Söz öncesi ayrılma lütfen yardımcı olur musunuz

kızın ailesi fazla muhafazakar size göre. ancak kız beğendiğine göre kendisi ailesi gibi düşünmüyor demektir. Ancak ailesine karşı gelemediğine göre ailesine karşı pasif. bu da ailenin her şeye burnunu sokacak demektir. kardeşiniz doğru olanı yapmış bence

Kardeşiniz için hayırlısı buymuş demek ki. Annenizin de böyle bir olay yaşayarak ders alması ve tecrübe edinmesi gerekiyormuş demek.

Anne ve babanız neden üzüldüler ? Kardeşiniz kendi kararlarını verebilecek yaşta, yetişkin bir erkek. Anne-babanız vardır bunda da bir hayır diyerek, sadaka niyetine sokak hayvanlarına birkaç kilo kuru mama alıp dağıtsınlar. Hayvanların mutluluğunu görünce üzüntüleri de geçer.

Anası üzmüş yetmemiş kardeşiniz üzmüş, kıza yazık ya
Anne-kız arasındaki sorundan kardeşinize ne? Kadın kızına laf etmiş kardeşinize değil, bu yüzden kızı bırakmak nedir ya kızın suçu ne

Kardeşi muhtemelen kıyafete bu kadar karışıyorlarsa evlilikte nelere karışırlar diye düşünmüştür. Sonuçta kıyafetleri gelin kendisi seçmiş

Doğru olmuş.

Aileler farklıysa her türlü sıkıntı. Çıkar kardeşinizi birşey hissetmediği biriyle evlendirmek ne kadar doğru anlamadım ilerleyip ilerlemesine ne siz nede aileniz karar veremez buna kardeşimiz karar verir

Kardeşiniz tepki verebilir ama mudahele edecekse iş olmasın demesi bana göre çok yanlış.
Bende öyle düşünüyorum, herkes haklı bulmuş şaşırdım. Ne demek karışamaz edemez, yoksa bitsin vs. Paşa beye bakın hele. Kardeş kişisinin düşünce yapısı leş, muhtemel o yüzden iyi bir okul bitirmesine, iyi bir işi olmasına rağmen bu yaşa gelmiş hala ailesini kuramamış, görücü usulü takılıyor.

Düşünce yapısı neden leş olsun. Kızın annesinin bu kadar müdahaleci olması normal mi? Kızın dizinde bir ceket. Ve kız kendisi beğenmiş. Bana çok cahilce geldi. Böyle bir durumda ilerde de her şeye karışacak mı ailen dedi bu şekilde demiş kardeşim. Ki açıkçası ben de bundan korktum kardeşime söylemesem de. Ben kararını etkilemek istemedim. Benim üzüldüğüm nokta ailemin bu kadar aceleci davranması. Kaç kez söyledim ne gerek var bu kadar aceleye. Annemler de ailesi çok uzatmak istemiyor dediler. Bazen ne kadar okumuş etmiş olsan da ailene söz geçiremiyorsun asıl üzüldüğüm nokta da bu

Belli ki karakteri oturmamış, annesi ile bağını kesememiş bir kız. Bence kardeşiniz kurtulmuş.

Kız kaç yaşlarında?

Bir ceketin boyundan böyle bir polemik çıktıysa yarın öbür gün eşyalar, gelinlik vs. konusunda da birçok anlaşmazlık çıkardı. Yani kardeşinizin ve kız beğenirdi kızın annesi yine müdahale ederdi, ara yine bozuldu. Yol yakınken bitmesi en doğrusu olmuş üzülmeyin. Zaten birbirlerini tanımadan bir işe kalkışılmış geç olmadan aile olarak birbirinize uygun olmadığınız çıkmış ortaya.

Kızmayın ama bu işler bana tam bir saçmalık geliyor. Biri birini bilmem kime tavsiye etmişmiş, tanıştırmışmış.... kendi eşinini kendi bulamayan
evlenmesin ne yapalım.kedi köpek mi bunlar ? Belki millet kendi işini kendi görmeyi öğrenir.bu arada bırakın bu manyakları.

Haklısınız. Ben de aileme kaç kez yalvardım aceleniz ne. Ama dinletemedim. Açıkçası bu yüzden hem annemlere kızgınım hem de böyle gereksiz insanlarla muhatap olduğumuz için üzgünüm. Kız da 30 yaşında küçük değil. Ama görüşleri farklı demek ki. Benim en çok kızdığım ailemin aceleciliği. maalesef insan bazen çaresiz kalıyor. Ben de işi gücü olan yoğun çalışan bi insanım. Onlar üzülünce ben de çok üzüldüm. İşimi de aksatıyorlar. Off…

insanların hem muhtaç kalıp, hem de bu kadar pişkin olması beni de çok sinir ediyor.artık kimse bu işlere girmiyor.o devir kapandı sayılır.eee o giren bir iki kişi de çekilirse nereden koca bulacakmış o çok kıymetli kızları.bir umut şu gereksiz insanların da durup dururken egoları besleniyor.

konu sahibi üzülme. ikisi yüzük alıyor eve gidince kızın annesi belli ki dolduruyor kız beğenmiyor. ikisi elbise alıyor eve gidince kızın aklı fikri 180 derece dönüyor beğenmiyor. anlattığınız gibi kalitesiz adi yaşına başına uymayan nişanlıklar da değil zaten kendi seçmiş kız. ben bunu istiyorum diyor eve gidince bana bunu zorla aldırdınız diyor. beklentileri demek ki çok yüksek kız ailesinin. senin kardeşin bu maddi beklentileri karşılayamaz. bu işin olmaması daha hayır. en ufak gerilimde bu iş olmasın diyarsa ilerde boşananalım lafını her hafta kullanır. bence bu nişan hayır değil.

Bazı aileler var aşırı baskıcı ve yobaz. Belki de ailesi öyledir kıza sürekli baskı yapıyorlardır. Amaçları sürekli kontrol etmek. Bence ailesinin yüzüğe ve cekete laf etmesinin amacı yavaş yavaş çocuğu ele geçirmeye çalışmak. Yüzük ve ceket bahane yani parmaklarında oynatacaklar.

Bakmışlar ki görümce ve kaynana da yumuşak biz bu oğlanı parmağımızda oynatırız demişler. Ama sert kayaya toslamışlar. Sizin gitmemeniz yanlış olmuş bence en azından kaynana gitmeliydi. Amaç geline karışmak değil. Saf olmadığını belli etmek. Yoksa böyle oluyor işte iyi niyet süistimal ediliyor. Siz de pahalı çikolata alınca heh demişler. Her dediğimizi yaptırırız bunların yüzü çok yumuşak. Bence tanımadan bu kadar iyi davranılmamalı biraz sert durulmalı.

Açıkçası kalitesiz falan da değil. Pahalısını da istese alırız sorun değil. Zaten kendisi aldı biz ona zorlamadık şunu alacaksın bunu alacaksın. Yanlarında bile gitmedik. Ceket dizinde dizden yukarıda da değil. ki kız kendi karar vermiş. Annesi demiş ayak bileğinde olacak. Bu açıkçası abartı geldi. Bir de bu kadar diretmesi de. Kız beğenmiş. Bundan dolayı çok şaşırdık bizde. Zaten olmayacak nişan falan. Ama benim üzüldüğüm niye böyle bi saçmalıkla muhattap olalım. Ben de kaç gündür koşturuyorum. Tamamen cehalet. Ailemin dinlememesi de ayrı üzücü. En çok da buna üzüldüm.

Açıkçası biz öyle bir zihniyette değiliz. Onu da annem gelin değil kızı gibi görürdü. Bana da görümcelik yapmak çok ters bir düşünce yapısı. Niye öyle karışayım ki işine. Bizim tek istediğimiz onların anlaşması mutlu olması. Ben kendine yeten yoğun çalışan bi insanım. Kalkıp ona karışmak… bunu asla kendime de yakıştıramayacağım bir şey. Başkası da olsa asla öyle davranmak istemem. İşte biz böyle düşünmemize rağmen karşı tarafın bu hali ve bizimkilerin aceleciliği benim düşündükçe kafam uyuşuyor inanın. O yüzden çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…