- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
- Konu Sahibi banucicek88
kızın ailesi fazla muhafazakar size göre. ancak kız beğendiğine göre kendisi ailesi gibi düşünmüyor demektir. Ancak ailesine karşı gelemediğine göre ailesine karşı pasif. bu da ailenin her şeye burnunu sokacak demektir. kardeşiniz doğru olanı yapmış benceMerhabalar, yarın kardeşimin sözü olacaktı ama bugün sabah saçma bir sebepten dolayı iş bozuldu. Lütfen akıl verir misiniz çok üzüldüm bu duruma. Annem tavsiye üzerine bir kızla kardeşimi tanıştırdı. Tabi önce kızın ailesinin evine gitti obalarında onayıyla bir süre konuştular. Yaklaşık 1 ay dan sonra kızın ailesi daha fazla görüşmeye sıcak bakmayacaklarını söylediler ve bu işin adını koymak istediler. Kız da benim de sempatik bulduğum bir kız olarak göründü bana. Açıkçası kızı da kötülemem ama ben bu sürenin çok acele olduğunu düşünüyordum ger ne kadar anne babama bunun risk olduğunu söylesem de dinlemediler. Ben de bekarım ailemle yaşıyorum çok da müdahale etmek istemedim bir de malum görümcesi karıştı falan demesinler diye. Bu kız kapalı, benim annem de kapalı ama ben açığım. Bunu anlatmamın sebebi durumu net anlatmanız için. Kızın kapalı olması benim problem ettiğim bir durum değil. Ama aile olarak da çok dindar bir aile değiliz. Kardeşim de kabul etti ancak böyle haremlik selamlık bir aile değiliz biz. Neyse bunlar söz için yüzük ve kıyafet bakmaya gittiler. Ne annem ne ben kesinlikle müdahale etmedik dedik kendileri beğensin anlaşsın alsınlar. Biz yanlarında falan hiç bir şekilde gitmedik ve hatta kardeşime de neyi beğenirse masraftan kaçınmamasını söyledik. Bir yandan ben de çikolatası çiçeği en kaliteli en güzel olsun dşye koşturdum kendim de onları aldım destek olayım diye. En pahalısını aldım değer verelim diye. Hatta kardeşime gönderdim kız da çok beğendi teşekkür etti. Neyse bu kız eve gidiyor annesi tartışıyor pantolon ceket almışlar ceket dizindeymiş ve bunu kısa bulmuş. Açıkçası biz bu duruma şok olduk. Kardeşim de sinirlenmiş her şeyi kendinin beğendiğini annesinin neden böyle bir müdahalede bulunduğunu söylemiş. Ardından da böyle müdahale edecekse bu işin olmayacağını söylemiş. Şimdi size sorum şu baştan böyle bitmesi mi iyi? Yoksa yapıcı bir şeyler yapılabilir miydi? Açıkçası deseki şu renk alsaydınız falan amenna alırdık. Ama ceket boyu takıntısı bize çok abartı geldi. Üstelik kızın kendisi beğenmiş karar vermiş. Başından beri işin çok hızlı geliştiğini anlatamadım aileme ama böyle bir şey yaşadığımız için de çok üzgünüm. Lütfen yorumlarınızı yapar mısınız.