Sözel şiddete maruz kalıyorum :(

Lemonate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
487
15
38
Sinop
Bugün eşime,ben ve fıstığımız alışverişe çıktık.Marketteyken eşimin bi bayan iş arkadaşı yanımıza geldi,eşime selam verdi,işle ilgili bir iki muhabbet etti ve başladı çocuğu sevmeye.
Bana ne selam var ne sabah... Ki eşimin bayan iş arkadaşları hep böyle,alıştım yani.Ama yine de canı sıkılıyor insanın.Neyse bu bi yandan çocuğu seviyor bi yandan eşimle muhabbet.Bu arada ben alışveriş yapıyorum.Çocuğun elinden tuttu market içinde geziyor kız...Eşimde sırıtarak izliyor :36:
İçimden ya sabır ya sabır çekiyorum ama eşime de bi yandan kızgın bakışlar atıyorum :47:
Neyse ki kız gitti.Ben triplerdeyim,eşim farkında ama bişey demedi.Eve geldik,giyim odası olarak kullandığımız odanın dağınıklığından söylenmeye başladı-ki eşim bana hiç ev işlerinde yardım etmez.Ben geç saatlere kadar bankada çalışırım bi de eve gelip yemek yap,bulaşıklar,evi toparla,çocuğu uyut..herşey bana bakar evde..Bende ona "onu da sen yap " dedim ama sesim sertti.Çünkü hala sinirliydim kızdan dolayı.
Bu tabi benim sesim sert çıktı diye başladı bağırmaya.Hiç alttan alma huyu yoktur zaten ben hep onu idare ederim.Beyimiz her zaman haklıdır.Tame net söylediği cümleleri hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla "her b*ku dert ediyormuşum,kıskanacak ne varmış,bugün evdeymiş ya burnundan getiriyormuşum".Her akşam bi şekilde arkadaşlarıyla çıkmasına izin veririm,bu akşam evdeydi onu kastediyor.
Keşke yine çıksaymış okundu şekeri mi saldım :26:
Ben ona bağır,o bana bağır..Hatta krize girdim söylediği sözlerden.Bana "psikopat,gerizekalı,o...vs" her lafı saydı.Sesim kısıldı bağırmaktan,dayanamadım bu lafları duyunca.Bende ona ağzıma ne geldiyse ...O ise Çocuğun oyuncaklarını bana fırlatıyor kırdı hatta bi kaç oyuncağı...Tabi bu arada çocuk bizi izliyor korkulu gözlerle.
Off off hala aklımdan çıkmıyor bakışları bi ona bi bana :14:
Sonra ben mutfaktayım,bi yandan ağlıyorum bi yandan turşu hazırlıyorum.Fıstığım geldi,elinde sigara "anne bak,babamın..." Aldım elinden "ver yavrum kaka" diye ,sonrada lavaboda traş olan eşimin yanına gidip "bi daha bu evde sigara içmek yasak,küçücük çocuk senin her hareketini örnek alıyor"dedim kızgın. Sonra gidip çocuğu yatırdım.Bu ise umursamaz bi şekilde kendisine meyve tabağı hazırlıyor.Neyse uyuttum geldi bu hala meyvesini yiyordu.Bitirdi hemen dakka bir gol bir sigaraya koşacak.:36:
"Yeter artık biraz kaile al beni,çocuk yanlış etkileniyor,bu evde içmemeye alış " dedim.Ki bana o kadar laf söylemesine rağmen konuşuyorum hala .Bu elindeki kumandayı yere fırlatıp paramparça etti ve kapıyı çarptı hızlıca.Çoccuk kapı sesine gözleri faltaşı yine uyandı.Yani hiç yok bu adamda ,şu çocuğa çaktırmadan hiç bişey yapmaz,kavgası bile çocuk uyuduktan sonra bile uyandırılarak bizzat duyurulur.
Biz yine tartışma halindeyiz,çocuk uyandı geldi bizi izliyor.Ben ağlama krizine girdim.Başladı yine kırıcı hakaretlere.En son ben dde dedim ki " sana hakkımı helal etmiyorum.Hem namaz kılıyorsun,hem de bana o.... s....g.. " diyorsun,Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim.Defolup gitti yatmaya 4 saat oldu kavga edeli.bende hala ağlıyorum... :43:
Kusura bakmayın uzun oldu ama gerçekten moralim çok bozuktu anlatıp dertleşmek istedim.:14:
Yarın konuşmayı da düşünmüyorum.Ben üzerine titredikçe ,her dediğini yaptıkça,önüne hep iki çeşit,üç çeşit yemek çıkardıkça-ki ben eve ondan 1.5 saat önce geliyorum-daha çok üzerime geliyor.
Off kızlar ne olur biraz morale ihtiyacım var,çok kötüyüm ya :43:

Canım üzülme , ikinizde sakinlesince hersey düzene girer insallah
Keske cocuğun önünde olmasaymis ,niye boyle umursamaz olurki bu adamlar
Sakin bi zamanda bunları ona sakınce anlat , hoşnut olmadigin konuları söyle , baska nasıl düzeltilir bilemedim.
O sinirlenince yapabilirsen sen sakin dur sonra siniri geçince söyle herseyi , madem alttan almıyor boyle halletmeye calis sorunları .
Allah yardımcın olsun esine de akıl fikir versin

çalışan bir bayana göre fazla kendinizden fire vermişsiniz herşeyi dörtlük çalışmayan insan gibi alıştırmışsınız galiba beklentiler yüksek ,biraz düşürmek lazım zamanla alışır, ayrıca bugün şu bayan arkadaştan çıkmış kriz ben olsam selam verip bende buradayım diye bir bozardım gıcık olurum selamsız o tiplere çünkü,sevgiler.

Keske kavga etmeden once benim erkek is arkadasim olsaydi o, benimle sohbet edip sana selam bile vermeseydi nasil hissederdin diye sorsaydiniz. Gerci erkekler empati yeteneginden yoksunlar ama. Ama olan olmus, surekli alttan alarak esinizin totosunu iyice kaldirmissiniz, o kadar kufurden sonra hemen konusmasaydiniz keske. Bir iki gun bisey demeyin ama mesafeli durun, sonra sakince konusmaya calisin, empati yapmasini saglayin ve bir daha size kufur etmemesi icin uyarin.

3 cesıt yemek yaptında madalyamı taktılar:47:
bundan sonra kendını hırpalamıcaksın degermı bılıyolar:19:
varya bunlarla kavga bıle etmıceksın umursanmaz olacaksınonlar gıbı
1tabak yemek neyıne yetmıyo esını sımartmıssında sımartmıssın tum kabahat senın bukadar fedakarlık fazla
sacını supurge eden kadın yaranamaz asla!
bundan sonra kendını hırpalama temızlıktı suydu buydu sen calısan bır kadınsın esınınde yardımcı olması gerek herseye sen kosarsan
adam tabı cılkını cıkarır cooooooooooook sınırlenıyorum ya boyle seyler okudummu
kızınla ılgılen guzel vakıt gecır ve esın yokmus gıbı davran bıde o hatalıyken sen gıdıp konusursan hatasını anlamaz

siz böyle her şeyi tek başınıza yapmaya devam ettikçe ve alttan aldıkça, eşiniz de hep daha fazlasını isteyecek. iş işten geçmiş de olabilir, yani nasıl alıştırırsanız öyle gider. yine de karşınıza alıp konuşun ben de çalışıyorum, bundan böyle evdeki işlerde bana yardım etmelisin diye. tabi ki direnecektir, siz vazgeçmeyip yavaş yavaş onu alıştırmaya çalışın. kaldı ki bankacılık çok zor bir meslek, allah size sabırlar versin.

şımarmış eşin..
bi süre mesafeli durmanı tavsiye ederim...
kavga bile etme onunla o derece yani..

Canım üzülme benim eşimin şirketindeki bayanlarda aynen sizin anlattığınız gibi bana selam dahi vermezler :19: Bende onları umursamam garip kişilikli insanlar var kendini bilmeyen.. Yobaz diyorum ben bu tür insanlara.. Haliyle her ikinizde gerilmişsiniz.. Üzülme hatasını anlayıp eşin özürdileyecektir senden :34:

eşinin asabi yapısı var anladığım kadarıyla...
ona verebileceğin en büyük ceza umursamamak..
konuştuklarını duymamak, onu dinlememek ama kavga da etmemek...
sende sen bende ben yaptığın zaman oturup seni dinleyecek bi yapıda değil senin eşin
veya evet cnm haklısın demez sana...
sen konuş dur, kendisi haklıdır her zaman...
illa kavga da edecekseniz, çocuğunun evde olmadığı bi zamanı seçin...
ne kadar korkmuştur yavrucak...

Canım üzülme , ikinizde sakinlesince hersey düzene girer insallah
Keske cocuğun önünde olmasaymis ,niye boyle umursamaz olurki bu adamlar
Sakin bi zamanda bunları ona sakınce anlat , hoşnut olmadigin konuları söyle , baska nasıl düzeltilir bilemedim.
O sinirlenince yapabilirsen sen sakin dur sonra siniri geçince söyle herseyi , madem alttan almıyor boyle halletmeye calis sorunları .
Allah yardımcın olsun esine de akıl fikir versin

Sakin bi zamanda çok denedim canım ama işte erkekler anlamayınca anlamıyor
Şansım mıdır kaderim midir tam huzuru buldum diyorum adam ne yapıp edip yine hayatı zehir ediyor bana
Hatta artık aynı davranışları sergilemesin diye hep damardan,kızımdan giriyorum konuşurken
Sakin zamanımızda konuşurken "haklısın karıcım,özür dilerim aşkım " diyor
Sinirlenince yine aynı :43:

çalışan bir bayana göre fazla kendinizden fire vermişsiniz herşeyi dörtlük çalışmayan insan gibi alıştırmışsınız galiba beklentiler yüksek ,biraz düşürmek lazım zamanla alışır, ayrıca bugün şu bayan arkadaştan çıkmış kriz ben olsam selam verip bende buradayım diye bir bozardım gıcık olurum selamsız o tiplere çünkü,sevgiler.

Evet canım farkındayım fazla yüz verdiğimin.
Canım inan dediğini yapmamak için kendimi zor tuttum
Ama işte karşıdaki insanı bozmamak,kırmamak için yine kendim kırıldım :14:

Keske kavga etmeden once benim erkek is arkadasim olsaydi o, benimle sohbet edip sana selam bile vermeseydi nasil hissederdin diye sorsaydiniz. Gerci erkekler empati yeteneginden yoksunlar ama. Ama olan olmus, surekli alttan alarak esinizin totosunu iyice kaldirmissiniz, o kadar kufurden sonra hemen konusmasaydiniz keske. Bir iki gun bisey demeyin ama mesafeli durun, sonra sakince konusmaya calisin, empati yapmasini saglayin ve bir daha size kufur etmemesi icin uyarin.

Canım bu ilk değil ki,o kız yada başka iş arkadaşları ilk defa böyle davranmıyor
Bu zamana kadar sustum takmadım,ama her defasında aynı şeyleri yapmaları canıma yetti artık :47:
Önceleri eşime "senin iş yerindekiler hep aynı fabrikadan çıkma selam vermiyorlar bana hiç" dediğim de
Eşim "ne yapayım canım türlü türlü insan var,bunlarda görgüsüz demekki " diyordu
Dün eşiminde çocuğu alıp yanıma gelmeyişi beni delirrtti
İkinci tartışmadan sonra konuşmadım bi daha canım ...
Bugün de kapıyı çarpıp işe gitti,ne özür ne bakış hiç bişey yok :50:
O kadar yediğim küfür bile adama normal geliyor demekki :14:

Bugün eşime,ben ve fıstığımız alışverişe çıktık.Marketteyken eşimin bi bayan iş arkadaşı yanımıza geldi,eşime selam verdi,işle ilgili bir iki muhabbet etti ve başladı çocuğu sevmeye.
Bana ne selam var ne sabah... Ki eşimin bayan iş arkadaşları hep böyle,alıştım yani.Ama yine de canı sıkılıyor insanın.Neyse bu bi yandan çocuğu seviyor bi yandan eşimle muhabbet.Bu arada ben alışveriş yapıyorum.Çocuğun elinden tuttu market içinde geziyor kız...Eşimde sırıtarak izliyor :36:
İçimden ya sabır ya sabır çekiyorum ama eşime de bi yandan kızgın bakışlar atıyorum :47:
Neyse ki kız gitti.Ben triplerdeyim,eşim farkında ama bişey demedi.Eve geldik,giyim odası olarak kullandığımız odanın dağınıklığından söylenmeye başladı-ki eşim bana hiç ev işlerinde yardım etmez.Ben geç saatlere kadar bankada çalışırım bi de eve gelip yemek yap,bulaşıklar,evi toparla,çocuğu uyut..herşey bana bakar evde..Bende ona "onu da sen yap " dedim ama sesim sertti.Çünkü hala sinirliydim kızdan dolayı.
Bu tabi benim sesim sert çıktı diye başladı bağırmaya.Hiç alttan alma huyu yoktur zaten ben hep onu idare ederim.Beyimiz her zaman haklıdır.Tame net söylediği cümleleri hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla "her b*ku dert ediyormuşum,kıskanacak ne varmış,bugün evdeymiş ya burnundan getiriyormuşum".Her akşam bi şekilde arkadaşlarıyla çıkmasına izin veririm,bu akşam evdeydi onu kastediyor.
Ben ona bağır,o bana bağır..Hatta krize girdim söylediği sözlerden.Bana "psikopat,gerizekalı,o...vs" her lafı saydı.Sesim kısıldı bağırmaktan,dayanamadım bu lafları duyunca.Bende ona ağzıma ne geldiyse ...O ise Çocuğun oyuncaklarını bana fırlatıyor kırdı hatta bi kaç oyuncağı...Tabi bu arada çocuk bizi izliyor korkulu gözlerle.
Sonra ben mutfaktayım,bi yandan ağlıyorum bi yandan turşu hazırlıyorum.Fıstığım geldi,elinde sigara "anne bak,babamın..." Aldım elinden "ver yavrum kaka" diye ,sonrada lavaboda traş olan eşimin yanına gidip "bi daha bu evde sigara içmek yasak,küçücük çocuk senin her hareketini örnek alıyor"dedim kızgın. Sonra gidip çocuğu yatırdım.Bu ise umursamaz bi şekilde kendisine meyve tabağı hazırlıyor.Neyse uyuttum geldi bu hala meyvesini yiyordu.Bitirdi hemen dakka bir gol bir sigaraya koşacak.:36:
"Yeter artık biraz kaile al beni,çocuk yanlış etkileniyor,bu evde içmemeye alış " dedim.Ki bana o kadar laf söylemesine rağmen konuşuyorum hala .Bu elindeki kumandayı yere fırlatıp paramparça etti ve kapıyı çarptı hızlıca.Çoccuk kapı sesine gözleri faltaşı yine uyandı.Yani hiç yok bu adamda ,şu çocuğa çaktırmadan hiç bişey yapmaz,kavgası bile çocuk uyuduktan sonra bile uyandırılarak bizzat duyurulur.
Biz yine tartışma halindeyiz,çocuk uyandı geldi bizi izliyor.Ben ağlama krizine girdim.Başladı yine kırıcı hakaretlere.En son ben dde dedim ki " sana hakkımı helal etmiyorum.Hem namaz kılıyorsun,hem de bana o.... s....g.. " diyorsun,Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim.Defolup gitti yatmaya 4 saat oldu kavga edeli.bende hala ağlıyorum... :43:
Kusura bakmayın uzun oldu ama gerçekten moralim çok bozuktu anlatıp dertleşmek istedim.:14:
Yarın konuşmayı da düşünmüyorum.Ben üzerine titredikçe ,her dediğini yaptıkça,önüne hep iki çeşit,üç çeşit yemek çıkardıkça-ki ben eve ondan 1.5 saat önce geliyorum-daha çok üzerime geliyor.

yapman gereken tek bişi var...
onu şımartma üzerine titreme ve rahat ol...

ondan bişi istediğinde o olana kadar trip yap ama dolaylı olarak. anlar zaten.
RABBİM Yar ve yardımcın olsun.

3 cesıt yemek yaptında madalyamı taktılar:47:
bundan sonra kendını hırpalamıcaksın degermı bılıyolar:19:
varya bunlarla kavga bıle etmıceksın umursanmaz olacaksınonlar gıbı
1tabak yemek neyıne yetmıyo esını sımartmıssında sımartmıssın tum kabahat senın bukadar fedakarlık fazla
sacını supurge eden kadın yaranamaz asla!
bundan sonra kendını hırpalama temızlıktı suydu buydu sen calısan bır kadınsın esınınde yardımcı olması gerek herseye sen kosarsan
adam tabı cılkını cıkarır cooooooooooook sınırlenıyorum ya boyle seyler okudummu
kızınla ılgılen guzel vakıt gecır ve esın yokmus gıbı davran bıde o hatalıyken sen gıdıp konusursan hatasını anlamaz

siz böyle her şeyi tek başınıza yapmaya devam ettikçe ve alttan aldıkça, eşiniz de hep daha fazlasını isteyecek. iş işten geçmiş de olabilir, yani nasıl alıştırırsanız öyle gider. yine de karşınıza alıp konuşun ben de çalışıyorum, bundan böyle evdeki işlerde bana yardım etmelisin diye. tabi ki direnecektir, siz vazgeçmeyip yavaş yavaş onu alıştırmaya çalışın. kaldı ki bankacılık çok zor bir meslek, allah size sabırlar versin.

şımarmış eşin..
bi süre mesafeli durmanı tavsiye ederim...
kavga bile etme onunla o derece yani..

Bilmiyorlar kızlar haklısınız,ev hanımı gibi kendimi hırpaladım durdum
Bugün yemek de yapmayacağım işten gelince yemek de hazırlamayacağım
Özür dileyene kadar hiç bişey yapmayacağım ne hali varsa görsün
İş yerinde zaten akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor,eve geliyorum bi de bunun kahrını çekiyorum.
Konuşmayacağım da,bıktım gerçekten...
Dün resmen krize girdim,hiç böyle olmamıştım :14:

Canım üzülme benim eşimin şirketindeki bayanlarda aynen sizin anlattığınız gibi bana selam dahi vermezler :19: Bende onları umursamam garip kişilikli insanlar var kendini bilmeyen.. Yobaz diyorum ben bu tür insanlara.. Haliyle her ikinizde gerilmişsiniz.. Üzülme hatasını anlayıp eşin özürdileyecektir senden :34:

Aynen canım görgüsüz,yobaz insanlar :41:
Eşimde hatasını anlayıp özür dileyecek kapasite de yok ya ,hayırlısı canım :16:

eşinin asabi yapısı var anladığım kadarıyla...
ona verebileceğin en büyük ceza umursamamak..
konuştuklarını duymamak, onu dinlememek ama kavga da etmemek...
sende sen bende ben yaptığın zaman oturup seni dinleyecek bi yapıda değil senin eşin
veya evet cnm haklısın demez sana...
sen konuş dur, kendisi haklıdır her zaman...
illa kavga da edecekseniz, çocuğunun evde olmadığı bi zamanı seçin...
ne kadar korkmuştur yavrucak...

Asabi hem de çok...
Umursamamayı becerebilirsem ,bende senle aynı düşünüyorum
İşte bi türlü yapamıyorum,küsemiyorum,umursamadan duramıyorum :14:
Sonuna kadar haklısın ne diyeyim
Konuşuyorum çenemi yorduğumla kalıyorum
Şu anda da baş ağrısından kafamı taştan taşa vurasım geliyor
Stresten hastalık hastası olcam bi gün
Doktora ne için gitsem herkesin dediği şey aynı :STRES...
Kızım çok korktu en çok onun için üzülüyorum
Keşke çenem kopsaydı da bende bağırmasaydım fıstığımın yanında
Kendi kendine haykırsaydı rezil :37:

Pardon ya,konu sahibi arkadaşım..Eşiniz size o......pu mu dedi?Karısına,çocuğunun annesine cidden o.....pu mu dedi?
Kovsanıza evden,neden yemek yapmamayı,eşiniz özür dilemeden konuşmamayı ve yemek hazırlamamayı düşünüyorsunuz ki?
Bundan evvel sizin namusunuz ve onurunuz söz konusu....

canım kendini hiç üzme mutlu ol ki çocuğunda senden güç alsın lütfen nolur şu adama çocuğun yanında birşey deme sık dişini...çocuk olmadığı zaman yap neyapacaksan..ben bir anne olarak çok üzüldüm o yavrucağa...öncelikle o kadın saygısızın tekiymiş ne haddine seni kaile almamak sen o çocuğun annesisin eşine bunun sana yapılan saygısızlık olduğunu belirt..ayrıca şunuda belirtmeliyim hayat arkadaşına Allahın emanetine o derece küfür eden bir insandan hayır gelmez bunun kararını verecek sensin

Yazdıklarınızda dayanarak şunları söyleyeceğim:

1. Çocuğunuzun önünde kavga ederek onu onarılmayacak şekilde zedeliyorsunuz. Bu konuda eşiniz hatalı lakin siz de bu kavganın çocuğun yanında uzamaması için anlık olarak susup çocuk uyuduktan sonra kendinizi savunsanız evledınız için bence daha iyi olurmuş

2. Eşinizle aranıdaki saygı ciddi anlamda zarar görmüş. Tamam hepimiz kavga ediyoruz kocalarımızla ama kavganın da bir adabı var. O...S..G... gibi küfürlerden ya da gerizekalı gibi sözlerden sonra çiftlerin hiçbirsey olmamış gibi yollarına devam etmesi bence imkansız. O yüzden size tavsiyem böyle bir hakarette bulundğu zaman eşiniz kavga etmeyin uzatmayın ancak o kadar sert bir tavır koyun ki aklı başından gitsin ben ne yaptım desin. Mesela ben olsam ya o anda evden çıkar giderdim(kalıcı olarak değil tabi ki bir kaç saat o ortamdan uzaklaşırdım) ya da o andan itibaren asla onun suratına bakmaz, onunla konsmaz, yemek yapmaz camasır yıkamaz hiçbirsey yapmazdım. Taki hatasını gerçekten anlayana kadar. O sıze hakaret ettikçe siz onunla konuşmaya kı bu kavga etmek cevap vermek bıle olsa devam ettıgınız surece karsınızdakıne bu hakaretler karsısında sessız kaldığınızı gosterıyorsunuz ve o da kendıne bunu hak görmeye başlıyor. Tepkı Koyun

3. Kıskançlık meselesine gelince kadın yapmas bır dangalaklık sizi görmezden gelmiş. Siz de kadına gayet güler yüzle tatlı tatlı direk merhaba diyerek orada ki varlığınızı hatırlatıp kocanızıın elini tutabılırdiniz. Böylelikle o kadın sizi değil eger öyle bir kötü niyeti varsa siz o kadını rahatsız etmiş olurdunuz. Hem de eşinizle gereksiz tartışma çıkmazdı.

4.Sular durulduktan esiniz sizden ozur dıledıkten sonra bu konuyu cıddı olarak konusun derım. Tabı kı tatlı dılle. Cocugun yanında kavga etmek, sigara içmek asla kabul edilebilir davranışlar degıl. Calısan bır bayansınız sıze bu sekılde saygısızca davranmaya devam ederse onun omur boyu cekmeyebılecegınızı hıssettırın. Erkekler kaybetme korkusu olunc aeslerının kıymetını daha ıyı anlıyorlar.

Son olarak da size sans ve kolaylıklar dılerım. Dılerım hersey gonlunuzce duzelır.

Kıskançlık şu bu neyse de çocuğun yanında bu kdar tartışma , kavga çok kötü olmuş ..Sigarayı düşünüyorsunuz ama bu yapılanların da sigaradan iyi bir yanı yok. Bence sırf çocuk için dikkat edilmeli. Kavga edeceğiniz varsa bile boşverin, susun kızınız için.

Bence bütün sorunları aynı anda gündeme getirmeyin....
Bayan iş arkadaşının tavrı,sigara.....

Siz herşeyi aynı anda mükemmel yapmaya çalışan biri misiniz?
İş hayatı,ev temizliği,3 kap yemek,çocuk bakımı....

Eşiniz size küfrediyor,siz krize giriyorsunuz ama mutfağa gidip turşu kuruyorsunuz.Çünkü yapılması gerekenlar var ve siz hepsine yetişmeye çalışıyorsunuz...Allah yardımcınız olsun.

Hayatım bence biraz kendini rahat bırak.En önemli olan evladın.Sen öfkeni kontrol etki çocuğun yanında tartışmayı önle.

Eşin namaz kıldığına göre..inancı olduğuna göre....birlikte evlilik hayatını anlatan videolar izleyin,yazılar okuyun...Eşin kendisine emanet olan karısına nasıl davrnaması gerektiğini öğrensin...

Pis olmayacak kadar evini temizle,aç kalmayacak kadar yemek yap ama vaktini kendini dinlendirmeye ve çocuğunla ilgilenmeye ayır derim....

Merak etme sorunlar çözülür, inşallah....

Son düzenleme:
herşeyden öte çok saygısız bir eşin var maalesef,çocugunu düşünmeyen,bencil,kendinini beğenmiş....
bunun boyle olmayacağını,doğrunun bu olmadığını önce iyi bir anında güzel güzel anlatın,ya da tepkilerinizle yada tepkisizliğinizle ima etmeye çalışın..anlasın hayat onun etrafında dönmüyo..hem o size saygı duyacak hem o seçme arkadaşlarını size selam vermeleri konusunda tembihleyecek,nasıl bahsetmişse artık onlara sizden baksana hiçe sayıyorlar sizi...

heee baktın olmadı düzelene,bunları öğrenene,çocuğunu düşünmeyi akıl edene kadar onu sizden ve çocuğundan mahrum bırakın...

Back
X