- Konu Sahibi cansubeauty
-
Vallahi ben artık hiçbirşey düşünmüyorum. Oluruna bıraktım herşeyi. Onun aklında ne gibi planları var bilmiyorum ama ben plan kurdukça hayal ettikçe olmadığının farkına vardım. Boşver sende. Oluruna bırak herşeyi. İnan kafan da rahat sen de rahat edersin canımcım :78:
Sözlendim ben:) hatta yetmedi üzerine nişanlandım
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
24 Haziran evlenicem kısmetseeeeee
Darısı heeeeeeeeeerkeslerin başına inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Sözlendim ben:) hatta yetmedi üzerine nişanlandım
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
24 Haziran evlenicem kısmetseeeeee
Darısı heeeeeeeeeerkeslerin başına inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
ooohh allah tamamına erdirsin.darısı başıma...
Amiiiiiiintebrik ederim canım bebişlerinizide görürür inş
Allah nasip ederse yaza aile tanısması olacak çok heyecanlıyım arkadaslar bana tavsiyede bulunacak biri var mı
puffff
bnm bitanem de görevde 2buçuk aydır.haziranda gelcek... geldiğinde yapmayı düşünüyoruz ve galiba bende haziranda sözlü olcam
bende görmek istiyorum bu günleriMutluluğunuz daim olsun canım..Hazırlıklara hız ver o zaman
Bu konu tam bana göre kızlar. aşkımın okulun bitmesine 1 yıl var 1 yılda askerliği var 2 yıl. ama okul bitince askere gitmeden sözlenmeyi düşünüyoruz kızlar. 15 ay sözlü kalınırmı bide iş bulma süreci olur 1.5 yıl. puffff :2:
enise_ olsun ne yapalım sabretmek zorundayız. sevgimiz için.
kızlarr benimde sözüm geçtigimiz kasım ayında oldu. söz ve istemeyi ayrı ayrı yaptık insallah dileyen herkes o heyecanı tadar. haziranda da nişanımız olucak yer ve tarih kesinleşti. Nişanlım ağustosta askere gidicek allahtan kısa dönem uzun süre sözlü kalınmaz nişanla arası kısa olmalıdır bizimkiside uzun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?