• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Vallahi ben artık hiçbirşey düşünmüyorum. Oluruna bıraktım herşeyi. Onun aklında ne gibi planları var bilmiyorum ama ben plan kurdukça hayal ettikçe olmadığının farkına vardım. Boşver sende. Oluruna bırak herşeyi. İnan kafan da rahat sen de rahat edersin canımcım :78:

haklısın. ben de bi oluruna bırakabilsem rahat edicez..

Bizde 4 senedir çıkıyoruz askerde şimdi şubatta gelcek Allah nasip ederse hemen söz nişan olcak..Onlayken zaman kolay geçiyodu ama şimdi geçmek bilmiyo:25:

Sözlendim ben:) hatta yetmedi üzerine nişanlandım:62::62::62:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
24 Haziran evlenicem kısmetseeeeee
Darısı heeeeeeeeeerkeslerin başına inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh:62::62::62::62::64:

Sözlendim ben:) hatta yetmedi üzerine nişanlandım:62::62::62:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
24 Haziran evlenicem kısmetseeeeee
Darısı heeeeeeeeeerkeslerin başına inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh:62::62::62::62::64:

Amiiiiiiin:66:tebrik ederim canım bebişlerinizide görürür inş:46::66:

Allah nasip ederse yaza aile tanısması olacak çok heyecanlıyım arkadaslar bana tavsiyede bulunacak biri var mı

Bizimkiler geçen yaz tanışmıştı o kadar stresliydim ki ailemide strese soktum:66:Benden sana olabilecek en büyük tavsiye hiç stres yapma heleki ailende stres hiç başlatma bu sefer sorguluyolar bişey mi var felan diye:87:

Geçmiş olsun şimdiden canım:48:

puffff:25:
bnm bitanem de görevde 2buçuk aydır.haziranda gelcek... geldiğinde yapmayı düşünüyoruz ve galiba bende haziranda sözlü olcam :66:

puffff:25:
bnm bitanem de görevde 2buçuk aydır.haziranda gelcek... geldiğinde yapmayı düşünüyoruz ve galiba bende haziranda sözlü olcam :66:

bende görmek istiyorum bu günleri:43:Mutluluğunuz daim olsun canım..Hazırlıklara hız ver o zaman:66:

Bu konu tam bana göre kızlar. aşkımın okulun bitmesine 1 yıl var 1 yılda askerliği var 2 yıl. ama okul bitince askere gitmeden sözlenmeyi düşünüyoruz kızlar. 15 ay sözlü kalınırmı bide iş bulma süreci olur 1.5 yıl. puffff :2:

Bu konu tam bana göre kızlar. aşkımın okulun bitmesine 1 yıl var 1 yılda askerliği var 2 yıl. ama okul bitince askere gitmeden sözlenmeyi düşünüyoruz kızlar. 15 ay sözlü kalınırmı bide iş bulma süreci olur 1.5 yıl. puffff :2:

benim senden daha da uzun canım valaa:59: en az bi 3 sene var garanti.hem benim okulum hem askerlik flan.bende seneye düşünüyorum ama ailem pek sıcak bakmıyo.bizim de uzun bi sözlülük dönemi olucak çünkü.senin ailen ne diyo bu konuda:18:

benim annem okuldan sonra sözlenin. adı konsun öyle dolaşmayın etrafta diyor canım ama benım gözüm korkuyor 15 ay sözlü kalmak. (2 yıllık okuyor 15 ay askerlik yapacak) iş uzadıkça sorun oluyor çünkü örnekleri çok var :(((

enise_ olsun ne yapalım sabretmek zorundayız. sevgimiz için.

evet canım haklısın sonunda kavuşalımda.uzun süre sözlü kalmayı bende istemiyorum ya daha kötü oluyo gerçekten de.benim annemde okul bitsin anca öle diyo ama bakalım kısmet artık

kızlarr benimde sözüm geçtigimiz kasım ayında oldu. söz ve istemeyi ayrı ayrı yaptık insallah dileyen herkes o heyecanı tadar. haziranda da nişanımız olucak yer ve tarih kesinleşti. Nişanlım ağustosta askere gidicek allahtan kısa dönem uzun süre sözlü kalınmaz nişanla arası kısa olmalıdır bizimkiside uzun oldu.

kızlarr benimde sözüm geçtigimiz kasım ayında oldu. söz ve istemeyi ayrı ayrı yaptık insallah dileyen herkes o heyecanı tadar. haziranda da nişanımız olucak yer ve tarih kesinleşti. Nişanlım ağustosta askere gidicek allahtan kısa dönem uzun süre sözlü kalınmaz nişanla arası kısa olmalıdır bizimkiside uzun oldu.

Canım benimkine de ağustosta git dedim ama ağustos celbinde uzun dönem çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Kasımda kısa çıkıyomuş . Acaba doğru mu yaa ? Var mı bilginiz ?

Back