Söz öncesi ayrılık mı dersiniz ? Yoksa katlanmak mı

Şimdi tam da bu döneminizde böyle birşey söyleyerek sizin ayrılmanızı mı istiyor acaba aklıma bu geldi.kendi cesaret edemedi,sizin midenizi bulandırmaya çalıştı gibi.

Konu başlığına istinaden şunu söylemek istiyorum bir de.
Sözlenin veya ayrılın bu sizin tercihiniz.
Lakin "katlanmak" neden?
Gencecik insansınız,nikah yok çoluk çocuk yok katlanma seviyesine gelmek neden?
Sakın ha!
Sözlenseniz dahi bunu katlanırım mantığı ile değil, onun bu söylediklerine aldırmadığınız için devam edin.
Aldırmamak mümkün değil tabi,sizi tatmin etsin bakalım böyle bişeyi neden söylemiş,mantıklı cevap versin..
Varsa...

İlişkileri özlüyorsa demek ki seninle olan beraberliğinde mutlu değil, eksik gördüğü şeyler var.. Ayrıl diyemem ama söz, nişan için acele etme derim

Ben bu kafada biriyle söz yapamazdım belki o da bunu istediği için böyle bir konu açıp ertelemek istemiş olabilir

Neden konu açıp gidiyorsunuz yahu?
Siz ne dediniz bu cevap karşısında? Ne alaka diyemediniz mi? Özlüyorsan aha kapı orda diyemediniz mi?

Nasıl konu buralara geldi diyenler olmuş. Çalıştığım işyerinde (doktorum ) iş arkadaşlarımla fotoğraf çekip whatsappdan paylaştım. Neden erkekler var bunu sana kim attı derken kavgaya tutuştuk.

Böyle birseyi siz sozlemis olsaydiniz beyfendi devam ederiymiydi acaba

Ayrica kisileri degil iliskileri sozu ne sacma sonucta o iliskiyo o mutlulugu ona yasatan o kisiler burdan şunu cikartmak lazim sizle olan iliskisinde heyecan mutluluk o adrenalini duymuyor yoksa boyle birseyi demek kimsenin aklina gelmez

Aman ne saçma bir soru sorup kendi sorusuna saçma sapan cevap vermiş. Bence hiç katlanma canım boşver ayrıl gitsin nişanlı değilsin evli değilsin. Daha olgun mantıklı birini elbette bulursun .adam ergen ergen muhabbetler yapmış ya

Nasıl konu buralara geldi diyenler olmuş. Çalıştığım işyerinde (doktorum ) iş arkadaşlarımla fotoğraf çekip whatsappdan paylaştım. Neden erkekler var bunu sana kim attı derken kavgaya tutuştuk.
Kıskandığı için demiş olabilir.Diğer bir ihtimal de kişileri değil ilişkileri özlediğine göre sizinle olan ilişkisinden mutlu değil.Bunu eskiyle kıyaslamadan sizinle paylaşabilirdi beklentilerini söyleyebilirdi.Yol yakınken tekrardan bir düşün derim.Hiç hoş değil çok kırıcı ve kaba.Evlendikten sonra pişman olup evlilik kurtarmaya çalışmaktansa şimdi tekrar düşünmek lazım

El üstünde tutulmak yerine bu cümleleri duymak mı?

Bi daha düşün derim.. En mutlu olunan dönemler sevgililik dönemleridir. Bu da dip not olsun.

Baya düşündüm bende bu soruyu...

Belkide sevgiliniz özlüyordur haklı olarak.
Her insanın ilişkisi igrenc bitmiyor yani. Belki cok mutlu, huzurlu yillari oldu ve onlari özlüyor. Sizinle tam mutluluğu yakalayamadı demekki.
Bence yol verin. Sizinde mutlu olmaya hakkiniz var.

Kıskandığı için saçmalamış mı acaba? Daha önce kıskandığında nasıl tepkiler veriyordu? Canım yandı canı yansın mı demek istedi ki?

durup dururken bu konu acilmissa demekki sizinki ayrilmanin pesine dusmus.yani bu konusmanin hic bir iyi tarafi yok.yol yakinken birakin.insan evlenecegi kisiye eski iliskileri ozledim der mi.ben 5 yillik evliyim esim boyle bisey soylese bosnama sebebi olur

Kinle söylemediğine namusu üzerine yemin ettiğine göre kıskançlıktan değil bu sözler.
Çek s.ttiri gitsin eski ilişkilerini özlemeye devam etsin

Bas kicina tekmeyi. Seni yemlemis (önce sen söyle), sonra sana kendisinin özledigini söylemis. Ego'sunu tatmin etmis, gitmicegini biliyor, amac, seni pesinden kosturmak. Ezdirme kendi, bu adamdan bir cacik olmaz. Yarin aldatir seni, sonra der ki "ben sana demistim, seni onlar kadar sevemedim" olacak. Bu karaktersizleri bosverin.

Ben onun dediklerini şu şekilde duydum;
Eğer benimle evlenirsen seni aldatıcam haberin olsun, parantez içinde de diyor ki, lütfen ayrıl..

Eğer evlenirseniz daha ben size ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…