ben de sözde erkek tarafı alır nişan da iki taraf birbirlerine alır diye düşünmüştüm
çünkü sözde istemeye geliyorlar, kızın alması biraz garip olur
ama benimki söz nişan gibi bir şey olacak o yüzden kararsız kaldım
ya genelde önce bi kiz istenir,söz takilacaksa bi kac gün sonra takilir yüzüklerde o ara alinir.
benimde kafam karisti yaw sempatiksalakcinni
Söz yüzüklerini erkek alır..
Nişandada kızınkini erkek erkeğinkini kız alır..
Ben kendimden örnek veriyim söz yüzüklerimizi aşkım aldı. Ama normal söz yüzükleri çok ince oldğu için beğenmemiş gitmiş ikimizede nişan yüzüğü kalınlığında bişey almış..
O zamanlar nişan yaparız diye düşünüyoduk ve başka alyanslarda alcaktık..
Fakat sonra nişan yapmaktan vazgeçtim ve yüzüklerimizi değiştirmemizin gereksiz oldğuna karar verdim..
Uzun lafın kısası biz sözde taktığımız yüzüklerimizi takıcaz evlendiğimizdede..
1 yüzüğün lafı olmaz.. Söylersin erkek arkadaşına normal kalın alyanslardan al bidaha değiştirmeyelim diye.. Böylece ne kendi ailene dert anlatmak zorunda kalırsın nede yüzükle kafanı yorarsın yerimseniben
Tek taşınıda almış evlenme teklifi ettiğinde evet bir daha aldırman mantıksız ve gereksiz olur..
Onuda sözde takar nişan yaparsanız tekrar takar sempatiksalakcinni
Canım ben de aynı böyle yapmayı düşünüyorum zaten.
Tek taşım var zaten bir söz yüzüğü bir alyans ayrı ayrı almaya gerek yok diye düşündüm.
Sözde direk alyans alıp, niaşn yaparsak da aynısını takarız, evlendiğimizde de aynılarını takarız diyorum.
Sevgilime de söyledim zaten, ikimizde çok fazla tören sevmediğimiz için onun aklına yattı iyice.
Her yerin adetleri farklı işte, bakalım aileler ne diyecek
Biz kendi kendimize plan yapıyoruz da aileler araya girince işler karışıyor :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?