Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım annem de bilmiyor ki :)
o da bence sözde erkek tarafı alır, ama nişanda karşılıklı alınır dedi.
Biz bulgaristan göçmeniyiz, öyle kesin adetler yok bizdei o yüzden kimsenin bir şeyden
haberi yok :)
Aman en güzeli kimseyi dinlemeden ne istiyorsak onu yapmakguclubacismile
benimde isteme söz oldu..ilerde nişan yapıp yapmayacagımız belli değil zaten herkes ve biz nişanlı olarak kabul ediyoruz..
evlenme teklifi ederken nişanlım tektaş taktı sonra da gidip kalın nişan alyanslarından aldık..
nişanlım aldı iki yüzüğüde isteme söz olarak yaptıgımız için..ilerde değiştirmeyi düşünüp nişan töreni yaparsak iki tarafta birbirine alır..
ki ben ve nişanlım ince söz yüzüklerini beğenmediğiz için hep kalın alyanslara baktık..
anladım cnm benim yok benim dediğim bunlar evlilik öncesi güzel törenler hepsi olursa içinizde kalmaz isteme söz olsun daha sonrada nişan yaparsınız nişanında ille büyük olması gerekmiyor bende evde aile arası istedim sonradan dışarda 40 kişilik bir organizasyon oldu .
herşey olur cnm yavaş yavaş hayırlısı olsun . bu arada koç gelirse haber verirsin yerimsenibendelikafadulden
Gerçi ben onu kesmeye kıyamam, oturur beslerim kaydirigubbakcemile3