- 19 Mart 2023
- 598
- 1.138
- 33
- 26
- Konu Sahibi banucicek88
Ben de zaten sizin gibi düşünüyorum ama gerçekte işlemiyor bu iyi niyet kötüye kullanılıyor. Sizin iyilik olsun diye yaptığınız şeyleri karşı taraf zayıflık olarak algılayabiliyor. Bu yüzden de sizi yönetmeye çalışıyor. Benim dediğim şey tanıyana kadar geçerli. Tanıdınız baktınız iyi ailesi ve gelin sert durmayı bırakırsınız. Ama kötü olduklarında da kendinizi yönettirmemiş olursunuz. Benim akrabalarım da bu düşüncelere sahipti geline karşı aşırı verici oldular. Sonra o gelinlerin yapmadıkları kalmadı evlerine ayaklarını basamıyorlar. İnsan yaşadıkça öğreniyor kimseye fazla değer verilmemesi lazım. Kardeşinizin duruşunu beğendim. Ancak kardeşiniz gibi insanlar kendilerini ezdirmez.Açıkçası biz öyle bir zihniyette değiliz. Onu da annem gelin değil kızı gibi görürdü. Bana da görümcelik yapmak çok ters bir düşünce yapısı. Niye öyle karışayım ki işine. Bizim tek istediğimiz onların anlaşması mutlu olması. Ben kendine yeten yoğun çalışan bi insanım. Kalkıp ona karışmak… bunu asla kendime de yakıştıramayacağım bir şey. Başkası da olsa asla öyle davranmak istemem. İşte biz böyle düşünmemize rağmen karşı tarafın bu hali ve bizimkilerin aceleciliği benim düşündükçe kafam uyuşuyor inanın. O yüzden çok üzüldüm.