Söz öncesi ayrılık mı dersiniz ? Yoksa katlanmak mı

"Ayrılırsam aileler üzülür, millet ne der, bakire değilim beni bu halimle kim kabul eder" kombosu ile hayatını mahvetmek üzeresin tebrikler (!)
Niye bu çaresizlik ?
Okumuşsun, mesleğin var, kimseye muhtaç değilsin, niye yapıyosun kendine bunu ?

Eski konularına baktım. Arkana bile bakma. Kaç.

Şimdi şöyle birşey var. Bu konudan sonra size davranış şekli nasıl oldu? Yani şuan size nasıl davranıyor?
Şöyle bir acı gerçek daha var. Eski ilişkilerinin lafı geçen bir ilişkiden hayır gelmez. Senin içinde, kafanda hep bir huzursuzluk olacak. Tut ki evlendiniz, aynı yatakta seni değil de başkasını özlerse ne olacak? Densize bak ki bunun lafını direk söyleyebiliyor. Açıkcası fazla duygusuzmuş. Hatta taş kalpli. Ayrılmak zor gelir evet ama, devam etmek senin için çok daha fazla zor olur.

İlişki tek başına mı yaşanıyormuş sanki ??
Başkalarının ona hissettirdiklerini özlemiş yani. Geçsin edebi konuşmaları

Ne yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni
Neden o ölsün diyorsun adam böyle biri buna katlanmamasi gereken sensin yapma kendine lütfen

. Bakire değilsiniz diye ölmesini arzu ettiğiniz bi adama katlanmak neden?? Doktor olduğunuz yazıyor profilde. Mesleğiniz var kimseye muhtaç değilsiniz. Niye kendinize böyle bi adamı reva görüyorsunuz? Siz kendinizi ona mecbur hissettikçe o daha da azıtıcak. Ki eski ilişkilerimi özlüyorum cümlesi hiç normal değil.
Bu adamdan kurtul emin ol karşına gerçekten sana değer veren biri çıktığında diğeri olmamış diye şükretmeyi o zaman görüceksin.
Eski konularınızı bende okudum şimdi. Sabah sabah hem üzüldüm hem sinirlendim lütfen buradaki yorumları ciddiye alın ve kendi kıymetinizin farkına varın

Yuha.. bu adamla olmak istedigine emin misin? Sana deger veren bi erkek gecmis iliskilerini konusmaz bile. Bu ozluyom demis..

konuyu okumadım. söz atma isteği içine gelmiş bi kere atman lazım. hele bide katlanmak yazmışsın. hata

Egerki actigin son konuya göre ayni kisi ise, simdiye kadar neden bu eziyeti cektirme geregi duydun? Ayril, sil yok et.

Kızçeler yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..

Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi

O:içinde kin nefret olmadan cevapla eski ilişkilerini özlüyormusun
Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
Ben: sende dürüst ol
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti

Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.
Erkek arkadaşınızın felsefe yapası gelmis, sesli düşünerek sıçıp sıvamış. Eskiden yaptığı aktiviteleri özlüyordur, belki ilişkinizin ciddiye binmesi ona monotonluk ifade etmiştir.konuyu irdeleyin ve sebebini öğrenin. Bana evliliğe hazır değil gibi geldi.

Ne yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni
Ayrılman durumunda tehdit mi ediyor bu adam seni?
Hayır sevilecek gibi değil çünkü ?
Sana güvenmiyor
Onun dışında başka adamlarla görüştüğünü hatta seviştiğini düşünüyor
Seninle defalarca birlikte olup sonra bekaret raporu aldırmak istiyor. bakire çıkmazsan ailene rezil etmekle bastırıyor. Ben anlamadım seni kendinle derdin ne?

Ya bu konuya gelmeden önce bekaret raporu istemiş bu adam sizden. Anlamıyorum hiç mi kendinize saygınız yok rezillik resmen!

Adama bak...vay kuş beyinli vay...

Size açık kapı bırakmamış ki. Kinle, yani kızgınlıkla söylemiyorum diye altını çizmiş birde. Eski ilişkilerimi özlüyorum, çünkü sen bana yetmiyorsun demiş dümdüz.

Hadi paşam yallah. Başka seçenek mi var?

ahlaksıza bak hele. sen eskileri hatırlıyorum dese kim bilir sana neler diyecekti. unutmadığı ilişkilerine doğru uygun adım defolsun gitsin. erkek ya beyninde bir ton karı kızla hayatına devam etme hakkına sahip. üç gramlık fazlalığı ile kendilerini ne sanıyorlarsa.

eski ilişkilerini özleyen bir adamın seni özlemeye bi yeri varmıymış acabaaa.
bu adamla sözlensen sözü atarsın öyle düşünüyorum bulaşmamak en iyisi.
bir yola başvurmak için yeterince güvenilir birisi değil yarı yolda bırakır insanı

Bence eski konunun yanında bu hiçbir şey. Hala bu adamla olduğuna göre kendine zerre saygın yok senin.

O kadar okumuş etmiş doktor olmuş bir de. Peeeh.

kızlık muayenesi de istiyor senden :işsiz: bezdirmeye çalışıyor işte neden anlamıyorsun?

senin ayrılmanı istiyor büyük ihtimalle, hala neden bu kişide ısrarcısın gerçekleri görmelisin

Bence ayrilmamalisin.
En azından durust kotu niyetli olsa sana bunu soylemezdi isler bu noktada soz arifesindeyken ona soylediginn yanlis oldugunu gostermelisin ama kotu davranarak deil.o eski yaşadığı heycanlari ozleyebilir sonucda iliskiniz monotonlasmisdir.ve bence bu dusunceleri ve sozleri tamamen islerin ciddiye binmesinden korkmasina baglidir.her erkek bunu yasar bence benm kocamda bocalamıştı

Bence ayrilmamalisin.
En azından durust kotu niyetli olsa sana bunu soylemezdi isler bu noktada soz arifesindeyken ona soylediginn yanlis oldugunu gostermelisin ama kotu davranarak deil.o eski yaşadığı heycanlari ozleyebilir sonucda iliskiniz monotonlasmisdir.ve bence bu dusunceleri ve sozleri tamamen islerin ciddiye binmesinden korkmasina baglidir.her erkek bunu yasar bence benm kocamda bocalamıştı

ayril diyenlerin bircogu eski konularini bilen ya da okuyan üyeler, güvensizlik probemi de var kiza karsi...

X