• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Canımm çok sevindim hayırlı olsunnnn :nazar: anlatsana biraz nasıl geçtii neler hissettinn:97:

tşk ederim cnmm darısı başına
çok heyecanlı bi olay, kapıdan girişleriyle başlıyor =)
içeri girince tüm gözler üzerinizde..
herkesi öp:23:
kahveye tuz koyduk koymıcaktm çok ısrar ettiler
ama içmedi bi yudum aldı=) isteme söz bi arada oldu taktık yüzükleri bitti

tşk ederim cnmm darısı başına
çok heyecanlı bi olay, kapıdan girişleriyle başlıyor =)
içeri girince tüm gözler üzerinizde..
herkesi öp:23:
kahveye tuz koyduk koymıcaktm çok ısrar ettiler
ama içmedi bi yudum aldı=) isteme söz bi arada oldu taktık yüzükleri bitti

Oyyy çok güzell yaa canım allah tekrar tekrar mutlu etsinn
tamamını erdirsin inş...:nazar::nazar:
Tuzsuz kahve olurmu hiçç iyi yapmışsınn adettendirrr:1:

bende beklemedeyim bahara inşallah gelecekler Allah nasip ederse bakalım..askerden geleli 2 sene olacak daha bizde ilerleyemedik..ama bu sene ışığı görüyorum :86: ailesi eylülde düğünü yapıcaz diolar adı konulmadan da çeyizi tamamlamak filan içimden gelmio nolacaksa halim galiba acayip sıkışıcam :26:

Slm kizlaaarrr :61:
yeni gördüm bu topigi.
Bizde sevgilimle söz degilde direk nisan yapmayi düsünüyoruz.
Ailelerin haberi var, evde kücük bir nisan yapmayi istiyoruz ama daha isteme tanisma vs hicbisi olmadi.
Bakalim ücüncü dördüncü ay gibi tanisma sonra isteme olacakmis..
Annesi öyle demis
biz zaten ücüncü-dördüncü ay gibi düsünüyorduk ni$an yapmayi,
insallah hersey dahada uzamaz,
Martta tanismaya gelsinler, sonrada istemeye gelsinler, nisan felan hepsi olsun bitsin ayyyyyy
beklemeye tahammülüm yok :50: :63:

hislerime tercüman olmuşsun aynı benim durumum :34: hayırlısı bakalım hakkımızda

FONT]
bende beklemedeyim bahara inşallah gelecekler Allah nasip ederse bakalım..askerden geleli 2 sene olacak daha bizde ilerleyemedik..ama bu sene ışığı görüyorum :86: ailesi eylülde düğünü yapıcaz diolar adı konulmadan da çeyizi tamamlamak filan içimden gelmio nolacaksa halim galiba acayip sıkışıcam :26:

Hadi hayırlısı canım beklemek beklediklerini görememk yıpratıyo gerçekten, hayırlısı olsun hepimiz için cnmaskerden geleli 2 sene olduysa ilşkiniz bayağı uzun kaç senedir berabersiniz ve yaşlar kaç ??

FONT]

Hadi hayırlısı canım beklemek beklediklerini görememk yıpratıyo gerçekten, hayırlısı olsun hepimiz için cnmaskerden geleli 2 sene olduysa ilşkiniz bayağı uzun kaç senedir berabersiniz ve yaşlar kaç ??

evet yıpratıo insanı artık adı konulsun istio...4 sene olucak mayısta...bende o da 9 ay sonra 23 olcaz olmak üzereyiz :emir_bebek:

senin durumun ne peki tatlım ??

Son düzenleme:
evet yıpratıo insanı artık adı konulsun istio...4 sene olucak mayısta...bende o da 9 ay sonra 23 olcaz olmak üzereyiz :emir_bebek:

senin durumun ne peki tatlım ??

Bizim daha 1,5 sene oldu, benim yaş 24 ama sevdiğim bende yaşça büyük. Askerden daha yeni geldi. Sanırım hazirana kadar isteme söz olcak.:44:

slm kızlar.. bizde bekliyoruz.. bu yaz inşallah sözlenmek istiyoruz. bu nisanda 7 yıl bitecek. ailemle tanıştırmak istiyorum ama önce evini almak istiyor kendisi.. hız kazandı şimdilk. çeyz topklerini falan gezmeye başladım. ne heycanlı bir bekleyiştir bu...:69:

oh ne güzel..
sözlenenler..
nişanlananlar..
Allah tamamına erdirip mutlu etsin inşaAllah..
Benim daha askere gidecek 15 ay ondan sonra belli olacak olursa..

dua ediin..:26::26:

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Canım bende asker yolu bekledim. 5,5 aydı gerçi amaa zaman inan su gibi akıp geçiyo, zamanı değerlendir bu bekleme zamanında hazırlıklarını yap. Sonraası kolayy:16:

ay kızlar yaa allah tamamına erdirsin sözlenenleri nişanlananları inşallah.. biz nerdeyse 5 senedir birlikteyiz. okullarımız geçen haziranda bitti,askerlik de çıktı aradan bu subatta. artık işlerin hız kazanması lazım ama bizimkisi diyorki o benim ailemle tanıştıktan sonra işlerin daha da hızlanmasını isterlermiş bizimkiler, ailem uzamasın istermiş, o ise daha işte bir yıllık tecrübeliymiş. iki yıl tecrübeli olsunmuş, babamın karşısına çıktığında.sanırım babam, amcamlardan falan biraz tırsıyor:) ben de diyorum ki yahu gel tanışın, söz olsun adı konsun. zaten 2012 yaza evleniriz diye geçen sene konuşmuştuk, yüksek lisans durumları olacak çünkü. eylülde konuştuğumuz zaman baharda aileleri tanıştırırız, yaza nişan yaparız diyoduk, o hala bahar geldi farkında değilmiş gibi, haziranda tanışalım , ağustosta nişan olsun mu diyo.annem yengem kardeşlerim de eee gelsinler artık tanışsın aileler diyor haliyle.. ben de onun ailesini baya bi zamandır tanıyorum, benimkiler de artık tanışsın istiyorum.( gerçi bu aralar aramız bozuk biraz ama düzelecek inşallah)

yaaa işte benim de durum böyle, daha söz belli değil, evliliğe 1,5 sene var:((

Son düzenleme:
Norazzzz beni yazmış ve anlatmışsın. bu kadar benzeyeceğimizi hiç tahmin etmezdim :44:

aa ben de şaşırdım canım:) ne yapıcaz nasıl hızlandırıcaz bu işleri? dün de konuştuk bana seninle ilgili hayllaer kuruyorum daha ne istiyosun diyo. maddi açıdan sıkıntı var biraz onun tarafında. gerçi güzel güzel konuştuk, sonra alakasız,arkadaşlarımız yüzünden tartıştık:((( canım sıkıldı. bu işleri çok uzatmak iyi değil hakkatten...:43:

aa ben de şaşırdım canım:) ne yapıcaz nasıl hızlandırıcaz bu işleri? dün de konuştuk bana seninle ilgili hayllaer kuruyorum daha ne istiyosun diyo. maddi açıdan sıkıntı var biraz onun tarafında. gerçi güzel güzel konuştuk, sonra alakasız,arkadaşlarımız yüzünden tartıştık:((( canım sıkıldı. bu işleri çok uzatmak iyi değil hakkatten...:43:

Vallahi ben artık hiçbirşey düşünmüyorum. Oluruna bıraktım herşeyi. Onun aklında ne gibi planları var bilmiyorum ama ben plan kurdukça hayal ettikçe olmadığının farkına vardım. Boşver sende. Oluruna bırak herşeyi. İnan kafan da rahat sen de rahat edersin canımcım :78:

Back