- 28 Ocak 2024
- 37
- 11
- 8
- 28
- Konu Sahibi ahesteeee044
Hamile kalmayı düşünmek, istemek, hayal kurmak tam oldu derken tekrar başa dönmek.. üzülmüyorum ama içimde birşeyler kırıldı hissediyorum.. düşünmedim hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim. Hamile kalabiliyorum dedim sevindim.. Ben Rabbimden nasıl ümit keseyim, sonsuz kudretinden nasıl vazgeçeyim.. biliyorum ki vaktinden önce olmaz hiç bir güzellik sabrediyorum, tevekkül ediyorum daha yolun çok başındayım burada yıllardır çeşitli sebeplerle olmayan arkadaşlarıma haksızlık etmek istemiyorum.. hepimiz bir gün anne olacağız Rabbimin izniyle. Rabbime güveniyorum.. bugün itibariyle herşeyi araştırmayı bırakıyorum kendime söz veriyorum üzülmeyeceğim sabırla bekleyeceğim. Rabbim herkesi sevindirsin, mübarek Ramazan biterken Dualarımız kabul günahlarımız affolsun, Rabbimi çok seviyorum çok şükür ediyorum..
Kendimi seviyorum, eşimi seviyorum..
Ve bebeğim, bir yerlerde varsın biliyorum, olmadığın yere dayanabilmemin sebebi bu seni özlüyorum
Kendimi seviyorum, eşimi seviyorum..
Ve bebeğim, bir yerlerde varsın biliyorum, olmadığın yere dayanabilmemin sebebi bu seni özlüyorum