Söz öncesi ayrılık mı dersiniz ? Yoksa katlanmak mı

Katlanmazdim, hayata katlanacak cok şeyler gececek karsina.. Insan" keske sunu bunu yapmasaydim, basima gelmezdi " diyoruz..

Katlanmazdim, hayata katlanacak cok şeyler gececek karsina.. Insan" keske sunu bunu yapmasaydim, basima gelmezdi " diyoruz..

Saçmalık ya. Resmen size bunu söyleyebilmek için konuyu açmış. Ayrılmazsan ileride çok pişman olacaksın. Seninle yaşadığı ilişki ona geçmiş ilişkilerini özletiyor. Daha ne olsun?!

Çok şanslısın ki daha sözlenmeden ne olduğunu göstermiş..
hani burda konular okuyoruzya eski sevgilisini sosyal medyadan aratmış kocam “ gbi... evlenirsen seninde sonun bu.

Kızlar sizi çok seviyorum. Ailem çok hevesliydi onun ailesi de çok iyi insanlar şimdi onlara nasıl söylicem bilmiyorum ama öyle agırıma gitti ki iş yerimde agladım herkes hocam noldu diyor

E
Yani sana kişileri özlüyorum diyememiş iliskileri demus.
O iliskileri o anilari kimle yaşadı o anlari ozlerken kimi özlüyor düşün lutfen.

Eski ilişkide olup bizim ilişkimiz de olmayan nedir diye sormadınız mı ?
Ben tam olarak ne demek istediğini gerçekten anlamadım

Canım çok üzüldüm bu duruma ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama çok can sıkıcı ama eski ilişkilerini de özlüyorsa bu ilişkisinden çok memnun olduğu da görünmüyor ben böyle düşünüyorum yine sen bilirsin canım

Sevgilin baya saçmalamış. Yerinde olsam katlanmazdım. Gerek yok bile bile lades demeye. Karşına daha iyileri çıkar inşallah. Hem şanslıymışsın bak daha söz nişan bile olmadan açık vermiş gözün açılmış. Yol ver gitsin derim.

Seni seviyorum ama eskiden daha mutluydum demiş sanki.. oturup konuşmanız lazım derdi ne..

Yol yakınken ayrıl bence . Çok saçma bir muhabbet dönmüş ortada . Ne gereği var bu sorunun , hayır amaç ne ? Neyi ortaya çıkarmaya çalışıyor ? Ah ah keşke ben de hatalarımı gördüğüm insanla bile bile lades yapmasaydım nikah masasında bırakıp çıksaydım .. işte sizde daha böyle baştan belliyken herşey daha tazeyken yol yakınken dönün , sonra üzülmeyin .

Müstakbel evliliğiniz ile ilgili önemli bir ipucu vermiş sevgiliniz şanslı sayin kendinizi

Tablo ortada, ben olsam ayrilirdim.Soru absürt cevap facia..

Bu biraz benim de merak ettiğim bir konu.
Eşimle 18-25 yaş aralığımızda sevgili idik
Ben nedense 19-21 dönemimizi daha özel buluyorum.
İlişkinin sevgililik/arkadaşlık boyutlarının yeni yeni oturdugu en deli dolu seyleri yaptığımız zaman o zaman çünkü
Başka biriyle yaşamadığım için kıyas yapamıyorum.
Ama o zaman için en çok ilişkideki ben’i seviyorum.
Daha neşeli, daha hayalperest, daha toy, daha heyecanlı, daha iyimser kısacası daha gençtim :) ve zaman zaman ilişkimizin o dönemini özlüyorum.
Konuşmanın başı sonu yok ama acaba kastettiği böyle bir şey olabilir mi? Bu exlerin Peşine düşmesi yada seni beğenmemekte ziyade daha genç zamanında kendisinin ilkheyecanlarını özlemek gibidir belki...

“Seni annen kadir gecesi doğurmuş” :) Daha sözlü bile değilsin kendini ele vermiş. Ne demek özlüyorum? Kişileri değil ilişkileriyse e sizin yaşadığınız ne? Onlar ilişki de sizinki neymiş? Basbayağı ayağına sıkmış.
Şanslısın ki çok erken gördün bunu. Neden katlanmaktan bahsediyorsun ki yol yakınken kaç kurtul katlanmak niye?

Seninle ilişkimizin ilk zamanlarındaki bizi özlügprum dememiş. O ilişkileri özlüyorum demiş. Kıskançlık sonrası söylemiş ama kinle söylemiyorum demiş. Acaba hiç kıskanmadığı pasif kendi sözünden çıkmayan bir ilişki mi bekliyor? Doktorsun iş hayatın var çok normal çevrende erkeklerin olması. Zaten aileler tanışmadan önce de bilmiyor muydu işini ortamını. Resmen ben ayrılmış olmayayım o beni bıraksın kafasında söylenmiş sözler. Çok kırıcı kesinlikle haklısın canım kırılmakta. Seninle ilişkisinde mutlu birini hakediyorsun.

Ne demek istemiş diye düşünüyorum ama cevaplayamıyorum..Çok kırıcı ve yıkıcı bir cümle..Sanırım ben devam edemezdim cok ağır çok..Hani ilişkinizin devam etmesi adına bisey mi anlatmaya çalıştı desek,böyle mi anlatılır yada ben evlenmek istemiyorum gibi bir fikre mi kapıldı desek,böyle mi ifade edilir.Ne olursa olsun bu şekilde konuşmamalıydı.

Bence evlenmekten korkuyor ve eskileri ozledim derken.sorumluluk yok bise yok onu kastediyordur.
Erkek milleti malum sıkıya gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…