Kusura bakmayında,herkes stresli,herkes eşiyle tartışıp,yeri geliyor kavga boyutuna taşınıyor..
Artık çoğu kişinin psikolojik sıkıntısı var,geçim yaşam stresi vs..ama her önüne gelen eşine o.....pu demiyor..'ağzına dolamıyor'
Peki güzel arkadaşım,siz bu kelemelerden rahatsızsınız,konu açıyorsunuz,dertleşiyorsunuz vs.
Ne diyeyim size?'Eşinin psikolojik sıkıntıları var,idare et...Varsın o....pu desin,boşanmak öyle kolay değil,birşeyler için savaş,yut'
Kusura bakmayın yani,sizin istediğiniz tarzda yorum yapamayacağım.Geleneksel zaten bu
..Kocasından yakınıp,bin bir derdini anlatır,yorum yapanlar kocaya yüklenince,'benim kocam melekk gibidir aslında,ama sıkıntıları var,yada benim kocam yapmaz' moduna geçip,yorum yapanlara fırça atarlar.
Siz birşeyleri cici göstermeye çalışmayın boşuna,önüne gelen her koca sinirlenince ağzına o...pu kelimesini dolamıyor.
Şahsen adam gibi adam,karısına o kelimeyi sarf etmeyi bırakın,aklından bile geçiremez..
Madem böyle ağır bir sıkıntınızı paylaştınız,yorumlarada katlanacaksınız...İşinize gelmeyen bi yorumda 'benim kocam cici' moduna geçmişsiniz resmen..
not:Namusunuza ben değil,kocanız laf etmiş..Pusulayı şaşırmışsınız siz..Gidin eşinize fırça çekin..
Ayrıca bu o....pu kelimesini yiyip,turşu kuranıda ilk defa duydum,Allah korusun eşimi çokk sevmeme rağmen,böyle bir lafı yemiş olsam,kesin dünyayı yıkardım başına..Eşinizin psikolojik sıkıntıları varsa neden bu ağır laflar karşısında 'önce sinir krizi geçirip,sonra turşu kurdunuz?'Eşiniz madem istem dışı söylüyor,o zaman sinir krizi geçireceğinize,kocanızı sakinleştirmeliydiniz..
Neden burada eşinizi şikayet ediyorsunuz?Psikiyatriye gitmelisiniz karı-koca..O....pu kelimesinin bana göre telavisi yoktur,eğer o kelime geçiyorsa,evlilik zaten ölmüş,cenaze namazının kılınması gerekiyordur..
Size göre telafisi varsada,buyurun telafi edin arkadaşım..Banane..Mutluluklar.

Başka bişey yazmaya gerek yok
Son düzenleme: