- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 221
- 373
- 52
- Konu Sahibi cansubeauty
-
Canım benimkine de ağustosta git dedim ama ağustos celbinde uzun dönem çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Kasımda kısa çıkıyomuş . Acaba doğru mu yaa ? Var mı bilginiz ?
kızlarrrr öncelikle allah gönlünüze göre versin inşallah 2 ay öncesine kadar bende bu topikte beklemede olanar arasındaydım msjımda var hatta ama sayfa no bilmiyorum
15 aya kadar beklememiz gerekirken rabbim hayırlısıyla süpriz gibi bişey oldu ve kavuşmayı nasip etti bize nikahımızı yaptık ve düğün tarihini bekliyoruz ve 58 gün kaldı kınamıza darısı başınıza inşallah sabırla koruk bile üzüm oluyormuş gerçekten allah kolaylık versin inşallah hepinize hayırlısıyla sizde sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah
benim annem okuldan sonra sözlenin. adı konsun öyle dolaşmayın etrafta diyor canım ama benım gözüm korkuyor 15 ay sözlü kalmak. (2 yıllık okuyor 15 ay askerlik yapacak) iş uzadıkça sorun oluyor çünkü örnekleri çok var((
kızlarrrr öncelikle allah gönlünüze göre versin inşallah 2 ay öncesine kadar bende bu topikte beklemede olanar arasındaydım msjımda var hatta ama sayfa no bilmiyorum
15 aya kadar beklememiz gerekirken rabbim hayırlısıyla süpriz gibi bişey oldu ve kavuşmayı nasip etti bize nikahımızı yaptık ve düğün tarihini bekliyoruz ve 58 gün kaldı kınamıza darısı başınıza inşallah sabırla koruk bile üzüm oluyormuş gerçekten allah kolaylık versin inşallah hepinize hayırlısıyla sizde sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?