet canim annemlerde diyor artik zamani geldi bir konussan iyi edersin diyorlar.. bakalim artik.. evet ayri sehirlerde kaliyoruz canim ikimizde almanyada oturuyoruz ama aramizda 3-4 saatlik yol var malesef bakalim haftaya sali gelecek persembe geri dönücek.. birde böyle konularda hemen cok cabik sinirleniyor kendisi cünkü cok cabik sIkIliyor birseye gelemiyor beyfendi alsanaalsanasmile.. o yüzden bi sekilde güzelce anlatmam sormam gerekiyor sinirlenecekse sinirlenir napimlmaz: ah ahhhhhhhh erkekler iste... :) zamani geldi ama artik yaa 2 bucuk sene oldu.. yasimdan dolayi bekledik dedigin gibi hic degilse bir söz bir nisan olsun istiyorum artik.. evlilige zaten yine beklicez...insallah yakinda olur... hayirlisi... zemuszemus :Saruboceq:

sedefciğim desee planlarımız aynı
biz de 2013 civarı düşünüyoruz sözü
ben o zaman 3. senemde olacağım aşkım son senesinde olacak
sonra askerlik falan filan anca
gçer miiii :gitme:
hele ki aramızda 10 saatlik mesafe varken

inşallah arkadaşım :Saruboceq: sen konuş bakalım sevgilimle,durumları buraya yazarsın yerimseniben
bizim de tam tersi kuşum, benim okulum biticek,sevgilim son senesinde olucak.
ben o yıl atanırsam çalışmaya başlıcam. o daha okulu bitiricek de, askerliğini yapıcak da, iş bulucak da...
sözden sonra da ben hep onun hayatını bi plana koymasını beklicem yani :a015:

Kızlar bizim plan değişti,Şimdi borca girerek erkek arkadaşım ev alacak birde 30 bin eşyalar için kredi çekeceğiz.Sonra şubat mart gibi nişan yapıp yaza kısmetse evleneceğiz.
O evlendikten 2 sene sonra askere gidecek,borçları beraber ödeyeceğiz,askere giderkende arabayı satacak ben yine o burdaymış gibi parasından alıp ödeyeceğim,böylelikle o yokken zorlanmamış olacağım.
Bu planımı erkek arkadaşıma anlattım onada çok mantıklı geldi,
Eğer bu plan olmasaydı 4 senelik ilişkim var,okulu seneye bitirip seneyede askere gidecekti,dönünce hazırlıklar yapılcak evlilik 2,5 3 seneyi bulcaktı bu çözümden çok mutluyum,inşallah bir aksilik çıkmaz gelişeleri yazarım,mesela evlilik teklif edince:)

off kızlar yaa bizim daha tarih falan hiç bişey belli değil birikim yaptıktan sonra gelecekmiş of bunaltı basıyor dün gece bayağa dedim ama ona bişeler arkadaşlarım hep nişanlandı ben kaldım nezamandır bekliom artık gözüm kesmio falan dedim...seneye hepsi olcak dio ....diyo işte

Bende kararsızım kızlar akşam sevgilim kurbanda istemeye gelelim diyo,söz yapalım diyo ablası uzkta oturuyo çünkü,bende uzun söz dönmi istemiyorumki çünkü düğün seneye temmuz gibi olacak kararsz kaldım kızlar ya bilmiyorumkismile

neden uzun söz dönemi istemiyorsun canım

bnde 4 seneden beri brilkteyim..şuan sewgilim askerde.gelmesine 52 gün kaldı .yani kasım 20 gbi burda.. geldikten 2 ay snr bizde söz yapmayı düşünüoruz..şubat weya mart gibi..ama bnm ailem bilmio henüz bu durumu..zamanı gelınce sölicem..bnm lise bitti.we açıköğretm üni 1 okuorum.sewgilim askerden gelince bi iş bulcak we çalışcak..yoksa ailem wermez benii =)ailem we ailesi tanışıolar..bakalım bizim durumumuz nolcak..hakkımızda hayırlısı olsun..sewenler hep birbirine kavuşsun.bende artık sözlü olmak istiorum.rahat olmak istiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…