- Konu Sahibi cansubeauty
-
Bende varım kızlarr....:79:
Bizde bekleyenlerdeniz :) askerden gelince eylül 2011 gibi olacak inşallah.Herşeyin hayırlısı:97:
aileler işe girdiğinde planlandığı gibi olmuyor çoğu zmn
umarım isteğiniz gibi olur her şey
direk nişan olunca salonda mı yapacaksınız?
Ben başladım nerdeyse bitti sayılır, 13 günümüz var askerimle kavuşmama, zaten gelir gelmez hemen bişiler olmaz 1-2 ay nefes alsınn çocukkçeyiz manyağı olcam yakındaaa sürekli aklımı kurcalıyo şunu alcam bunu nerden bulurummm
eee kıslarr siz ne alemdesinizz
gözün aydin canim:) sorma valla yaa bende öyleyim acayip telastayim, sunu nerden bulcam bunu nerden alcam haril haril kosturuyorum, birde tepsi süsleme cikti unutmustum allahtan aklima geldi de hemen biseyler aldim bakalim nasil olacak.. tepsim:) süsleyince eklerim resmini :)) cok yorucu gercekten ama tatli telaslar heyecanlar :) allahim istiyen herkeze nasip etsin ve yasatsin amin
haklisin canim,
sanirim hersey besinci aya kadar uzicak, biz daha busene dügünde istiyoduk hersey nasil olcak hic bilmiyorum
dedigin gibi aileler isin icine girdimmi, hicbisey planlandigi gibi olmuyor malesefherkesin baska fikri oluyor,
e dügünü vs de onlarin yapacagina göre, hersey onlarin istedigi gibi oluyor biraz
nisani aileler muhtemelen salonda isticek ama biz evde kücük bir nisan yapalim istiyoruz aileler arasi, cünkü ikimizinde yogun sinavlari olcak daha o vakitte,
o yüzden büyük nisan istemiyoruz,
bakalim henüz belli degil..
evet hala beklemesi gerekenlerdenim malasef(( okulum var seneye biticek askerlik var oda seneye gidicek. Sanırım biz nişanlana kadar 6 yıl geçmiş olucak buda 2013 e felan denk gelir herhalde ( şu an odamdayım yemek yaptım içimden geçiriyorum keşke aşkım da yanımda olsa ona yemekler hazırlamış olsam. çok derdim var çooookkk ( 2:
Ben başladım nerdeyse bitti sayılır, 13 günümüz var askerimle kavuşmama, zaten gelir gelmez hemen bişiler olmaz 1-2 ay nefes alsınn çocukkçeyiz manyağı olcam yakındaaa sürekli aklımı kurcalıyo şunu alcam bunu nerden bulurummm
eee kıslarr siz ne alemdesinizz
Senin ne zaman cnm sözün gün belli oldumu. Ben şuan için süslü bi tepsi almıycam. Güzel gümüş tepsiler aldım, içine simli dantel yaptırdım. Tepsi kulplarınada kurdale bağlıycam bide kurdale dolanmış makas standart, yeterr işte
Senin ne zaman cnm sözün gün belli oldumu. Ben şuan için süslü bi tepsi almıycam. Güzel gümüş tepsiler aldım, içine simli dantel yaptırdım. Tepsi kulplarınada kurdale bağlıycam bide kurdale dolanmış makas standart, yeterr işte
askerlik bitmiş hadi gözün aydın ben de beklemiştim geçen yıl..
şunu alasım bunu alasım geliyor ama almıyorum henüz..
tarih belli olmadan yapasım gelmiyor
bir de işler iyice uzadı.....hevesim kaçıyorr
bizimde askerdne önceydi bende bi ara kopmuştum hevesim kaçmıştı şimdi araya askerlik girdi özlemle beraber heveste geldi
söz için mi bu tepsiler fln
ay ben hiç düşünmedim öyle şeyler =)
kaç tane tepsi lazım olur ki? fiyatları nedir?
[/QUOTE]Amin canım sağ salim hayırlısıyla inş.Ben yeni üye oldum sayılır. Topiği felan keşfedene kadar bizimkinin askerliği bitti zaten, şimdi söz hazırlığı, çeyiz hazırlığı topiklerinde takılıp duruyorum
Yok cnm izin kullanmadı hiç. Biletini aldı günü belli, tam günü doldurarak çıkıyor.
Az kalmış seninde gününde belli bence başlaa canım yoksa sıkışırsın sonra, ufaktan başlayabilirsin.:82:
gelse bi :) herşeye o zaman başlıcam. Eşya için falan erken diye düşünüyorum ama tabi ya yetişmezse diye de korkuyorum. NEvresim takımı yatak örtüm yemek takımlarım falan hazır ama bunlar yetmiyor tabi:) söz için kıyafet bakıyorum karar veremiyorum araştırma içindeyim
Hmm senin çeyizin varmış o zaman desenee :93: tmm şimdi oldu. Eşyalar için tabi çok erken cnm, Ben hiçbişey almadın sanmıştım. Ben söz kıyafetimi aldım, bizimki çok beğendi, ama üstümde görmedi Bakalım bi aksilik olmazsa onu giycem.
gördüm canım çookkk beğendim söz elbiseni
bende böyle bişey almayı düşünebilirim. sen neler aldın hazırlıkların ne seviyede
Ben yakası kapalı (kahveikramı el öpmede sıkıntı olmasın diye), kısa kollu istiyodum, bide herkes siyah giyiyoo benimki mavi hastası mavi konsept olsun istedim. Aradığım gibi mağazalarda bulamadım, internetten bu elbiseye resmen aşık oldum aldım ertesi gün elimde oldu
Söz için herşeyim hazır bi elbisenin altına o resimdeki gibi ayakkabı alıcam o kadarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?