Sözel şiddete maruz kalıyorum :(

yanlış anlamayın bu benim düşüncem ama çocuğunun annesine, hayat arkadaşına o.... diyen adamdan hayır gelmez bence. he hep susup kunta kinte modunda ona tahammül edecek birisi varsa hayatında o başka.

canım, kocanızın diğer bayan arkadaşarı da size selam vermiyormuş. Sadece birkaçı olsa anlardım ama kimbilir nasıl bir surat görüyorlar karşılarında nasıl bir elektirik yayıyorsunuz onlara karşı ki sana selam vermeye çekiniyorlar bunu bir düşünün.
Onlar vermediyse sen versen, gülümsesen gerisi gelecek belki.
Ayrıca kızın senin çocuğunu sevmesinde kötü olan ne var merak ettim, demek ki çok sevimli bir çocuğun var, benim oğlumu da her gören sever. Alışveriş merkezinde gençkızlar uzaktan bile görseler severler hem de hiç tanmadığım kişiler, hem de babasının kucağındayken. Bu babasına asıldıkları anlamına gelmiyor bence o kadar bekar erkek varken ortada çocuklu çoluklu adamla mı uğraşacak bütün dünya sanki. Sonuçta oğlum çok tatlı bir bebek ve insanların sevgisini uyandırabilir.
Ben de bekarken böyle çocuk gördüm mü severdim uzaktanda olsa, bazı anneler krizlere girerlerdi, çok şaşırırdım, psikolojik problemleri olduğunu düşünürdüm. Neden kocanıza ve çocuğunuza yaklaşam her kadını bir tehlike olarak algılıyorsunuz ki, özgüven problemi mi var derinlere inmek lazım.
Sonra çocuğu bahane ederek eşinizin sigarasına kızmanız çok yanlış. Sigara kötü bir bağımlılık ve bir bağımlı olunca içmemek o kadar zor ki, eşiniz bağımlı diye gurur mu duyuyor sanki o da bin pişmandır ama ne fayda.

o nasil bir sinirki o.. diyor karisina bu adam
bi sorsana kocana o zaman o ne oluyormu$ bu durumda
çok sinir bozucu gerçtekten, ayrilmak fikrin yoksa takmayacksin konu$sun dursun kendi kendine yapacak bi$ey yok gibi

Şiddetin hafifletici sebebi olmaz, öfke kontrolü denen bir şey var, gün içerisinde bizlerde bir çok şeye sinirleniyoruz ama ağzımızı bozup saydırmıyoruz di mi?

Evliliğinizde saygı denen şey kalmamış, yerle bir olmuş, sürekli alttan alan siz olmuşsunuz, evde her sorunun üstesinden gelmişsiniz ee bu adam napacak? Bari babalığı doğru yapsa diyeceğim ama ondan da tık yok! Öyle olsa çocuklu evde sigara içmez.

Üç yolunuz var; ya bu şekilde alttan alarak aman kocam, canım kocam diyecek ve hayatınıza devam edeceksiniz, ya öfke terapisine gitmesi gerektiğini söyleyecek ve tedavi görmesi gerektiğine ikna edeceksiniz ya da en son çare aile büyüklerinden yardım isteyeceksiniz ve boşanacaksınız..

Çocuğunuz var bu sebeple ikinci yöntemi denemek lazım, ikna etmek lazım ki ben beyefendinin bunu bir sorun olarak gördüğünü düşünmüyorum sanırım bir hazım problemi var, sizi kıskanıyor/hazmedemiyor siz ona bir kaç beden büyük gelmiş olabilir misiniz ? :)

birde namaz kılıyor yazık ya bu kadın senin hem ev işini yapıyor hem çocuğuna annelik hemde dışarda banka da çalışıyor bu adam daha ne istiyor...
çok sinirlendim yaa.

kocanı Allah ıslah etsin
sanada sabır versin
eşin bana o.... dese onu eve almam yada evi terk ederim

herşeyi geçtimde o yavruya üzüldüm
tüm tartışma ve kötü sözlere şahit olmuş yavrucak
bence herşeyden önce bu zamanlarda yavrunuzla daha fazla zaman geçirin.
eşinizlede bir karar alın,tartışmalarınızı kısık sesle ve odanızın kapısını kapayarak yapın.
ve ayrıca...
eşiniz gerçekten çok itici,Allah kolaylık versin,kolay tahammül edilebilir bi karakter değil.
herşeyden önce kendi karısına,hayat yoldaşına yaptığı yakıştırmalar,küfürler ne kadar terbiyesiz olduğunu gösteriyor.
çocuk olduğu için mücadele etmekte haklısnız bir nebze.
ama bu mücadeleniz onu pışpışlayıp,bebek gibi davranarak olmasın mümkünse çünkü görülüyor ki işe yaramamış,
mümkün mertebe az muhattap olun,tavrınızı koyun.

Pardon da arkadaşım onur namus hepimiz sahibiz çok şükür
Ama eşimin bence tedaviye ihtiyacı var bu kötü sözleri sarfettiği için
Ben sizin gibi hemen boşanma olarak düşünmüyorum olayı kusura bakmayın da
Bazı bayanlar ağzına dolamış kov evden ,def et,bunları biz de biliyoruz
Ama o kadar kolay değil gerçekleştirebilmek
Hemde telafi edilecek bi sebep varken ortada
Bir şeyler milim milim ilerler
İlk başta yemek yapmayı kesersin,sonra muhabbeti,en son baktın olmuyo dediklerini yaparsın
Sen hoooop tombul top misali kov gitsin diyorsun evden
O ev benim olduğu kadar onunda evi
O bana o.... dedi diye de ben namusumu kaybetmedim
Tek bozulduğum nokta ağzına dolamış olması ve tedavi görmesi gerektiği ...

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için,
haklısın ve ben çocuğumun yanında tartışarak hayatımın aptallığını yaptım farkındayım geç de olsa

Esracım yorumlarını okurken her kelimesine katıldım
Seninle karşılıklı konuşup bi çay içmeyi çok isterdim
Ahh işte mesafeler izin vermiyor
Tavsiyelerin,yapıcı tavrın inan çok hoş
Uyacağım Allah'ın izniyle
Duaların için de ekstradan teşekkür ederim

Canım mesajlarımın hepsini okudun mu bilmiyorum ama
sigara kadar çocuğumun durumuna da üzülmüşüm ki bi çok yerde dillendirmişim

Sanırım sinirlendiğim zaman yada üzgünken kendimi daha çok işe veriyorum

Kesinlikle bayan arkadaşlarına benden bahsetmediğine eminim
O konuda size katılmıyorum
Tamam kötü huyları var ve en bu huylardan dolayı üzülüyorum
Ama eşimin hakkını yiyemem tutup da benim dedikodumu dış kapının mandallarına yapmaz

Farklı bir yorum
Çevremdeki herkes çok güleryüzlü olduğumu söylerler,yaydığım elektriğin negatif olduğunu düşünmüyorum
Hatta selam vermedklerinde bile ağzım kulaklarımda eşimle sohbetlerini dinlediğim zamanlarda oldu
Ayrıca evet kızım çok tatlı maşallah ,hatta tanıdığım tanımadığım herkes sever koklar
Hiç bir zaman rahatsız olmam,aksine memnun olurum
Benim rahatsız olduğum nokta zaten kıskançlıktan öte beni kaile almayan bir kızın çocuğumun muhabbetini eşimle yapması
ve ben yokmuşum gibi sevip market içinde dolandırması
Bana yapılan bu saygısızlığa da eşimin sırıtarak bakması
Siz yazdığım yada rahatsız olduğum her konuda farklı bir bakış içerisindesiniz
Şunu da belirteyim eşime yaklaşan her kadın tehlike değil,olamaz da
Bu hayatın bir gerçeği,bu evrende erkek ve bayanlar olarak varız
Bozulduğum nokta kaile alınmamak...
Eşimi de kesinlikle o kıza karşı tehlike görmem,eşimi tanıyorum
Tanıdığım için de rahatsız olduğum davranışları daha uzun süreler devam ettireceğinden üzgünüm
Sigara hakkındaki yorumlarınıza bakarak da sizinde bir sigara sever olduğunuz kanaatindeyim yada çocuğunuz yok
Kusura bakmayın ama çocuğumun yanında sigara içiyorsa ve o çocuk benim canımsa
-her ne kadar onu bu tartışmanın ortasında çaresiz de bıraksam o benim evladım-
Sigarasına da karışırım

İlk başlarda hep parasal sorunlar oluyordu aramızda
Sebebi eşimden 2 kat fazla para kazanmam
Bi aile tarapistine de gitmeyi istiyorum
Umarım ikna edebilirm
Teşekkürler

Teşekkür ederim canım fkirlerin benim için önemli
Genelde yorum yaptığım konularda rastlıyordum,düşüncelerini beğeniyorum ...
Bugün hiç muhatap olmadım ve sadece kızımla ilgilendim
Oyunlar oynattım,kitap okudum,güldük eğlendik
O da tv izledi arada bize laf atarak
Bu arada sabahtan da defalarca aradı açmadım
Sonra mesaj atmış "çok özür dilerim beni affet,bi anda ağzımdan kaçıyor
Öyle demek istemedim o manada söylemedim" diye
Cevap vermedim kaile almadım
Dediğin gibi burnu sürtülsün azcık

Bu kocaların hepsi mi aynı böyle yaa :-( Zayıf, çaresiz insan şiddet yoluna gider sözlü ya da fiziksel. Kırıp döktükleri umurlarında değil maalesef...

canini sikmak icin yazmiyorum ama

cocugun onunde oyuncaklar kiriliyor bagiriliyor sen gozyaslar icinde kriz geciriyorsun

o cocuk izliyor

ayrica sana "or..u" diyen bir adam soz konusu

ve sen gidip tursu kuruyorsun ya agzim acik kaldi

kendine saygi duy bel alti kufurler ve cocugunun onunde siddet gosterileri var

hic hafif seyler degil bunlar

Sanırım sınırı kesin belirleyip taviz vermemek gerek
Ben sunu sunu istemiyorum diye belirtip bunların kesin değişmezleriniz olduklarını eşinizin anlaması gerek.
Benim esim nadir sigara icer , cok ta dik baslıdır ama evin icinde sigara ictirmeyecegimi bilir ve icmez sagolsun , bu bir ornek sadece , eşinizin sizin bazı olmaz dediklerinize uyması gerek , uymazsa sizi kaybedebilecegini düşünmeli , taviz vermeyin , sizi çantada keklik görmesin , siz taviz verdikce nasıl olsa ne yapsam yanımda diyerek sizi saymamaya devam edecek
Ne biliyim yemek yapmayın , birlikte yatmayın vs, sözle anlamıyorsa yaptırım yoluna gidin
Sizi kaybedebileceginden korksun madem bildigini okuyor ben yokum diyin
Size saygı duymak zorunda , insallah bunun farkına varir

Böyle kocalari siz nerden buluyorsunuz ya? Ki ben kocani aslinda o kadar suçlu bulmuyor, sadece kötü bir sekilde senden yararlaniyor ve sende buna musait veriyorsun.

Bence senin asil problemin özgüvenin. Ondan dolayi esinin is arkadaslarini kiskaniyorsun, ondan dolaya mükemmel es olmaya çabalayip herseyi alttan alip, bütün evin islerine kosturuyorsunuz. Sanki eger bir isi kocana biraksan hemen seni bosar gibi. Yani ne demek her aksam disariya çikiyor?

Bunun yani sira müthis bir iletisim sorununuz var. Asil problemleri konusma yerine gidip hem o saygisiz kelimeler atiyor hem sizde bahane bulup odanin dagnik oldugunu, sigara içtigini konusmaya çalisiyorsunuz ki yeri degil.

Ya bu evliligi çok mutsuz, huzursuz bir sekilde devam edip ah kocacigim, vah kocacigim diyeceksin, ya ciddi bir sekilde bu evliligin gitti yönü degistirmeniz gerekiyor. Ya artik bosanacaksiniz.

cnm sinirliyken ne yaptıklarını9 bilmez erkekler. benimkide öyle. kırar döker ortalığı bağırır çağırır. ben sadece gözlerinin içine bakarım (uzmanlar söylüyor bunu) sakinleşince Allaaaah ben bir başlarım. tam 1 saat. cnm bak böyle yapıyorsun. ikimizde geri dönüşü olmayan yollara gireriz. Birimizin başına bişey gelcek. sonra dönüşü olmaz(şiddeti kastedip tehdit ediyorum)

Bi öfkeyle güzel şeyleri mahfetmeyelim.sakince istemediklerimizi söyleyelim diye diye telkin ettim. şimdi bana pek yapmıyor ama bu seferde çocuklara yapıyor. Elinden alamıyorum valla. bişey olcak çocuklara çok korkuyorum. Bunlar tedavi edilmeli bence öfkelerini kontrol edemiyolar. kadınlar öyle değil ama. ben şiddeti sevmem. aşırı sinirlensemde kıçına bacağına elimi hızla kaldırıp yavaaaşça indirmek suretiyle vururum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…