- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
Benim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşaALLAH...Benim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
aaa nişanımız aynı gün seninle hayırlısı olsun canımBenim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
Öyle tabi cnmda bizim sıkıntılı bi durum var bnm ailem hemn olsn istiyo artık adın konmasını sevgilim gelnce 2 3 ay geçer dedi ben napcam bilmyrum inş üzülmedn şu işi atlsydmBenim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
benim de 8 Kasımm :))))Benim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
Aynen ttlm Rabbim ne zmn yazmışsa ozmn yaşıcaz :)8 kasim cok hareketli gececek desenize :). Tugbacim hoc uzulme bak biz agustos diyorduk kasima kaldik :)
Senide ekleyelim panomuza tatlımEkim değil, Kasım da değil, Aralık'ta benim de nişanım olacak inşallah
Bence sandik.daha sşık ve ozelkızlarr size genel bir soru :
erkek tarafından nişan sandığı mı gelmesini istersiniz yoksa valiz mi? valiz evet kullanışlı ve çok mantıklı ama sandık da 1 kez olacak bir şey evde dekor amaçlı kullanılabilir valizi sonra kendimizde alabiliriz çok kararsız kaldım
kızlarr size genel bir soru :
erkek tarafından nişan sandığı mı gelmesini istersiniz yoksa valiz mi? valiz evet kullanışlı ve çok mantıklı ama sandık da 1 kez olacak bir şey evde dekor amaçlı kullanılabilir valizi sonra kendimizde alabiliriz çok kararsız kaldım
Canımmm benim tarih biraz ertelendi. Ama gelişmeler var. 19 ekim tahmini bir tarihti zaten.@Betülyakup 19 Ekim yaklaşıyoo
Canımmm benim tarih biraz ertelendi. Ama gelişmeler var. 19 ekim tahmini bir tarihti zaten.
Cumartesi akşamı babama aşkımı ve evlenme kararımızı söyledim. Nasipse perşembe günü aşkım bize gelecek tek başına ailemle tanışmaya.Çok heyecanlıyımmmmmmm ALLAH'ım utandırmasın...(amin...)
Evet canım bu perşembe...Ay çok sevndm canım ne güzl bu haftaki perşembeden bahsediyruz dmi Hiii çok heycanlı sevdiceğimn bize tek gelmesi geldi aklma geçen yıl bu zamanlardı bizim çok şükür çok güzel geçmişti herşey Umarım sizinkde mükemmel geçer tatlm
Evet canım bu perşembe...
ALLAH razı olsun canımmmmmmm bende aşkımda çok heyecanlıyız
aynen canımmmmm dua et iyi geçsin inşaALLAH...(amin...)Eeee en tatlı heycanlardan biri