- Konu Sahibi cansubeauty
Biz de kpss de atanmayı bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb,kızlar size yakınıma dahi anlatamadığım çok özel bir şey sorucam kafam çok karışık
erkek arkadaşımla 3 yıl önce tanıştık 2 yıla yakınır çıkıyoruz her şey nasıl başladı bilmiyorum çıkma teklifi falan olmadı yakınlaşmayla çıkmaya başladık....biz evlilik planları yaparken 2 hafta önce hala etkisinden kurtulamadığım bir gerçeğini öğrendim...beni tanımadan önce
amcamın kızıyla yaklaşık bir sene kadar konuşmuşlar biz aile olarak amcamla ve ailesiyle 3 senedir konuşmuyoruz...ailemi bilmem ama kim konuşursa konuşsun kesinlikle konuşmayı düşünmüyorum...kız bizi erkek arkadaşımla beraber görmüş ve annesine demiş ki onlar evlenirlerse çocuğu arayıp diycem benle çıktın amcamın kızıyla neden evlendin diye...neyse ben bunu ilk duyduğumda kendimi eve zor attım aradım dedim aranızda bir şey varsa arama beni bir daha bana sen salak mısın yok öyle bir şey dedi...neyse o anlık inandım...aradan 1 1,5 hafta geçti bu olayları bizimkiler yine konuşuyor yengeme aynen şöyle dedim kimse beni tehtid edemez istediğimle evlenirim çıkmasaydı...git aynısını söyle dedim...sonra arkadaşımı aradım ısrar ettim o da anlattı...bir şey demedim kapattım yüzüne...bu arada aynı işte çalışıyoruz..pazartesi işe geldiğimizde konuştuk söylediği laf şu, ben sizi bilerek karşı karşıya getirmedim böyle olsun istemedim sana söyleyemedim gönderim istetim dedi...bu kadar sorunumuz varken ne evlenmesi dedim...bu aralar aramız kötü...çok kötü....ben bir karar aldım ve ona da söyledim...ben bu konuşmalardan çok sıkıldım ne olacaksa olsun o zaman konuşan gelsin yüzüme söylesin...evlenme teklifi ettiremiyorum söylediği laf gönderim istetim...sinir ediyo beni yaben güzel bir anımız olsun istiyorum...alışkın değilmiş öyle şeyleri beceremiyor muş....kızlar bu kadar sorunun arasında evlenmeye karar vermişken ben bu çocuğa nasıl evlenme teklifi ettirebilirim.
biliyorum çok uzun oldu ama içimi döktüm hakkınızı helal edin
mrb,kızlar size yakınıma dahi anlatamadığım çok özel bir şey sorucam kafam çok karışık
erkek arkadaşımla 3 yıl önce tanıştık 2 yıla yakınır çıkıyoruz her şey nasıl başladı bilmiyorum çıkma teklifi falan olmadı yakınlaşmayla çıkmaya başladık....biz evlilik planları yaparken 2 hafta önce hala etkisinden kurtulamadığım bir gerçeğini öğrendim...beni tanımadan önce
amcamın kızıyla yaklaşık bir sene kadar konuşmuşlar biz aile olarak amcamla ve ailesiyle 3 senedir konuşmuyoruz...ailemi bilmem ama kim konuşursa konuşsun kesinlikle konuşmayı düşünmüyorum...kız bizi erkek arkadaşımla beraber görmüş ve annesine demiş ki onlar evlenirlerse çocuğu arayıp diycem benle çıktın amcamın kızıyla neden evlendin diye...neyse ben bunu ilk duyduğumda kendimi eve zor attım aradım dedim aranızda bir şey varsa arama beni bir daha bana sen salak mısın yok öyle bir şey dedi...neyse o anlık inandım...aradan 1 1,5 hafta geçti bu olayları bizimkiler yine konuşuyor yengeme aynen şöyle dedim kimse beni tehtid edemez istediğimle evlenirim çıkmasaydı...git aynısını söyle dedim...sonra arkadaşımı aradım ısrar ettim o da anlattı...bir şey demedim kapattım yüzüne...bu arada aynı işte çalışıyoruz..pazartesi işe geldiğimizde konuştuk söylediği laf şu, ben sizi bilerek karşı karşıya getirmedim böyle olsun istemedim sana söyleyemedim gönderim istetim dedi...bu kadar sorunumuz varken ne evlenmesi dedim...bu aralar aramız kötü...çok kötü....ben bir karar aldım ve ona da söyledim...ben bu konuşmalardan çok sıkıldım ne olacaksa olsun o zaman konuşan gelsin yüzüme söylesin...evlenme teklifi ettiremiyorum söylediği laf gönderim istetim...sinir ediyo beni yaben güzel bir anımız olsun istiyorum...alışkın değilmiş öyle şeyleri beceremiyor muş....kızlar bu kadar sorunun arasında evlenmeye karar vermişken ben bu çocuğa nasıl evlenme teklifi ettirebilirim.
biliyorum çok uzun oldu ama içimi döktüm hakkınızı helal edin
anlat canım anlat rahatlarsın... seni seviyorum ama evlilikten çekiniyorum da önce beni ikna et desen öyle bişey olmalı ki gözüm kapalı tamam diyebilmeliyim desen vs. olur mu ki? :26::26::26::26:
canım geçmiş geçmişte kalmıştır. evet romantik evlenme teklifleri biz kızların hayali, ama şöyle düşün. erkek arkadaşında ilk kez biriye evlenicek ve onunda anısı olucak. tatlı dille evliliğe ikna etmesi gerektiğini söylersin ama göndereyim isteteyim dediyse bunuda yanlış anlama. söyleme tarzından dolayı reddetme. ama aklındada hiçbir soru işareti kalmasın tabi. devir çok kötü, sevdiğimiz adamlara sahip çıkmaktan başka çaremiz yok. ayrıca sorunlar hiçbir zaman bitmez, yok öyle sorunsuz sıkıntısız bir dünya. seviyorsanız beraber üstesinden gelirsiniz :) bende yeni nişanlandım, henüz evlenme teklifi almadım. bekliyorum teklifi :) hatta tek taşım yok sadece alyansım var. önce teklif sonra tektaş mantığındayım ben :) ayrıca işin içine aileler girince, herkesin ağzı kapanır. daha bir ciddi olursunuz. o kadar farklı ki nişanlı olmakla sevgili olmak.. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.. kimseyi takma, mutluluğuna bak. sevdiğine sahip çık, gönlünü hoş tut :) o şuanda senin :)
teşekkür ederim, seninkide hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
canım benim laf arasında konuşurken böyle konuları ima ediyor ben kızıyorum...sanki benimle ilk defa konuşacaksın da iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun ben böyle diyince susuyor..çok inatçıyım dedim bir kere teklif olmadan emri vaki yapıp kimseyi göndermeçok mu sertim ben ya nasıl davranıcağımı da şaşırdım
biraz sertsin galiba ama o da anlasınn şakayla karışık olarak söylesen... daha evlenme teklifi bile almadım ne aileni göndermesi bakalm ben kabul ediyor muyum desen şahsen ben oyle diyorum bekliyorum
aynı durumdayız desene bakalım kim önce ikna edip teklif ettirecek:)
bence sen canım bizimki kaplumbağa gibi çoook ağır :) daha beklerim ben iş güç durumlari
rabbim sevdiklerinize kavuştursunnn kim varsa gönlünüzde kızlarrrr
umarım yaza nişanlı bayanlar olarak çıkarız...:)
Sözle nişanla ilgili bir çok yere yazdım durdum hep. bi diyorum yaza sözleniyorum bi diyorum daha 2 senem var tüm yazdıklarımı biri okusa diyecek bu kız yalancı bir dediği diğerinin tutmuyor diye :))
Kısmette ne varsa onu yaşarız sevgilim aralık ocak gibi diyo ama bakalım olmazsa gene 2 sene diye dolanırım buralarda
inşallah diyelimm ne diyelimmm :26::26:
aynen aynen bende elbisem bile hazır tabii kafamda yalnız değilsinn
sadece elbise olsa iyi sözü geçtim ben nişandaki ilk dans şarkısı, nişan mekanı, düğün mekanı, düğündeki ilk dans şarkısı, çıkış şarkısı, nişanlık, gelinlik, balayı yapacağımız otel inan laf olsun diye demiyorum hepsi hazır tabii benimde kafamda sadece [/QU
hayallerimiz olmasa ne olurduk düşünemiyorum....hayallerimizde evlendik nine bile olduk belki de zaman zaman:)