Geçti ama deldi de geçti..

Lütfen üzülmeyin ya sizinle ben de üzüldüm...siz gayet makul bir insansınız yapılmaması gereken birçok şeyi bile yapmışsınız... bi laf vardır zamanında elinizdeki güzelliklere şükretmeyip kaçırınca başkasında görünce içini yalayın diye yaratıldı avuç içi diye aynen öyle... sen sürekli Kur’an dinle ALLAH bir bildiği vardır karşına çooook daha hayırlı bir insan çıkar ileride inşallah iyi ki dersin.. yaşanan hiçbir şey boşuna değil... kıymetini bilmezdi o zaten öyle yazık tek kalmış anneye laflar bitmiş ilişkinin her şeyini anlatmalar.. zor bulur senin gibisini iş işten geçtiii olur :KK16:

Lütfen üzülmeyin ya sizinle ben de üzüldüm...siz gayet makul bir insansınız yapılmaması gereken birçok şeyi bile yapmışsınız... bi laf vardır zamanında elinizdeki güzelliklere şükretmeyip kaçırınca başkasında görünce içini yalayın diye yaratıldı avuç içi diye aynen öyle... sen sürekli Kur’an dinle ALLAH bir bildiği vardır karşına çooook daha hayırlı bir insan çıkar ileride inşallah iyi ki dersin.. yaşanan hiçbir şey boşuna değil... kıymetini bilmezdi o zaten öyle yazık tek kalmış anneye laflar bitmiş ilişkinin her şeyini anlatmalar.. zor bulur senin gibisini iş işten geçtiii olur :KK16:

O bulur biliyor musunuz kendisi müh. maddi gücü de var yakışıklıda o yeni birini bulur annesi çok istiyor evlenmesini zaten beni de annesi bulmuştu..ne evliliğini duymak istiyorum üzülürüm diye ne mutsuzluğunu duymak istiyorum sevinirim diye öyle bir haldeyim..Beni göklere çıkardı daha sonrada fırlatıp attı demekki hiç ama hiç sevmemiş yada şöyle söyliyeyim yada onun sevgi anlayışı çok başkaymış..yıllardır alışmıştım yalnızlığa onla beraber çift olmak nedemekmiş tekrar hatırladım şimdi tekrar yalnızlığa alışmakta çok zorlanıyorum güçlük çekiyorum..boşlukta gibiyim ruh halim sürekli değişiyor Allahtan başka dost ve yardımcı yok bunu biliyorum ama yeterince idrak edemiyorum sanırım ki boşluk denizinde kaybolduğumu hissediyorum..giderken parçaladı kalbimi ailesine anlattı sudan sebepler ve benle olan telefon konusması canımı çok acıttı arkadaşım nediyeyim Rabbim en hayırlısını nasip etsin

Her şeyi alttan aldığınız için bitmiş ilişkiniz.

Hiçbir şey mükemmel değildi , size öyle gelmiş.

Itiraz etmediğiniz , sessiz kaldığınız , yalvardiginiz için mükemmel bir ilişki olarak tarif ediyorsunuz , işin perde arkası öyle değilmiş.

" Anneme destek olacağım " dedikten sonra " nasıl bir yardım " sorusunu yonelttikten sonra rengini belli etmiş aslında.

Bunun için tartışması bile ilişkiyi bitirmeye yeter bence.

Arada alışveriş yapmak , bir faturasını ödemenin lafını bu kadar yapan erkekten hayır gelmez.

Aynı sözüm kadınlar için de geçerli.

Geçen geçmiş , bitmiş ki şükür bitmiş , yoksa tek taraflı yiprandiginiz bir evlilik olacaktı.

Yani kırıcı bir yorum yapmak istemem ama okurken sinirlendim. Kendini ne kadar ezdirmişsin. Bir de ayaklarına gitmişsin. Kapıda beklemişsin. Önün da g....ü tavan yapmış. En azından yeni bir ilişkide bu şekilde davranma. Emin ol fedakar insan kimseye yaranamıyor.

Evet naptıysam yaranamadım ona yetmedi tamam yemek yapmayı bilmiyordum hatalıyım ama öğrenirdim yapardım iş başa düşünce kim yapmaz ki onlara gidince elimden geleni yapardım o bize gelince mutfaktan içeriye girmezdim ama sanırım o ahtapot gibi bi kız istiyor :) nediyeyim ki bilemiyorum..Allah katında kim haklı bilmiyorum onun açısından düşünüyorum oda kendince haklı ama en baştan beri dürüsttüm hep dürüst oldum vicdanım en çok bu yüzden rahat takdir ilahi işte
Yine aynı hatayı yapma. Yemek yapmayı bilmemek hara değildir! Öğrenilir zamanı gelince.

Her şeyi alttan aldığınız için bitmiş ilişkiniz.

Hiçbir şey mükemmel değildi , size öyle gelmiş.

Itiraz etmediğiniz , sessiz kaldığınız , yalvardiginiz için mükemmel bir ilişki olarak tarif ediyorsunuz , işin perde arkası öyle değilmiş.

" Anneme destek olacağım " dedikten sonra " nasıl bir yardım " sorusunu yonelttikten sonra rengini belli etmiş aslında.

Bunun için tartışması bile ilişkiyi bitirmeye yeter bence.

Arada alışveriş yapmak , bir faturasını ödemenin lafını bu kadar yapan erkekten hayır gelmez.

Aynı sözüm kadınlar için de geçerli.

Geçen geçmiş , bitmiş ki şükür bitmiş , yoksa tek taraflı yiprandiginiz bir evlilik olacaktı.

Çok merhametliydi ama detaycıydı içinde hesap kitap yapan biriydi benle olamayacağını anladı ve terketti mutlaka bi hayır vardır tabi ilk başta bu hayrı göremiyor Allaha isyan edercesine ayrılıktaki hayrı göremiyorum ben bittim dünya başıma yıkıldı diyordum zamanla olmazmışız zaten demeye başladım yada mecbur kaldım bu açıdan bakmaya..Allah sonumu hayreylesin..Yorumunuz için teşekkürederim

Yani kırıcı bir yorum yapmak istemem ama okurken sinirlendim. Kendini ne kadar ezdirmişsin. Bir de ayaklarına gitmişsin. Kapıda beklemişsin. Önün da g....ü tavan yapmış. En azından yeni bir ilişkide bu şekilde davranma. Emin ol fedakar insan kimseye yaranamıyor.

Ayaklarına gittim çünkü ilk ayrılalım diyen bendim nerden bilebilirdim ki onun ekmeğine yağ sürdüğümü onunda zaten bunu beklediğini 2 saat içinde ailesine haber verip her şeyi silebileceğini hiç düşünmemiştim..Hatanın bende olduğunu kaldıramadığını düşündüm o yüzden yalvardım ortada affedilmicek bişey yoktu bana göre ve toparlamak istiyordum..Şimdi düşünüyorum ayrılalım demeseydim de bu ilişki biter miydi acaba diye kendime verdiğim cevap biterdi oluyor demek ki kafasında git gelleri varmış demek ki ben evlilik planları yaparken o hala benle bir ömür geçirebilir mi diye soru sorarmış kendi kendine..O sürede onu çok sevdim ayrıldıktan sonra yıkıldım yerlerdeydim ama şuan içimde ona karşı sevgi yok boşluk var resmini görsem ağlarım biliyorum veya onunla dinlediğimiz müzikleri duysam ağlarım ama müzik dinlemiyorum ve tüm resimleri herşeyi attım ve sildim hiç bir anısı yok bende somut olarak. Şimdi yaşadığım herşey bir rüya gibi sonu kötü biten bi rüya..Bunları ben mi yaşadım diyorum şaşırıyorum Kasımda düğünümüz olacaktı ama kısmet işte nasip değilmiş demekki

"o iyiydi." mi? Sana olan davranışlarına bakarak, çok rahat diyebilirim ki hayır değildi.
Seni seven, düşünen adam; ona buna hizmet ediyor musun diye değil. Gülümü, çiçeğimi yoruyorlar mı? Bir bakayım özledim diye uzanır bakardı.
En ufak tartışmanızı, ailesinin 'el kızını' değil, kendisini tutacağını; hatta ilerde size ister istemez cephe alacaklarını bile bile (en azından tahmin eder insan.) anlatmazdı.sevgi de, kavga da, aşk yapmak da çiftler arası mahremdir bana göre.
Düğün konusunda baştan sona haksız kendisi, siz değilsiniz. Siz adalet istemişsiniz sadece.
İncir çekirdeğini doldurmayacak tartışmadan 2 saat sonra sizin gibi 'bu ilişkiye emek verdim, sevgi verdim. Biraz daha fedakarlığı haketmiyor mu?' diye düşünmek yerine köprüleri yakıyorsa. Üzgünüm din kardeşim, o iyi biri de değil. Seni seven biri de değil.
Allah senin için birini hazırlıyor besbelli, bırak gitsin. Öyle biri gelecek ki; "ben geçmişte hiç sevilmemişim. Bu adam bana sevgiyi öğretti." diyeceğinizden o kadar içim rahat ki.

"o iyiydi." mi? Sana olan davranışlarına bakarak, çok rahat diyebilirim ki hayır değildi.
Seni seven, düşünen adam; ona buna hizmet ediyor musun diye değil. Gülümü, çiçeğimi yoruyorlar mı? Bir bakayım özledim diye uzanır bakardı.
En ufak tartışmanızı, ailesinin 'el kızını' değil, kendisini tutacağını; hatta ilerde size ister istemez cephe alacaklarını bile bile (en azından tahmin eder insan.) anlatmazdı.sevgi de, kavga da, aşk yapmak da çiftler arası mahremdir bana göre.
Düğün konusunda baştan sona haksız kendisi, siz değilsiniz. Siz adalet istemişsiniz sadece.
İncir çekirdeğini doldurmayacak tartışmadan 2 saat sonra sizin gibi 'bu ilişkiye emek verdim, sevgi verdim. Biraz daha fedakarlığı haketmiyor mu?' diye düşünmek yerine köprüleri yakıyorsa. Üzgünüm din kardeşim, o iyi biri de değil. Seni seven biri de değil.
Allah senin için birini hazırlıyor besbelli, bırak gitsin. Öyle biri gelecek ki; "ben geçmişte hiç sevilmemişim. Bu adam bana sevgiyi öğretti." diyeceğinizden o kadar içim rahat ki.

yorumunuz için çok teşekkür ederim umut veren cümleler ruhuma öyle iyi geliyor ki Allah razı olsun..en acısı ne biliyor musunuz ben bu cümleyi "ben geçmişte hiç sevilmemişim. Bu adam bana sevgiyi öğretti." bu adam için kurmuştum..Öyle merhametliydi ki bana karşı o yüzden kaldıramadım günlerce ağladım beni nasıl fırlatıp attı diye meğer içinden kararsızlık varmış..ilişkiye başladığımız başlarda bana dedi ki ben bi gömleği pantolonu alıp eve getirdikten sonra vazgeçip geri götürdüğüm çok olmuştur dedi kararsızlığından yani bende demiştim ki bana pantolon gömlek muamelesi yapmıcaksın dimi demiştim :) yok özel hayatımda öyle değilim demişti. şimdi düşünüyorum demekki kararsızlık hep varmış yüzüğü taktıktan sonra çok düşünmüş besbelli geri çıkarmak için..bende onun istediğini ona altın tepside sunmuşum..böyle yapmasaydı direk oturup konuşssaydı benle bana kendimi suclu hissettirmek yerine ben günlerce haftalarca kendime gelemedim çünkü ilaç kullanmaya başladım onun yüzünden..şimdi Allahın rahmetinden ümidimi kesmemeye çalışıyorum kesmememde gerekir biliyorum..Ama içimden bi ses diyorki bak o mutasıp,muhafazakar,namazında,iyi yürekli gülüşü güzel yüzü güzel,sorumluluk sahibi aile bağları güçlü biriydi ve sen onu kaçırdın şimdi nerden bulacaksın böyle birini diyor bu ses beni umutsuzluga sevkediyor boşluktayım,yorgunum..Ama artık ağlamıyorum en çok buna seviniyorum

yorumunuz için çok teşekkür ederim umut veren cümleler ruhuma öyle iyi geliyor ki Allah razı olsun..en acısı ne biliyor musunuz ben bu cümleyi "ben geçmişte hiç sevilmemişim. Bu adam bana sevgiyi öğretti." bu adam için kurmuştum..Öyle merhametliydi ki bana karşı o yüzden kaldıramadım günlerce ağladım beni nasıl fırlatıp attı diye meğer içinden kararsızlık varmış..ilişkiye başladığımız başlarda bana dedi ki ben bi gömleği pantolonu alıp eve getirdikten sonra vazgeçip geri götürdüğüm çok olmuştur dedi kararsızlığından yani bende demiştim ki bana pantolon gömlek muamelesi yapmıcaksın dimi demiştim :) yok özel hayatımda öyle değilim demişti. şimdi düşünüyorum demekki kararsızlık hep varmış yüzüğü taktıktan sonra çok düşünmüş besbelli geri çıkarmak için..bende onun istediğini ona altın tepside sunmuşum..böyle yapmasaydı direk oturup konuşssaydı benle bana kendimi suclu hissettirmek yerine ben günlerce haftalarca kendime gelemedim çünkü ilaç kullanmaya başladım onun yüzünden..şimdi Allahın rahmetinden ümidimi kesmemeye çalışıyorum kesmememde gerekir biliyorum..Ama içimden bi ses diyorki bak o mutasıp,muhafazakar,namazında,iyi yürekli gülüşü güzel yüzü güzel,sorumluluk sahibi aile bağları güçlü biriydi ve sen onu kaçırdın şimdi nerden bulacaksın böyle birini diyor bu ses beni umutsuzluga sevkediyor boşluktayım,yorgunum..Ama artık ağlamıyorum en çok buna seviniyorum
İnanın ki çok iyi anlıyorum. Keşke anlamasaydım. Az söyleyeyim çok anlayın.
O sizin içinizdeki ses, kendinizi suçladığınız bilinçaltınız. Şu yazdıklarınızda, gözümde canlanan dengesiz bir adama kendini harcamış bir kadın. Ayrıldığınız için gözünüzde büyüyor.
O cümleyi iliklerinize kadar aşkı tattığınızda anlayacaksınız, ben bunu da biliyorum.
O pişman olacak, yarı yolda kalan sizsiniz. Hep mi alttan alacaktınız hayat boyu, sizin canınız yok mu kuzum?
Derler ki"kişinin haddinden fazla fedakarlık yapması, kendi kul hakkına gitmesidir. " diye.
Üzülme, hepsi geçecek. Bugün gecelerce olsun diye ağlaya ağlaya ettiğin, kabul olmayan dualara; yarın Rabbim iyi ki olmamış diye şükrettiriyor çünkü.

Çok fazla peşinde koşup götünü tavana vurdurduğun için şu anda seni daha da ezme peşinde...A'dan Z'ye her şey onun istediği gibi olacak bunu istiyor ve blöf yapıyor...Annene para vermemeni de kabul ettirmek istiyor, emrine girmiş bir kul olmanı....

Seni hazırasker olarak gördüğü için son bi şans vereceğim ama şunları şunları kabul edeceksin diye şartlarını sunarak arayacak...

Aradığında ben olsam kesinlikle açmam...
Böyle narsist ve sevmeyen biriyle evlenirsen ömrünü zehir edersin...Özlediğinde veya o aradığında lütfen mantıklı ol..Öyle iyi.yürekliyi nerden bulucam yazmışsın...Başını taşlara vurursun buraya yazıorum..

İnanın ki çok iyi anlıyorum. Keşke anlamasaydım. Az söyleyeyim çok anlayın.
O sizin içinizdeki ses, kendinizi suçladığınız bilinçaltınız. Şu yazdıklarınızda, gözümde canlanan dengesiz bir adama kendini harcamış bir kadın. Ayrıldığınız için gözünüzde büyüyor.
O cümleyi iliklerinize kadar aşkı tattığınızda anlayacaksınız, ben bunu da biliyorum.
O pişman olacak, yarı yolda kalan sizsiniz. Hep mi alttan alacaktınız hayat boyu, sizin canınız yok mu kuzum?
Derler ki"kişinin haddinden fazla fedakarlık yapması, kendi kul hakkına gitmesidir. " diye.
Üzülme, hepsi geçecek. Bugün gecelerce olsun diye ağlaya ağlaya ettiğin, kabul olmayan dualara; yarın Rabbim iyi ki olmamış diye şükrettiriyor çünkü.

O asla pişman olmayacak,olmazda..Onun için bişi bitmişsse bitmiştir olmayan herşey onun için artık mundardır. Geriye asla bakmaz terazi burcu duygusaldır ama duygularını dinlemez mantığıyla karar verir.Pişman olsa bile asla adım atmaz, atsada benden ona artık yar olmaz...Ona bir daha güvenilir mi, bu yaptıkları affedilebilir mi? Ayrılırken tanınıyor insanlar işte ailesine saçmasapan şeyleri dahi anlatması utanç verici gerçekten, bir mesajla terketmesi , ailesinin yanında ailemi rahatsız etme deyişi kulaklarımda yankılanıyor..Şükredeceğim günlerin gelmesini diliyorum tatlı ve ruha şifa veren cümleleriniz için çok teşekkür ederim

Çok fazla peşinde koşup götünü tavana vurdurduğun için şu anda seni daha da ezme peşinde...A'dan Z'ye her şey onun istediği gibi olacak bunu istiyor ve blöf yapıyor...Annene para vermemeni de kabul ettirmek istiyor, emrine girmiş bir kul olmanı....

Seni hazırasker olarak gördüğü için son bi şans vereceğim ama şunları şunları kabul edeceksin diye şartlarını sunarak arayacak...

Aradığında ben olsam kesinlikle açmam...
Böyle narsist ve sevmeyen biriyle evlenirsen ömrünü zehir edersin...Özlediğinde veya o aradığında lütfen mantıklı ol..Öyle iyi.yürekliyi nerden bulucam yazmışsın...Başını taşlara vurursun buraya yazıorum..

Asla aramaz.Ağustos 19 da 2 ay olacak yüzükler atıldı görüşmeler bitti..ne o arar ne ben arasada bendeki onu bitirdi zaten iiçimde hayal kırıklığından başka bişi yok.Asla dönmem Rabbime havale ettim ben onu

Hissiyatınmıdır bu acaba? Onu tanısan asla tükürdüğünü yalayan bi adam olmadığını anlardın katır gibi inadı vardır zaten annem annesine ayrılıktan sonra senin oğlun bir şerefsiz demişti.O bu laf üzerine bile asla adım atmaz çevreye rezil olurum diye düşünür yine adım atmaz beni boşuna rencide etmedi ailesine artık geri dönüşü olmasın diye beni bu kadar rezil etti.

Hic üzülme Rabbim er yada gec hak edenin hakkını veriyor canim... Bir imtihan olarak düşün bazen bizim şer sandığımız şeyler aslında bizim için hayırdır, bunu hemen idrak edemeyiz lakin bir süre sonra şükür sebebimiz olur... :KK69:

Hic üzülme Rabbim er yada gec hak edenin hakkını veriyor canim... Bir imtihan olarak düşün bazen bizim şer sandığımız şeyler aslında bizim için hayırdır, bunu hemen idrak edemeyiz lakin bir süre sonra şükür sebebimiz olur... :KK69:

Rabbim idrak edebilmeyi nasip eylesin canım Allah razı olsun dua eder dua beklerim sizlerden

Bir dünya şeyi kafasına takıp kurmuşta kurmuş.
İftarda seni kontrol etmesi,
20 yaşındaki Erkek kardeşine takması (ki olabilir çocuk sohbet etmek istememil olabilir, jenerasyon farkı, yaşam tarzı, v.s uyuşmayabilir)
Sizi zora sokmadıktan sonra ve Anneniz tarafından bu görevinizmiş gibi algılanmadıktam sonra bir faturasını ödemek ayda bir market yapmanız.
İlişki bitti diye konuşulunca herkezi silmesi.
Adamın tek sorunu evlilik korkusu değil sanki,
Biraz anormal gibi.
Bilmediğiniz psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi acaba diyorum

Bir dünya şeyi kafasına takıp kurmuşta kurmuş.
İftarda seni kontrol etmesi,
20 yaşındaki Erkek kardeşine takması (ki olabilir çocuk sohbet etmek istememil olabilir, jenerasyon farkı, yaşam tarzı, v.s uyuşmayabilir)
Sizi zora sokmadıktan sonra ve Anneniz tarafından bu görevinizmiş gibi algılanmadıktam sonra bir faturasını ödemek ayda bir market yapmanız.
İlişki bitti diye konuşulunca herkezi silmesi.
Adamın tek sorunu evlilik korkusu değil sanki,
Biraz anormal gibi.
Bilmediğiniz psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi acaba diyorum

Benim gibi sevmemiş..Ben en büyük sebep olarak bunu görüyorum :KK43: Yoksa ne kardeşimi ne dayımı ne inadımı ne de bahane ettiği diğer saçmasapan konuları sorun etmezdi..Rabbım Mübarek Cuma günü hürmetine tüm bekarlara hayırlı yarı yolda bırakmayacak eşler nasip etsin evlilerede mutluluk nasip etsin inşallah.

Birşey oluyorsa bir hayır, olmuyorsa bin hayır ara demişler. İlerde yaşayacaklarınız ve sizi çok mutsuz edebilecek durumlardan kurtulmuşsunuz.Doğal olarak şimdi üzgünseniz bile, bana öyle geliyorki ilerleyen zamanda, ayrılmamız çok iyi olmuş diyeceksiniz.

X