Neden o ölsün diyorsun adam böyle biri buna katlanmamasi gereken sensin yapma kendine lütfenNe yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni
Erkek arkadaşınızın felsefe yapası gelmis, sesli düşünerek sıçıp sıvamış. Eskiden yaptığı aktiviteleri özlüyordur, belki ilişkinizin ciddiye binmesi ona monotonluk ifade etmiştir.konuyu irdeleyin ve sebebini öğrenin. Bana evliliğe hazır değil gibi geldi.Kızçeler yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..
Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi
O:içinde kin nefret olmadan cevapla eski ilişkilerini özlüyormusun
Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
Ben: sende dürüst ol
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti
Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.
Ayrılman durumunda tehdit mi ediyor bu adam seni?Ne yazık ki aynı adam . Hayattan bezdirdi soğuttu beni. Allah’ından bulsun bazen inşallah ölür diyorum öyle bezdirdi beni
Bence ayrilmamalisin.
En azından durust kotu niyetli olsa sana bunu soylemezdi isler bu noktada soz arifesindeyken ona soylediginn yanlis oldugunu gostermelisin ama kotu davranarak deil.o eski yaşadığı heycanlari ozleyebilir sonucda iliskiniz monotonlasmisdir.ve bence bu dusunceleri ve sozleri tamamen islerin ciddiye binmesinden korkmasina baglidir.her erkek bunu yasar bence benm kocamda bocalamıştı