Oooofff değermi senin gözyaşına hadsizlik yapmış piyasada kendini bilmez adam çok buda onlardan dangalak defet gitsin alasını bulursun gencecik doktorsun sana kocamı yok bak gör gör sen bul birini sepetle bunu bu sonrada seninle olan ilişkisini ozler ergen buKızlar sizi çok seviyorum. Ailem çok hevesliydi onun ailesi de çok iyi insanlar şimdi onlara nasıl söylicem bilmiyorum ama öyle agırıma gitti ki iş yerimde agladım herkes hocam noldu diyor
Öyle bi konusu mu var?Kızlık muayenisi için konu actigin adamsa böyle biri ile mi evleneceksin ? Yapma bunu kendine
Bundan önce açtığı konuya bakar mısınız? Aslında tüm konularında adam ben manyağı diyor m sırf birlikte oldugu için kendine yazık ediyor bır kadin olarak çok üzüldümÖyle bi konusu mu var?
Doktor olmuş aklı başında biri... Oturmadı kafamda.
Evet siz deyince baktım konularınaBundan önce açtığı konuya bakar mısınız? Aslında tüm konularında adam ben manyağı diyor m sırf birlikte oldugu için kendine yazık ediyor bır kadin olarak çok üzüldüm
Evet siz deyince baktım konularına
Gerçekten adam aynı adamsa ben psikopatın bayrak dikeniyim diye bağırıyor. Aynı adam değilse ilişkilerinde yeterince seçici davranamıyorsunuz malesef konu sahibi.
Yaşadığın hiçbişey senden kıymetli değil. Keşke olmasaydı tabi ama üstüne yeni keşkeler ekleme derim ben...
Ne yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni