Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Canım benimkine de ağustosta git dedim ama ağustos celbinde uzun dönem çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Kasımda kısa çıkıyomuş . Acaba doğru mu yaa ? Var mı bilginiz ?

kesinlikle oyle bisey yok canim.benim nisanlimda gecen sene agustosta gitti.uni.de okudugu bolume gore kisa d. Veya Uzun d. aliyorlar. Kisa donem yaptik biz.

bende sözlenmeyi bekleyenlerdenim,sevgilim iş nedeniyle 1 ay istanbulda kalmak zorunda ben ankaradayım gelince artık aileni topla gel bize diyorum, işimiz gücümüz var ortada bi mani yok ama neyi düşünüyorsa hep ağırdan alıyo kendini sanki bulunmaz hint kumaşı hııh..ben şimdiden çeyiz hazırlıklarına başladım benimkide yardımcı oluyo ceyizimi birlikte yapıyoruz biraz rahatlayalım eksikleri tamamlayalım diyo bakalım hayırlısı ama ben beklemekten sıkıldııım:95:

kızlar yazılanları okudumda bu erkeklerın hepsı aynı yaa hep bı agırdan almak..ben bu sorunları bı ben bıde etrafımdakı arkadslarım yasıyo heralde bıze boylelerı denk gelıyo dıyodum megersem herkesın cılesı aynıymıs:))
tamam sevıyolar herseyı ytapıolar falan flanda evlılıkten mı korkuyolar benanlamıyorum artık napcaz oturup evlen benımle dıye yalvarcazmı?

kızlarrrr öncelikle allah gönlünüze göre versin inşallah 2 ay öncesine kadar bende bu topikte beklemede olanar arasındaydım msjımda var hatta ama sayfa no bilmiyorum
15 aya kadar beklememiz gerekirken rabbim hayırlısıyla süpriz gibi bişey oldu ve kavuşmayı nasip etti bize nikahımızı yaptık ve düğün tarihini bekliyoruz ve 58 gün kaldı kınamıza darısı başınıza inşallah sabırla koruk bile üzüm oluyormuş gerçekten allah kolaylık versin inşallah hepinize hayırlısıyla sizde sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah

canım benim ne güzel.. askerdeyken nişanlanabilmişsiniz..

bende çok istiyorum ama pek mümkün gibi gözükmüyor ne yapacağım inan hiç bilmiyorum..

belki bir umut ama hiç sanmıyorum..

daha 10 ay askerliği ve gelip işe girmesini beklemek zorundayız..

ay kız esra her girdiğim topikte sana rastlıyorum seni mi takip ediyorum nedir
ay bende bekliyorum valla bekle babam bekle.. 1 sene oldu beraberliğimiz .. daha bi 2 yıl beklerım en az
şu askerlik bşitsin hayırlısıyla da önümüze baksak..
bizde de tam tersi sevgilim çok evlenmek istiyor biran önce olsun istiyor biz kız tarafı olarak ağırdan alıyoruz baya ağırdan hemde

ay kız esra her girdiğim topikte sana rastlıyorum seni mi takip ediyorum nedir
ay bende bekliyorum valla bekle babam bekle.. 1 sene oldu beraberliğimiz .. daha bi 2 yıl beklerım en az
şu askerlik bşitsin hayırlısıyla da önümüze baksak..
bizde de tam tersi sevgilim çok evlenmek istiyor biran önce olsun istiyor biz kız tarafı olarak ağırdan alıyoruz baya ağırdan hemde

Sözlenmeyi düşünüpte uzun süre bekleyenler arasında bende varım.Sevgilim 2008 yılında mezun oldu. 2011 haziranına kadar onun işe girmesini ve askerliği bitirmesini bekledim. 2011 ağustosta geleceğiz istemeye dedi. Ailesi anlamsız sebepler sunarak 15 tatilde isteriz diye ısrar etmişler; o yüzden olmadı. 15 tatildede kar yağışından dolayı gelemediler. Aynı şehirde olsak çalacağım kapılarını beni oyalamayın dicem de diyemiyorum. Sevgilim istekli ama ailesinde acele namına birşey yok. Ben oldum 26; o ise 27. Beş yıldır çıkıyoruz. Bu yaz da gelmezlerse benden pas; beni geçiniz demeyi düşünüyorum :) 5 yılın üstünede soğuk bir bardak su içerim artık; lık lık...

2010 Nisan ayında başladı bizimde hikayemiz..
Ama okul-iş vs. derken daha 2-3 senemiz var gibi gözüküyor..
Olsun bizde bu sevda oldukça ölsekte yan yanayız Rabbimin izniyle..

15 ay sözlü kalmak zor gerçekten ama iki tarf anlaştıktan anlayışlı olduktan sonra pek fazla da sorun olcağını düşünmüyorum açıkçası

amin inşallah :)

Biz de şuan beklemedeyiz, hem babamın biraz daha yumuşamasını bekliyoruz hem de onun babası ameliyat olabilir tam kesin değil ameliyat günü belli olsun ondan sonra herşey netleşmeye başlıcak Allahım herkesi bir an önce sevdiğine kavuştursun inşallah...

bekleyenler kervanında bende varım altı yıldır bekliyorum okuldu görev almaydı derken çok şükür bu sene muradımıza ereceğiz inşallah rabbim nasip ederse beklemek çok zor gerçekten bunu sadece yaşayan bilir çevremde ne zaman nişanlı sözlü görsem içimde hep bi burukluk olurdu inşallah artık olmayacak rabbim sevenleri kavuşamayanları bekleyenleri bir an önce hayırlısıyla kavuştursun inşallah

ben son sınıfa geçtim aşkım da üniv 3. sınıfa 2013 yazı nişan 2014 yazı da düğün düşünüyoruz ama Allahtan hayırlısı tabiki :)

bizde beklemedeyiz aşkımla 2 yıldır uzaktan tanışıyoruz çıkalı 5 ay olacak anneler tanışmak istiyordu dün geleceklerdi ama son anda erkek arkadasımın teyzesi vefat etti ailesi de Ankara ya gitti ne diyelim biraz daha bekleriz artık hayırlısı olsun öncelikle :)

sevgilimle birlikteliğimizin 6.yılındayız engelleri teker teker aşmaya karar verdik şuan askerde ve 4.5 ayımız kaldı kısa dönem gitti ve allahın izniyle 15 yada en geç 18 ocakta dönücek dönünce sözlenmeyi düşünüyoruz hele bi sağ salim gelsinde askerden tüm hayallerimiz gerçek olucak inş...

sevgılıme kalsa bu yıl. hatta kışn ama benım ıcın bıraz zaman gereklı halledılmesı gerekenler ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…