Sözel şiddete maruz kalıyorum :(

Kusura bakmayında,herkes stresli,herkes eşiyle tartışıp,yeri geliyor kavga boyutuna taşınıyor..
Artık çoğu kişinin psikolojik sıkıntısı var,geçim yaşam stresi vs..ama her önüne gelen eşine o.....pu demiyor..'ağzına dolamıyor'
Peki güzel arkadaşım,siz bu kelemelerden rahatsızsınız,konu açıyorsunuz,dertleşiyorsunuz vs.
Ne diyeyim size?'Eşinin psikolojik sıkıntıları var,idare et...Varsın o....pu desin,boşanmak öyle kolay değil,birşeyler için savaş,yut'

Kusura bakmayın yani,sizin istediğiniz tarzda yorum yapamayacağım.Geleneksel zaten bu
..Kocasından yakınıp,bin bir derdini anlatır,yorum yapanlar kocaya yüklenince,'benim kocam melekk gibidir aslında,ama sıkıntıları var,yada benim kocam yapmaz' moduna geçip,yorum yapanlara fırça atarlar.

Siz birşeyleri cici göstermeye çalışmayın boşuna,önüne gelen her koca sinirlenince ağzına o...pu kelimesini dolamıyor.
Şahsen adam gibi adam,karısına o kelimeyi sarf etmeyi bırakın,aklından bile geçiremez..
Madem böyle ağır bir sıkıntınızı paylaştınız,yorumlarada katlanacaksınız...İşinize gelmeyen bi yorumda 'benim kocam cici' moduna geçmişsiniz resmen..

not:Namusunuza ben değil,kocanız laf etmiş..Pusulayı şaşırmışsınız siz..Gidin eşinize fırça çekin..

Ayrıca bu o....pu kelimesini yiyip,turşu kuranıda ilk defa duydum,Allah korusun eşimi çokk sevmeme rağmen,böyle bir lafı yemiş olsam,kesin dünyayı yıkardım başına..Eşinizin psikolojik sıkıntıları varsa neden bu ağır laflar karşısında 'önce sinir krizi geçirip,sonra turşu kurdunuz?'Eşiniz madem istem dışı söylüyor,o zaman sinir krizi geçireceğinize,kocanızı sakinleştirmeliydiniz..
Neden burada eşinizi şikayet ediyorsunuz?Psikiyatriye gitmelisiniz karı-koca..O....pu kelimesinin bana göre telavisi yoktur,eğer o kelime geçiyorsa,evlilik zaten ölmüş,cenaze namazının kılınması gerekiyordur..

Size göre telafisi varsada,buyurun telafi edin arkadaşım..Banane..Mutluluklar.

:46::46::46::46::46::37:
Başka bişey yazmaya gerek yok

Son düzenleme:
Lemonate aşağıda yazacaklarımda sizi muhatap alıyorum.

Bu mesajı sizi anladığımı söylemek için yazıyorum...

Eşiniz ile tartıştınız,sinirlendiniz ve burda içinizi döktünüz.
Hepimiz biliriz ki sakinleşince kelimelerde yumuşar.
Bu neden ile ilk mesajdan sonraki mesajlarınızın daha yumuşak olması bence anlaşılır...

Ayrıca eğer eşinizi hiçbir konuda haklı bulmazsanız aynı evin içinde nasıl yaşayacaksınız?...

Hataları olması,söylediği çirkin sözler onun sizin kocanız ve çocuğunuzun babası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ben bu sitede eşinden dertli kadınlara gelen yorumlardaki kocaya yönelik kaba-aşağılayıcı ifadeleri anlayamıyorum....
Eleştirmek başka bir şey...Başkasının kocasına saydırmak başka....Bana göre...

İnsan kocasına kızabilir,dertleşmek,akıl almak için sinirle onu şikayette edebilir ama hala aynı evin içinde olduğu,çocuğunun babasına hiç tanımadığı başka kadınların aşağılayıcı sözler söylemesine izin verebilir mi?

Başkaları kadını haklı bulup eşini kötüledikçe belki insan önce ben haklıyım düşüncesi ile mutlu olur ama mantıklı öneriler gelmezse sadece haklı olmak çözüm olur mu?

Bu sitede bazı bayanlar öyle yanıtlar yazıyorlar ki dertli kişi kocayı boşamadan belli ki rahat edemeyecekler...

Burda derdini anlatan insan elbette her yoruma açık hale geliyor ama amacı çözüm bulmak olan kadının vicdanı, hala eşi olan kişiye söylenilen ağır sözleri kaldıramıyor demek ki...

Koca hatalıdır,yaptıkları çok yanlıştır.... Olabilir....Ama bunu söylemeninde bence bir üslubu olmalı...Üzülen kişiyi daha da üzmemeli...

Bu siteye sorunlarını yazıp sadece kendinin ne kadar haklı olduğunu duymak isteyenlerde var onlar eşlerine her söylenilen kötü sözde kendi haklılıklarını görüp rahatlıyor gibiler...

Çözüm üretemeyeceksek ,derdine ortak olalım ama daha da kötüleştirmeyelim,eleştireceksek yaralamamaya dikkat edelim ve asla benim başıma gelmez demeyelim diyorum ben kendimce....

Hay Allah razı olsun senden arkadaşım
Bu kadar güzel anlatılabilirdi
İki kişi burda gözüne kestirdi beni
Kocayı boşa da boşa diye :26:
Ben eşimin öfkesini nasıl kontrol edebilirim ,nasıl davranmalıyım diye konu açıyorum
Millet başlıyor benim özgüvenimden girip namusumdan çıkmaya
Ben zaten boşanacak olsam konumun bi yerinde boşanmak istiyorum tarzı bi cümle geçer
Ne kadar meraklılar boşamaya
Bekara karı boşamak kolaydır misali bellemişler boşa da boşa ...
Ben boşanmak değil akıl istiyorum
Ha ben eşimi seviyorum boşanmıyorum diye de suçluysam kırın kalemi

Özgüvenim çok şükür yerinde teşekkür ederim yine de yorumunuz için
Ayrıca bir mesajda daha belirtmiştim problem kıskançlık değil
Eşimi kıskanmıyorum öyle herkesten,sizdeki anlayış probleminden öyle anlamanız normal :37:
Sadece konudan değil altta yapılan yorumlarımdan da yola çıkarak yorum yapmadığınız belli :20:
Aramızdaki iletişim sorununu bilmek için de mucit olmaya gerek yok :51:
Bende tam bundan bahsediyorum

Bendeki anlayis problememi? Ben suratimi bare asmiyorum esimin bayan arkadasi bana merhabi demediginde. Burda bana karsi havali olabilirsiniz fakat bu sizin problemlerinizi çözmüyor. Ki sizin problmeniniz kiskanclik var olsa bile, sadece o degil. Esiniz küfür kullaniyor, siddetli tavirlar sergiliyor, her gün disariya gidiyor. Bunlar sizin asil problemleriniz. Siz esinizin cici oldugunu savunabilirsiniz fakat bana ne? Günün sonunda ben onun ile ayni evi paylasmiyorum, siz bunu yapiyorsunuz.

Ben hiç bir yerde sizin bosanmanizi tavsiye etmedim zaten. Sadece böyle tip esleri nereden buluyorlar diye sorguladim. Cünkü ne derseniz diyin, karsina o..pu diyen bir koca gerçekten normal degildir.

Ben hiç mucit yada üstün zekali biri oldugumu iddia etmedim zaten :ssz: Neyse, sizin ile polemige girmiyecegim daha fazla, iyi aksamlar dilerim size.

Son düzenleme:
Bendeki anlayis problememi? Ben suratimi bare asmiyorum esimin bayan arkadasi bana merhabi demediginde. Burda bana karsi havali olabilirsiniz fakat bu sizin problemlerinizi çözmüyor. Ben hiç mucit yada üstün zekali biri oldugumu iddia etmedim zaten :ssz: Neyse, sizin ile polemige girmiyecegim, iyi aksamlar dilerim size.

Ne havası ya :37:
Benim hava atacak halim mi kaldı topikte :ssz:
Konu açmış olabilirm diyorsunuz ya eleştirilere de açık olun
İyi de arkadaş bende sizinle aynı düşünmek zorunda değilim ki
O zaman siz de farklı düşüncelere açık olacaksınız
Siz suratınızı asmıyorsunuz ben asıyorum napalım şimdi?
Şimdi burda hava atan ben mi oluyorum

Konuyu tartışmaya döndürmeseniz...

Mesaj alınmıştır Mune'cim :16::16::16:
ben burdaki kadınların şu durumuna üzülüyorum;
sözel şiddete uğruyorum yazmışsın başlığında içeriğini anlatmışsın, bana o....u dedi, çocuğumun gözü önünde, sonra turşu kurdum vs vs diye.
belli yani ilk defa olan bir şey değil bu, artık sıkıntıdan çatlayacak hale gelmişsin, demişsin belki benim aklıma gelmeyen bir şey onların aklına gelir bir hal çaresi bulunur diye.

ancak maşallah burdaki kadınlar vermiş veriştirmiş, kötü bir şey istemiyorsun, kocamı ailesinden nasıl soğuturum demiyosun, kayınvalidemden tiksiniyorum demiyosun, tek istediğin şey şu an kocanı "terbiye etmek", yuvanı bozmak istemiyorsun.

ama karşında sana o. diyen bir adam var, bu adamın bu lafını yediğin yetmiyor gibi bir de burdaki hanımlardan ahlak dersi ve ayıplama yiyosun.

kocan ilk defa bu kelimeyi söylediğinde bozulmuş kırılmışsındır ancak duymaya alışınca ne yazık ki sadece bir iç yarası olarak kalır, anladığım kadarıyla kocan öyle terapi falan olaylarına gelecek bir adam da değil.

bence kocana mümkün olduğu kadar iyi davran, asla seninle tartışması için sebep verme, evde huzuru sen sağla, ki tamamen hatasız olunca anlasın problemin aslında kendisi olduğunu. bir de asla yüksek sesle konuşmamanı tavsiye ediyorum.
bu kocanı ödüllendirmek gibi görünse de öyle değil, birazcık bile vicdan sahibiyse yaptığı yanlışı farkeder, seninle konuşmayı teklif eder.

sen üzülme, ne kendime laf söylettirmem diyen kadının kocasından sözel fiziksel şiddeti görüp sustuğunu biliyorum ne yazık ki.
herkesin sanal hayatı burda o yüzden bütün maharetlerini,prensiplerini sergilemek zorundalar..

burada tek taraflı bir anlatımla karşıkarşıyayız.
tamam adam o... demiş olabilir ve bu asla hoş görülemez.
fakat arkadaşımız bu adama ne demiş?
o da ağzıma geleni söyledim diyor.
nedir o ağzına gelenler?
madem adam sinirli niye üstüne gidiyorsun ki?
üstelik sinirlenmesine de sen sebep olmuşken...
madem kabahat diğer kızdaydı da ne diye kocana trip yapıyorsun?

sandaldaki iki yolcudan ikisi de ayağı kalkar tepinirse denge bozulur sandal devrilir ikisi de boğulur.
ama biri ayağa kalkınca öbürü sandalı dengeleyecek şekilde sakin hareket ederse sandal devrilmez, ikisi de kurtulur.

nedense burda birileri hemen, 'bu erkekler şöyle kötü böyle aşağılık vs.' deyip intikam tavsiyeleri sıralamaya veya lafı 'boşan kurtul'a getirmeye pek eğilimli.

belki de bu adam da şimdi gitmiş erkeklerkulübü.com da dertleşiyor ve birileri de ona diyor ki:
demek sana öyle dedi ha! yazık... ama dostum kadınların hepsi böyle... idare edeceksin...
git yarın bi çiçek yaptır, barışmaya bak. inatlaşmayı sakın düşünme...
kimbilir...

Son düzenleme:
sevgili arkadaşım muhtemelen bu yorumu bana yazdın elbette herkese açık bi forum ama lütfen düşüncelerimizi söyledik diye yargılanmayalım.sen konu sahibine ithafen demişsin ama yinede üstüme alındım

ayrıca arkasından saydıran derken biz yorumculardan değil ben konu sahibinden bahsettim. yani tamamen eşi kocasının arkasından saydırıyor dedim bizde onun yazdıklarına göre yorum yapıyoruz.

birde sinirle iken konu açılıp bizde ona göre yorum yapıyorsak sonra siniri geçince yumuşayıp yorumlardan dolayı bize çatmasın çünkü bu konuma getiren kocası biz değil..

kimse boşanınca ben mutlu olmam olanı da sanmam. fikir sorulmuş bizde yazdık yazdık diye eleştirilmeyelim. hımm eğer farklı görüşlere açık değilse buraya yazmıcak.

Sevgili arkadaşım,lütfen samimiyetime inanın ben sadece sizi düşünerek yazmadım,eğer sizi kastetseydim,yazdıklarınızdan alıntılayarak yorum yapardım.

Bende sizin gibi arkasından saydırma sözünü kullanmışım...saydıranlar farklı olsada:1: .... inanın ima yok...

Ben çok kısa süredir bu formdayım....Bu formda evlilik sorunlarına yanıt yazanların bazıları ile ilgili genelleme yapıp kendi görüşlerimi yazdım...Yani eleştirilerim sırf bu konu başlığına yazılanlar için değil ama bu konuda da beni rahatsız eden şeyler okumam bana düşüncelerimi açıklamak için vesile oldu...

Zaten üyelerin nicklerini aklımda tutamıyorum:17: Yani kim ne yazmış diye bakmıyorum, ben yazılanlara göre yorum yapmaya çalışıyorum...

Genel görüşüm...Eleştirilerde hep söylenilen şey nedir?Yapıcı olalım,yıkıcı olmayalım...Elbette düşündüklerimizi söyleyelim...

....nedense burda birileri hemen, 'bu erkekler şöyle kötü böyle aşağılık vs.' deyip intikam tavsiyeleri sıralamaya veya lafı 'boşan kurtul'a getirmeye pek eğilimli.

Bütün erkekler böyle...yada bütün kadınlar böyle....

Bu sözü söylerken düşünmeli...Kişi bütün erkekleri tanıyamayacağına yada bütün kadınları tanıyamayacağına göre zaten sözün inandırıcılığı da pek olmuyor...

Elbette hepimiz genellemeler yapıyoruz ama adı üstünde genelleme...
Genellemeler herkes için geçerli olamaz ki...

Bir kadinin bütün özgüveni yer ile bir oldugunda, böyle durumlar ortaya çikiyor. Insanlar fiziksel siddete çok önem veriyor ve birçok insan bosanma tavisiyesi verir. Nedenini bilmiyorum fakat sözel siddet en az fiziksel siddet kadar yipratici, hatta daha fazlasi bile olsa, insanlar, hatta kadinlar bile, sabirli olmayi önerir. Sanki evlilik bir piyango oyunu gibi ve eger kati, sizi kiran, rencide eden bir ese, bir kocaya rastladiysaniz, artik ne yapalim, kaderdir bu sekerim gibi bir tavir sergileniyor.

Ki bu taviri sik sik rastliyorum özelikle kk'de. Erkekler için sürekli bahaneler yaratiliyor. Erkekler duygusuzmus, karsindakini düsünemiyorlar, odun kafali,.. ve kadinlar bunu kabul etmek zorunda.

Bide bunlarin hepsini gectim, siddet gören kadinin pisklojisini de geçtim. Bunlarin üstüne bide halen "dul kadin tabusu" var. Toplumda halen kadin suçlu olarak görülür (hatta diger kadinlar bile o dul kadini parmak ile gösterir). Kadin zaten her zaman suçlu bizim toplumuzda, ne yazikki.
Sizin düşüncelerinizi daha iyi anlayabilmek için soruyorum;

Evlilik sorunları olan kadına,çözmeye çalış diyenler hata mı yapıyor?Evlilikteki sorunları çözmeye çalışanlar kaderine razı gelip,herşeye katlanan özgüvensiz kadınlar mı?

Siz bizim toplumumuzda kadının her zaman suçlu olarak görüldüğü söylemişsiniz...elbette böyle düşünenler olduğu gibi...benim gözlemimde;Toplumumuzda evlilik sorunlarında kendinde hiç suç aramayan kadınlarda çok fazla....Sanki evlilik gül bahçesiymiş gibi düşünen kadınlar...

Sizce evlilikler bozulmasın diyenlerin hepsi aman dul kalmayın mı demektedirler...?

ya bende bu tür kadınları anlamıyorum . bunlarda bir çocuk sevgisi bir çocuk sevgisi . yahu sanane milletin çocuğundan . çok meraklıysan evlen sende doğur . çocukları kullanıyorlar . insan eşine selam verir . benim evli arkadaşlarımı dışarda görürsem önce eşlerine sarılırım öperim . onu görmezden gelmemek ne demek . ben olsam alırdım çocuğu elinden . böle durumlara tahhamülüm yok . eşine diyecek birşeyim yok . allah ıslah etsin ..

ben burdaki kadınların şu durumuna üzülüyorum;
sözel şiddete uğruyorum yazmışsın başlığında içeriğini anlatmışsın, bana o....u dedi, çocuğumun gözü önünde, sonra turşu kurdum vs vs diye.
belli yani ilk defa olan bir şey değil bu, artık sıkıntıdan çatlayacak hale gelmişsin, demişsin belki benim aklıma gelmeyen bir şey onların aklına gelir bir hal çaresi bulunur diye.

ancak maşallah burdaki kadınlar vermiş veriştirmiş, kötü bir şey istemiyorsun, kocamı ailesinden nasıl soğuturum demiyosun, kayınvalidemden tiksiniyorum demiyosun, tek istediğin şey şu an kocanı "terbiye etmek", yuvanı bozmak istemiyorsun.

ama karşında sana o. diyen bir adam var, bu adamın bu lafını yediğin yetmiyor gibi bir de burdaki hanımlardan ahlak dersi ve ayıplama yiyosun.

kocan ilk defa bu kelimeyi söylediğinde bozulmuş kırılmışsındır ancak duymaya alışınca ne yazık ki sadece bir iç yarası olarak kalır, anladığım kadarıyla kocan öyle terapi falan olaylarına gelecek bir adam da değil.

bence kocana mümkün olduğu kadar iyi davran, asla seninle tartışması için sebep verme, evde huzuru sen sağla, ki tamamen hatasız olunca anlasın problemin aslında kendisi olduğunu. bir de asla yüksek sesle konuşmamanı tavsiye ediyorum.
bu kocanı ödüllendirmek gibi görünse de öyle değil, birazcık bile vicdan sahibiyse yaptığı yanlışı farkeder, seninle konuşmayı teklif eder.

sen üzülme, ne kendime laf söylettirmem diyen kadının kocasından sözel fiziksel şiddeti görüp sustuğunu biliyorum ne yazık ki.
herkesin sanal hayatı burda o yüzden bütün maharetlerini,prensiplerini sergilemek zorundalar..

Teşekkür ederim arkadaşım
Duygularımı ne güzel ifade etmişsin
Benim istediğim tek şey eşimin ağzının ayarını bulabilmesiydi
Ama bi konu açtım,bazılarına kalsa az kalsın boşanıyordum
Tamam lafları yutmak da gerekmiyor ama ne yapayım ya şuan çaresizim
Çaresizim çünkü eşimi seviyorum ve bir yerde ben yanlış yapıyorsam bunu bilmek istiyorum
Akıl akıldan üstündür diyerek yola çıktım
Ama yerin dibine beni sokup sokup çıkardılar :43:

burada tek taraflı bir anlatımla karşıkarşıyayız.
tamam adam o... demiş olabilir ve bu asla hoş görülemez.
fakat arkadaşımız bu adama ne demiş?
o da ağzıma geleni söyledim diyor.
nedir o ağzına gelenler?
madem adam sinirli niye üstüne gidiyorsun ki?
üstelik sinirlenmesine de sen sebep olmuşken...
madem kabahat diğer kızdaydı da ne diye kocana trip yapıyorsun?

sandaldaki iki yolcudan ikisi de ayağı kalkar tepinirse denge bozulur sandal devrilir ikisi de boğulur.
ama biri ayağa kalkınca öbürü sandalı dengeleyecek şekilde sakin hareket ederse sandal devrilmez, ikisi de kurtulur.

nedense burda birileri hemen, 'bu erkekler şöyle kötü böyle aşağılık vs.' deyip intikam tavsiyeleri sıralamaya veya lafı 'boşan kurtul'a getirmeye pek eğilimli.

belki de bu adam da şimdi gitmiş erkeklerkulübü.com da dertleşiyor ve birileri de ona diyor ki:
demek sana öyle dedi ha! yazık... ama dostum kadınların hepsi böyle... idare edeceksin...
git yarın bi çiçek yaptır, barışmaya bak. inatlaşmayı sakın düşünme...
kimbilir...

Süpersin canım ya :16:
İnan ağzım kulaklarımda :52:
Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün
Dalga geçmek için yazmıyorum
Ne kadar yorumunda eleştiri noktan bende olsam,yazdıklarında haklısın
Zaten konumda da bahsettiğim gibi bende söyledim bişeyler
Eşim gibi hakaretvari konuşmasam da,susmadım
Kızılan nokta burda eşimin bana ağza alınmayacak kelimeler sarfetmesiydi
Tabiki kusurlarım var,belki her zaman yaptığım gibi yine alttan alabilirdim
Ama işte yoruldum be arkadaşım,hep alttan almaktan
Tartışmanın çıkıp çıkmamasının bana bağlı olmasından yoruldum
Burda olayları pozitif çözen,senin şu hataların var,eşiin bu hataları var
Eğer şöyle davranırsan eşin biraz kendini düzeltir tarzı yorumlara ihtiyacım var
Ki Pazartesi terapiste gidiyoruz inşallah o da en az sizler kadar yardım edecektir bize
Hem de çift taraflı dinleyerek :1:
Erkekler kulubü de varsa bile girmediğinden eminim
Eşim biraz fazla rahat,pek bir şeyi kafaya takmaz :ssz:

ya bende bu tür kadınları anlamıyorum . bunlarda bir çocuk sevgisi bir çocuk sevgisi . yahu sanane milletin çocuğundan . çok meraklıysan evlen sende doğur . çocukları kullanıyorlar . insan eşine selam verir . benim evli arkadaşlarımı dışarda görürsem önce eşlerine sarılırım öperim . onu görmezden gelmemek ne demek . ben olsam alırdım çocuğu elinden . böle durumlara tahhamülüm yok . eşine diyecek birşeyim yok . allah ıslah etsin ..

Bende buna kızıyorum ya
Madem çocuğumu seveceksin,bi selam yahu diline mi yapışır
Ya da ne bana selam ver,ne kızım sev ...
Saol canım dualar için :16:

Süpersin canım ya :16:
İnan ağzım kulaklarımda :52:
Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün
Dalga geçmek için yazmıyorum
Ne kadar yorumunda eleştiri noktan bende olsam,yazdıklarında haklısın
Zaten konumda da bahsettiğim gibi bende söyledim bişeyler
Eşim gibi hakaretvari konuşmasam da,susmadım
Kızılan nokta burda eşimin bana ağza alınmayacak kelimeler sarfetmesiydi
Tabiki kusurlarım var,belki her zaman yaptığım gibi yine alttan alabilirdim
Ama işte yoruldum be arkadaşım,hep alttan almaktan
Tartışmanın çıkıp çıkmamasının bana bağlı olmasından yoruldum
Burda olayları pozitif çözen,senin şu hataların var,eşiin bu hataları var
Eğer şöyle davranırsan eşin biraz kendini düzeltir tarzı yorumlara ihtiyacım var
Ki Pazartesi terapiste gidiyoruz inşallah o da en az sizler kadar yardım edecektir bize
Hem de çift taraflı dinleyerek :1:
Erkekler kulubü de varsa bile girmediğinden eminim
Eşim biraz fazla rahat,pek bir şeyi kafaya takmaz :ssz:

kadınlar sevilmek, kıymet verilmek istiyor erkeklerden.
erkekler ise eşlerinin yanında kendilerini iyi hissetmek, gevşeyip rahatlamak istiyor.
sık sık sorun çıkartan, şikayet eden, kapris-trip yapan kadınlar erkekleri kendinden soğutuyor ve agrisifleştiriyor.
soğuyan erkek eşini mutlu edemiyor, mutlu olamayan kadın daha da şikayetçi oluyor...
derken zincirleme devam eden akıntı bir anda girdaba dönüşüp ikisini de yutuyor.

aşırı uysal olmak da doğru değil... öyle kadınların da erkeklerin gözünde hiç değeri olmuyor.
bir denge tutturmak gerekiyor işte.
kaprise dönüştürmeden naz ve cilve yapmak...
saygısızlık etmeden, erkeği ezmeden tepkisini de ortaya koymak..

evlilik beraber rezonans halinde olmak gibi.
nasıl ki küçük ama sürekli vuruşlar koca köprüyü rezonansa getirip yıkabiliyorsa... evlilik de öyle.
her gün her gün küçük jestler, küçük iltifatlar, güler yüzler birleşip mutluluk titreşimini kuvvetlendiriyor.
tam tersi durumda ise yıkım titreşimi kuvvetleniyor git gide.
küçük küçük ama sürekli laf sokmalar bir gün rezonansı cezbeye getiriveriyor ve sinir sistemlerimiz çöküyor!
oturup tahlil etmiyoruz, bu adam niye bu kadar sinirli, niye ağzını bozuyor?
sonra ne mi oluyor? ortada hiç bir şey yokken boşandılar! oluyor.
evet geriye dönüp bakıyorsun ne bir aldatma var, ne bir dayak var, hep üfürükden meseleler yüzünden çiftler birbirini yemiş!
lütfen dikkat!
yazık olmasın evliliklere.

Farklı bir yorum :ssz:
Çevremdeki herkes çok güleryüzlü olduğumu söylerler,yaydığım elektriğin negatif olduğunu düşünmüyorum
Hatta selam vermedklerinde bile ağzım kulaklarımda eşimle sohbetlerini dinlediğim zamanlarda oldu
Ayrıca evet kızım çok tatlı maşallah ,hatta tanıdığım tanımadığım herkes sever koklar
Hiç bir zaman rahatsız olmam,aksine memnun olurum
Benim rahatsız olduğum nokta zaten kıskançlıktan öte beni kaile almayan bir kızın çocuğumun muhabbetini eşimle yapması
ve ben yokmuşum gibi sevip market içinde dolandırması
Bana yapılan bu saygısızlığa da eşimin sırıtarak bakması
Siz yazdığım yada rahatsız olduğum her konuda farklı bir bakış içerisindesiniz :27:
Şunu da belirteyim eşime yaklaşan her kadın tehlike değil,olamaz da
Bu hayatın bir gerçeği,bu evrende erkek ve bayanlar olarak varız
Bozulduğum nokta kaile alınmamak...
Eşimi de kesinlikle o kıza karşı tehlike görmem,eşimi tanıyorum
Tanıdığım için de rahatsız olduğum davranışları daha uzun süreler devam ettireceğinden üzgünüm :14:
Sigara hakkındaki yorumlarınıza bakarak da sizinde bir sigara sever olduğunuz kanaatindeyim yada çocuğunuz yok
Kusura bakmayın ama çocuğumun yanında sigara içiyorsa ve o çocuk benim canımsa
-her ne kadar onu bu tartışmanın ortasında çaresiz de bıraksam o benim evladım-
Sigarasına da karışırım :47:
olgun bir insan gibi cevap vermişsiniz takdir ediyorum sizi.
Kızdan kaynaklı bir sorun var diyorsunuz sizi kaale almıyor, bu durumda siz onu hiç kaale almayın sinirlenmeyin bile ancak bu şekilde başedersiniz. Belki de işyerindeki kızlar size çok özeniyorlardır bu da sizden çekinmelerine yol açabilir bu da ihtimallerden biri yani eşiniz eğer yüksek konumdaysa o iş yerinde.
sigara kötü bir bağımlılık. Hatta bağımlılıkların hepsi çok korkunç. İnsanın aklını bedenini zihnini her şeyini ele geçirir. Kocanız bir bağımlı, ve içmesine izin verilmeyen ortamlarda fazla zaman geçirmek istemeyecektir, yani böyle yaparsanız dışarı çıkmaya yönelebilir, rahat olduğu ortamlara kaçar. Bağımlılarda yoksunluk tepkileri var bir de internetten bulun onları içmediğinde evde depresyondan beter davranışlar sergileyebilir. Balkonda içse

olgun bir insan gibi cevap vermişsiniz takdir ediyorum sizi.
Kızdan kaynaklı bir sorun var diyorsunuz sizi kaale almıyor, bu durumda siz onu hiç kaale almayın sinirlenmeyin bile ancak bu şekilde başedersiniz. Belki de işyerindeki kızlar size çok özeniyorlardır bu da sizden çekinmelerine yol açabilir bu da ihtimallerden biri yani eşiniz eğer yüksek konumdaysa o iş yerinde.
sigara kötü bir bağımlılık. Hatta bağımlılıkların hepsi çok korkunç. İnsanın aklını bedenini zihnini her şeyini ele geçirir. Kocanız bir bağımlı, ve içmesine izin verilmeyen ortamlarda fazla zaman geçirmek istemeyecektir, yani böyle yaparsanız dışarı çıkmaya yönelebilir, rahat olduğu ortamlara kaçar. Bağımlılarda yoksunluk tepkileri var bir de internetten bulun onları içmediğinde evde depresyondan beter davranışlar sergileyebilir. Balkonda içse

Doğru söylüyorsun evden uzaklaşma olasılığını da düşünmedi değilim
Bugün terapist ile ilk randevumuz vardı
İkimizde mutlu ayrıldık doktorumuzun yanından
Bizleri dinleyip empati kurarak davranışlarımızın nedenini,niçinini anlattı
Bana çok mantıklı geldi dinlediklerim
En az eşim kadar bende de hata olduğunu anladım
Duygularımı hemen dışa vurmam sorun bende
Biraz iç sesimi dinlemeliymişim
Hemen tepki göstermeden önce,içimde eleyip dokuyup
Hatta gerekirse sessiz bir ortamda yalnız kalarak savaşmalıymışım kendimle
Eşim benden kabarık açık ara öndeymiş :52:
İkimizi aynı anda almadı ne konuştular bilmiyorum
Sormadım da :45: Ama o biraz bahsetti ve çok hatalıyım özür dilerim diye yeniledi
Umarım ikimiz için en iyisi olur
Bu randevu ilkti ama son olmayacak :34:
Bi dahaki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum :16:

Bende merak etmiştim terapistin yaklaşımını?
Gelişmler çok iyi görünüyor.Maşallah devamı gelsin inşallah.)))

Doğru söylüyorsun evden uzaklaşma olasılığını da düşünmedi değilim
Bugün terapist ile ilk randevumuz vardı
İkimizde mutlu ayrıldık doktorumuzun yanından
Bizleri dinleyip empati kurarak davranışlarımızın nedenini,niçinini anlattı
Bana çok mantıklı geldi dinlediklerim
En az eşim kadar bende de hata olduğunu anladım
Duygularımı hemen dışa vurmam sorun bende
Biraz iç sesimi dinlemeliymişim
Hemen tepki göstermeden önce,içimde eleyip dokuyup
Hatta gerekirse sessiz bir ortamda yalnız kalarak savaşmalıymışım kendimle
Eşim benden kabarık açık ara öndeymiş :52:
İkimizi aynı anda almadı ne konuştular bilmiyorum
Sormadım da :45: Ama o biraz bahsetti ve çok hatalıyım özür dilerim diye yeniledi
Umarım ikimiz için en iyisi olur
Bu randevu ilkti ama son olmayacak :34:
Bi dahaki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum :16:

Terapistiniz ne yaptı da yada nasıl yaklaştıda bu izlenim oluştu sizle paylaşırmısınız. istifade edlim.

Back
X