işte kadınla erkeğin farkı, ezici çoğunluk böyle maalesef. kadın aşık olduğunda gözü hiçbir şey görmüyor. aklına bile gelmiyor başkaları. ama erkek geçmişinde geleceğinde önünde arkasında sağında solunda ne kadar kadın varsa bundan bize ekmek çıkar mı kafasında. ayrıca ben erkek arkadaşınıza dürüst demiyorum, pişkin diyorum. bazı şeylerin sinyali verilmiş şimdide. iyi düşünün.Kızçeler yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..
Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi
O:içinde kin nefret olmadan cevapla eski ilişkilerini özlüyormusun
Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
Ben: sende dürüst ol
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti
Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.
SOn zamanlarda değişti demişsiniz , sonra da bu soruyu sormuş.Kızçeler yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..
Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi
O:içinde kin nefret olmadan cevapla eski ilişkilerini özlüyormusun
Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
Ben: sende dürüst ol
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti
Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.
Benim de aklıma 2.şık geldi .Ne alaka niye böyle bir şey söylüyor ki?
Vicdanını mı rahatlatıyor, yoksa ayrılmanız için size kapı mı açıyor, bence ikincisi
Eski ilişkilerinde olup da sizin ilişkinizde olmayan neymiş, sormadınız mı?