• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz takıldgında ne gymeliyim

Kot kesinlikle olmaz :)

Bence pastel renkli veya krem rengi elbise giyebilirsin.
Pudra rengi,mint yeşili veya somon rengi,pembe olabilir.
Siyahtan kaçınmanı tavsiye ederim.

Biraz mağaza gezsen eminim giyebileceğin,yaşına uygun,fazla açık olmayan modeller bulabilirsin.
Koton'a mutlaka bakmanı öneririm.
Çok açık-askılı giyme ama çok kapalı da olmasın.Yarım kollu veya içi askılı üzeri transparan bir model olabilir.

styleboom un bloguna baksana bi..benim çok hoşuma gitmişti.. link vermemin sakıncası yoktur umarım :

istemede giyilebilecekler

bir de ipekyol, roman gibi yerlere bakmanı tavsiye ederim..hem şık hem de daha üsturuplu elbiseleri.. :)

etek istemiyorum dedin onun için pantolon üzerine düşünüyorum
spor durmayan keten pantolonlardan alabilirsin koyu renkte ısrarcıyım
şifon asil bi kumaştır aslında ama istemiyosaniç göstermeyen ince kumaştan bele oturan ve çok uzun olmayan
sade renkte hatta mümkünse tek renk bi gömlek zarif durur ve mutlaka ayakkabı giy
terlik özensiz durur topuk boyunu çok uzun tutmta

çoooooookkkkkk begen dim yani çokta resmi olucam sanıordumm gerçekten cok güzelll:))))

bence de çoookk güzeller.. bayılıyorum ben.. özellikle ilk sıradaki pembeli ve altlardaki mavili beyazlı olan çok hoşuma gidiyor.. o tarz bir şey giymelisin bence... hem şık, hem sevimli.. yani hem ortama hem yaşına uygun.. :D

bence de çoookk güzeller.. bayılıyorum ben.. özellikle ilk sıradaki pembeli ve altlardaki mavili beyazlı olan çok hoşuma gidiyor.. o tarz bir şey giymelisin bence... hem şık, hem sevimli.. yani hem ortama hem yaşına uygun.. :D

bende 1,3,9ve13u cok begendım ama fovari 1:))

elbise giy canım şık bi elbise altına topukluu :) etek boyu dizlerde olsun laf yaparlar diye düşünüyorsan azıcık daha diz altında olsun :) topuklu kaldırır çünkü :) belki damadın anneside sözlendiğinde kapalı değildirr :)

bakk bunlar çok hoşş :)

$tumblr_ltlfyusUFQ1r0tr86o2_500.jpg $Forever-new-elbise-61.jpg $Forever-new-elbise-63.jpg $Forever-new-elbise-64.jpg $siyah-beyaz-elbise-kombinleri.jpg $thopumbponailashx.jpg $tumblr_lkc1w22QcX1qe4n38o1_500.jpg $tumblr_ltlfyusUFQ1r0tr86o1_500.jpg

bende krem rengi tonların kalın askılı ve önu acık olmucak bişey istiorum artık tabi simdi ayakkabı sorunnn

fuşya rengi platformlu şık bir ayakkabı :) yanınada ufak fuşya rengi çantaa ama evde olcak dmı ? çantaayıı bilemedimm şimdii

Zevkler ve renkler tartisilir cnm ama su bir gercek ki ne kadar ileri goruslu olursa olsun aileler. Gelin kizin dekoltesi cok olmamali.

SIK ama kapali bir elbise secmeni tavsiye ediyorum guzel bir makyaj ve sacla super oluyor.

Hanim hanim iste :34:

elbiseye karar verdin mi pek anlamadım ama önce elbiseye karar vermelisin canım ona göre kombin oluşturabilirsinnn :) benimde sevgilimin abisinin ağustosta asker eğlencesi var tulum bakıyorm ama daha kombin edemedimmm :) burayıı takip edicem renklerle ilgili güzel bi kombin oluşturabilirim.. söz içinde hayırlı olsun canım :)

eger aklımda tasarladıgım elb,sey, bulabılırsem öle olucak . kalın askılı krem rengi elbise önü kapalı kahveleri verirken egildgimde göğsum falan görunmesin die tek sey şimdi ayakkabı hangi renk olsun

Back