How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Sor canım onlar sana yardımcı olurlar. Bir de panoda benim tanışma tarihime bugünü yazarsanız sevinirim...:KK36:

Amin canım amin. :KK68:

ALLAH razı olsun canımmmmmm....:KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: maşaALLAH canım...:KK36::KK36::KK36:

Az kaldı inşaALLAH canımmm :KK36::KK36::KK36:

sordm cnm cevap gelrse bakalm kakulenin zmnı olmuyo dediği gibi ben yapmaya çalşrım tarhleri

kIZLAR kızlar çok güzel gelişmeler olmuş sizlerden yana Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Su gibi geçsin zamanlar da sevdicekelrimizle yuvamıza kavuşalım :KK55::D

biz de nişan koşturmacasındayız canlar 8 kasımda nasipse yarın nişanlığımı almaya gitcez sonrada bohça alışverişi son ana sıkıştırdık biraz ama vakit yaratamadık heyecanlı ama yorucu işler vallahi:KK14:

Nasılsın balımmmmm?

Valla nasıl olayaım askerimi heycanla bekliyorum canım :D
Sen nasılsınn :)

kIZLAR kızlar çok güzel gelişmeler olmuş sizlerden yana Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Su gibi geçsin zamanlar da sevdicekelrimizle yuvamıza kavuşalım :KK55::D

biz de nişan koşturmacasındayız canlar 8 kasımda nasipse yarın nişanlığımı almaya gitcez sonrada bohça alışverişi son ana sıkıştırdık biraz ama vakit yaratamadık heyecanlı ama yorucu işler vallahi:KK14:

Amiin canım :) Yorucu olsun ya ne tatlıdır o işler hiç bişey kalmadı 8 kasıma :KK9: :KK9:

Valla nasıl olayaım askerimi heycanla bekliyorum canım :D
Sen nasılsınn :)

Amiin canım :) Yorucu olsun ya ne tatlıdır o işler hiç bişey kalmadı 8 kasıma :KK9: :KK9:

az kaldı wallahi geçen sene kasımda askerimi yolladım zulüm gibiydi bu sene kasım güzel olucak inşallah bekleyince sabredince herşeye değiyor canım sende sabret sonrası çok değerli oluyor çünkü.

az kaldı wallahi geçen sene kasımda askerimi yolladım zulüm gibiydi bu sene kasım güzel olucak inşallah bekleyince sabredince herşeye değiyor canım sende sabret sonrası çok değerli oluyor çünkü.

Sabır sabır son 1 yıldır en çok yaptığım şey bu canım az kaldı bitecek inşallah :cry:

Sizinde uzun dönem miydi ben hatrlamyrum bende geçen yıl kasımda gönderdim bitanemi

Kızlar panoda düzenlemeler yaptım ara sayfalardan bularak ama yanlş olan varsa bildirin ve girmeyen arkadaşlar var oldu mu olmadımı belli değil onlarda belirtrse sevinirz.. Teşekkürler :KK68:

Kızlar panoda düzenlemeler yaptım ara sayfalardan bularak ama yanlş olan varsa bildirin ve girmeyen arkadaşlar var oldu mu olmadımı belli değil onlarda belirtrse sevinirz.. Teşekkürler :KK68:
Tuğbam panoda tarihlerin yanına yılı da yazsan daha iyi olmaz mı?

Tuğbam hayırlı olsun kakule ile aranızda devir teslim yapmışsınız :KK28:

Back