How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Tuğbammm çok heyecanlıyım çokkkkkk.... :KK71::KK71::KK71: ALLAH'ım hayırlısını ver dualarıı kabul et inşaALLAH...(amin...) :KK36::KK36::KK36::KK36:

Amiin canım yarın geliyo dimi ne güzeeel :KK68:
Bende ÇOOOK heycanlıyım bitanemin gelmesine çok az kaldı artık geceleri uyuyamıyrum heycandan düşünmekten Sağ salim kavuşalım Allahım lütfeeen En Büyük TÜRKİYE:KK36::KK36:

Amiin canım yarın geliyo dimi ne güzeeel :KK68:
Bende ÇOOOK heycanlıyım bitanemin gelmesine çok az kaldı artık geceleri uyuyamıyrum heycandan düşünmekten Sağ salim kavuşalım Allahım lütfeeen En Büyük TÜRKİYE:KK36::KK36:
Evet yarın geliyor nasipse canım...:KK36::KK36::KK36:
Aminnnnn canım aminnnn... :KK68::KK68::KK68:

Bizimkiler de yarin geliyooorr :) hem tanisma hem isteme olacak 31 ekimde de buyuk isteme olacak her gun kosturmayla geçiyor kizlarrr yarin ilk kahvelerimi tutuyorumm :)

Evet yarın geliyor nasipse canım...:KK36::KK36::KK36:
Aminnnnn canım aminnnn... :KK68::KK68::KK68:
Bizimkiler de yarin geliyooorr :) hem tanisma hem isteme olacak 31 ekimde de buyuk isteme olacak her gun kosturmayla geçiyor kizlarrr yarin ilk kahvelerimi tutuyorumm :)

Oh oh toğpiğimiz şimdi renklenmeye başladı işte :KK36::KK36:
Kızlar Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK36:
Darısı en yakn zmnda bizim başımıza inşallah
:KK37:

Kızlar aşkım geldi 4 gibi... 2, 5 saate yakın oturduk. Yemek yedik , çay içtik. Anneme kocaman bir buket kır çieği , banada da tek gül almış. Bir de yaş pasta... çekmiş takımları canım benim. Kısacası şükür ALLAH'a süper geçti. İsteme için bir tarih konuşmadık ama yakındır sanırım. ALLAH'ım utandırmasın inşaALLAH...(amin...) :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar aşkım geldi 4 gibi... 2, 5 saate yakın oturduk. Yemek yedik , çay içtik. Anneme kocaman bir buket kır çieği , banada da tek gül almış. Bir de yaş pasta... çekmiş takımları canım benim. Kısacası şükür ALLAH'a süper geçti. İsteme için bir tarih konuşmadık ama yakındır sanırım. ALLAH'ım utandırmasın inşaALLAH...(amin...) :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Canım çok güzel ya inşallah diğerleride byle geçer Allah daim etsin mutluluğunuzu :KK68:

Tü tü tü masallah :)

Canım panomuzda hafif düznlemeler yap istersen olanların yanına öpücük koy :KK68:

nasıl yapcaz ki devretmeyi cnm ben soraym mı yöneticilere
Sor canım onlar sana yardımcı olurlar. Bir de panoda benim tanışma tarihime bugünü yazarsanız sevinirim...:KK36:
Insallah canim hepimizin :) yalniz kizlar gunler cok cabuk geciyor sevdicegimin tanismasina gun sayiyordum yarin ailesi geliyor bi bakmisiz evlenmisiz :)
Amin canım amin. :KK68:

Canım çok güzel ya inşallah diğerleride byle geçer Allah daim etsin mutluluğunuzu :KK68:
ALLAH razı olsun canımmmmmm....:KK36:
Tü tü tü masallah :)
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: maşaALLAH canım...:KK36::KK36::KK36:
Bi de benim beklediğim gün gelse :KK42::KK42:

Az kaldı inşaALLAH canımmm :KK36::KK36::KK36:

Back