Söz öncesi ayrılık mı dersiniz ? Yoksa katlanmak mı

Dürüstce cevap vermis, lakin "evliligin" ne derecede oldugunu bilmeyen bir cahil olarak ele vemris kendini. Kisileri degilde iliskileri özlemle anmakta neyin nesidir? Ben bu düsünce ve söylentiler sonrasinda rahat olamazdim, ciddi bir adima deyinmeye bile tahamül edilecek bir deyis degil bu

Şu an sevdiğim birisi ile yeni yeni bir ilişkim var. Önceden de senelerce süren başka bir ilişkim vardı. Bazen eski ilişkimde yaşadığım bazı anları gülümseyerek hatırlıyorum. Özlemek değil ama farklı bir duygu sarıyor içimi. Ama bu eski sevgilimle hiç alakalı bi durum değil. Kaldı ki ara sıra hatırladığım eski sevgilim yakın bi zamanda benimle barışmak istedi ama ben reddettim. Çünkü artık onu sevmiyorum ve özlemiyorum.

AMA durup dururken asla sevgilime gidip de "ben eski ilişkilerimdeki anları özlüyorum" demem. Sevgilinizin ara sıra eskileri anımsaması çok normal ama bunu size itiraf edecek duruma gelmişse bu işin altında yoğun hisler olduğunu düşünüyorum... Henüz sözlü bile değilsiniz, bu soru işareti ile ömür boyu yaşamaktansa bence ayrılın gitsin.

Sevgililik döneminde eski ilişkilerin açılması ne kadar iğrenç bir şey. Ergen mi bu adam böyle bir soru soruyor. Ayrıca lütfen hiçbir bayan eski sevgiliye karşı hissedilen ve yaşanılan şeylerle ilgilenen ve sorular soran şahıslarla birlikte olmasın. Kimsenin haddi değil bunu sormak. Verdiği cevabı geçtim, bunu bana sorduğu an ayrılırdım. Ayrıca gözleriniz dolmasın. Evlilik öncesi düşünce biçimini gördüğünüz için de sadaka verin. Adam gibi biriyle olmadıktan sonra büyük hayallerle kuracağınız yuvanız cennetiniz değil, cehenneminiz olur.

Kızlar sizi çok seviyorum. Ailem çok hevesliydi onun ailesi de çok iyi insanlar şimdi onlara nasıl söylicem bilmiyorum ama öyle agırıma gitti ki iş yerimde agladım herkes hocam noldu diyor
Oooofff değermi senin gözyaşına hadsizlik yapmış piyasada kendini bilmez adam çok buda onlardan dangalak defet gitsin alasını bulursun gencecik doktorsun sana kocamı yok bak gör gör sen bul birini sepetle bunu bu sonrada seninle olan ilişkisini ozler ergen bu buyumemis

Konuyu açması manidar. Ne demek ben özlüyorum. Sanırım sizi yoldan döndürmeye çalışıyor. Olacak şey değil, özlediklerine gitsin.

Öfff illâ ortalığı karıştıracaklar entel entel sorular, cevaplar. Zıkkım! Ozlersen ozle dangoz. Yallah eski ilişkilere o zaman. Çocuk mu eğliycen bu saatten sonra canım sen? Eski ilişkilere kadar yolun var de ve sonra otur seyret bakalım neler olacak.

Ben olsam ayrılırım yol yakınken.. evlendikten sonra is isten gecmis olacak geri dönüşü cok zor oluyor.

Kızlık muayenisi için konu actigin adamsa böyle biri ile mi evleneceksin ? Yapma bunu kendine

Tam bir dengesiz. Daha sozlenmeden nisanlanmadan evlenmeden boyle diyorsa vah ki ne vah

Öyle bi konusu mu var?
Doktor olmuş aklı başında biri... Oturmadı kafamda.
Bundan önce açtığı konuya bakar mısınız? Aslında tüm konularında adam ben manyağı diyor m sırf birlikte oldugu için kendine yazık ediyor bır kadin olarak çok üzüldüm

Bundan önce açtığı konuya bakar mısınız? Aslında tüm konularında adam ben manyağı diyor m sırf birlikte oldugu için kendine yazık ediyor bır kadin olarak çok üzüldüm
Evet siz deyince baktım konularına
Gerçekten adam aynı adamsa ben psikopatın bayrak dikeniyim diye bağırıyor. Aynı adam değilse ilişkilerinde yeterince seçici davranamıyorsunuz malesef konu sahibi.
Yaşadığın hiçbişey senden kıymetli değil. Keşke olmasaydı tabi ama üstüne yeni keşkeler ekleme derim ben...

Daha ortada söz bile yokken eski ilişkilerini özlediğini söyleyen,yarın evlendin mi ne igrencliklerini Özler sen düşün..

İçine sinmememiş ki buraya konu açmışsın. Bırak o adamı. Biraz da seni özlesin .

Ne yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni

Böyle bir şeyi duysam ayrılırdım ya. Bitmii, yürümemiş ilişkilerini özleyecek seviyeye geldiyse sizin ilişkinizden çok bunalmış demek oluyor bence.

Yanlış anlamayın da bu adamın nesine şükrediyorsunuz, midem bulandı diğer konuları okurken. Geç olmadan ayrılın, dövmekle tehdit eden biriyle nasıl evlenmeyi düşünürsünüz aklım almadı.

Şak diye ilişkinizi bitir. Bak bakalım kiminki özlenen ilişki oluyormuş.
Adamlara onsuz yapamayacağımızın sinyalini verirsek kaideleri de böyle kalkıyor. Avucundaki kuş gibi olacaksın. Gerçi önceki konulara bakmadım, psikopat diyen var, durma kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…