• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz nişan yüzüğü ?

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
Kızlar bu söz yüzüğü nişan alyansı bunları anlayamadım bir türlü.Sözde kıza erkeğe ne takılıyor nişanda ne takılıyor? evlilik yüzüğü ne zaman alınıyor ?

söz de kıza biir tane tek taş takar erkek tarafı. nişandada kızın alyansını erkek alır , erkeğin alyansını kız alır nişandada alyanslar takılır

Son düzenleme:
Canım bizim sözle nişan arasında 1 yıl vardı sözde ikimize de ince alyans alındı ( erkek tarafı alır) birde pırlanta aldılar. Nişanda da normal alyanslar alındı kızınkini erkek erkeğinkini kız aldı. düğün için ayrı yüzük alınmayacak nişan da alınan alyansları ömür boyu takıcaz inşallah :)

biz sözü de nişanı da bi arada çıkardık hatta istemede o gün oldu, hiç gerek yok ayrı masraflara bence.. söz yap bi sene koy sonra nişan, bi sene sonra düğünn.. saçma geliyor bana açıkcası.. hepsini bi arada yaptık bi sene üstüne de düğünüm olcak inşallahh :)

biz sözü de nişanı da bi arada çıkardık hatta istemede o gün oldu, hiç gerek yok ayrı masraflara bence.. söz yap bi sene koy sonra nişan, bi sene sonra düğünn.. saçma geliyor bana açıkcası.. hepsini bi arada yaptık bi sene üstüne de düğünüm olcak inşallahh :)
2 seneyi hala sevgili olarak geçirmek istemiyoruz zaten arkamızda 4 sene var :) belki saçma gelebilir size ama imkanlar böyle

Canım bizim sözle nişan arasında 1 yıl vardı sözde ikimize de ince alyans alındı ( erkek tarafı alır) birde pırlanta aldılar. Nişanda da normal alyanslar alındı kızınkini erkek erkeğinkini kız aldı. düğün için ayrı yüzük alınmayacak nişan da alınan alyansları ömür boyu takıcaz inşallah :)
teşekkürler canım gerçekten istediğim cevaptı :)

söz yüzügmü taktiniz bi tek

söz yüzüğü çok incedir zaten ve ucuzdur sözde söz yüzükleri birde tektaşın varsa onu takar sözlün birde mesela bana bilezik taktı ama künye gibi şık bişey benim annemde kolye taktı.

Nişanda 2 ay sonra oldu alyans aldık karşılıklı kalın o takıldı söz yüzükleri rafa kalktı ama evlenince eşim alyansı düşürdü benimkide dar oluyor ikimizde söz yüzüklerini kullanıyoruz :) işe yaradı yani

2 seneyi hala sevgili olarak geçirmek istemiyoruz zaten arkamızda 4 sene var :) belki saçma gelebilir size ama imkanlar böyle

bizim ailede söz diye bişey görmedim hiç.. herkes nişan yapar sonrada düğün, o yüzden saçma geliyo olabilir bana :)

mesela söz nişan arası 1 sene gibiyse ve erkeğinde yüzük takması istenilirse ne olur
arada o kadar süre varsa ince söz yüzükleri varya erkeğe onlardan alırsınız sanada tek taş takılır nişanlanınca da erkek o yüzğü çıkarır alyansını takar söz yüzükleri zaten ucuz

Back