• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kaldı son 1 ..
salı aksam güzeller güzelim nisanlanıyor ..
o da heyecanlı bende .. umarım güzel olur ..
hayırlı olur dilerim ..

Sabır sabır son 1 yıldır en çok yaptığım şey bu canım az kaldı bitecek inşallah :cry:

Sizinde uzun dönem miydi ben hatrlamyrum bende geçen yıl kasımda gönderdim bitanemi

canım kısa dönemdi bizimkisi kasım dönemi ama aralık grubunda gitmişti hazirandada gelmişti sizinki uzun dönemdi dimi?

Kizlarrrr her sey cok guzeldi iki ailede birbirini cok sevdi gulundu eglenildi sohbet edildi :) Allah herkese boylesini nasip etsin

canım benimmm çok sevindim Allah içinize sindirsin inşallah. biz de dün iade-i ziyarete gittik erkek evine yemekler yendi sohbet muhabbet güzel geçti çok şükür çok badireler atlattık ama değdi sanırım. herkes sabretsin bu kadar diyorum yani.

Panomuza bakın bakalım kızçeler çıkma tarihlerinizi söyleyin yazayım :KK36:

canım bizim çıkmaya başlama dönemimiz karışık olduğundan net bi tarihimiz yok maalesef :(

diğer bilgiler;

Gökçe - Mert
Balıkesir , yaş 28
Nişan : 08.11.2014
Düğün : 12.06.2015
Kına : belki 1 hafta önce belki 1 gün önce o da belli değil henüz karar vermedim ama şimdilik 11.06.2015 olarak yazabilirsin.

canım kısa dönemdi bizimkisi kasım dönemi ama aralık grubunda gitmişti hazirandada gelmişti sizinki uzun dönemdi dimi?
Evet canım uzun bizimkisi 1 haftamız kaldı En Büyük TÜRKİYE
canım bizim çıkmaya başlama dönemimiz karışık olduğundan net bi tarihimiz yok maalesef :KK43:

diğer bilgiler;

Gökçe - Mert
Balıkesir , yaş 28
Nişan : 08.11.2014
Düğün : 12.06.2015
Kına : belki 1 hafta önce belki 1 gün önce o da belli değil henüz karar vermedim ama şimdilik 11.06.2015 olarak yazabilirsin.
Tmmdır canım yazdım :KK39:

Teşekkür ederim:)

oo kuzum birşey kalmamış sizinde Allahım ne heyecan vardır sende ben unutamıyorum 1 hafta öncesi kelebekler uçuşuyordu midemde

Hemde nasıl canım yaa 2 hafta öncesnden başladı heycanlar bende de..Saatler gün gibi geliyo şuan her anım gelişini hayal etmekle geçiyo ÇOOOK ÖZLEDİM ÇOOOK :KK74:

Kızçeler topiğin isminin değiştirdim özelden mesajlar geliyo ekim ve kasımda söz nişan olmadığı için uğramayanlar varmış bende genelledim başka fikriniz varsa söyleyin bu topik hepimizin :KK39::KK39:

Hemde nasıl canım yaa 2 hafta öncesnden başladı heycanlar bende de..Saatler gün gibi geliyo şuan her anım gelişini hayal etmekle geçiyo ÇOOOK ÖZLEDİM ÇOOOK :KK74:
ilk geldiğinde saf saf oluyorlar ya çok komik sudan çıkmış balık gibi :)

Oyy yerim bn onun o saf halini :D
İzinlerdeki gibi haklısın canım :-)
szin uzun dönem olduğu için izinleri olmuştur arada görüşebilmişsinizdir. bizimkini en son yemin töreninde görmüştüm sonra 4 ay hiççççç :( telefonda ancak görüntülü konuşabiliyorduk :(

szin uzun dönem olduğu için izinleri olmuştur arada görüşebilmişsinizdir. bizimkini en son yemin töreninde görmüştüm sonra 4 ay hiççççç :KK43: telefonda ancak görüntülü konuşabiliyorduk :KK43:

Biz telefnda görntülü konuşamyruz cnm :KK43: İzinler oldu eVT ama yne 3.5 ay falan hiç göremedm 12 ay sonuçta :KK14:

Kizlar nisan evde olacakti ama cok kalabalik olacagimiz icin vazgecildi dayimin lokantasinda olacak.isteme arkasina bi yuzuk takalim diyorduk sevgilimle nerelere geldik :)
Planlanan değil nasipte olan gelir canım insanın başına :)) Hadi hayırlı olsun inşaALLAH...(amin...) :KK68:

Kızlar söz şekerlerim için kısa ve romantik bir yazıya ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar nisan evde olacakti ama cok kalabalik olacagimiz icin vazgecildi dayimin lokantasinda olacak.isteme arkasina bi yuzuk takalim diyorduk sevgilimle nerelere geldik :)

Bu sizin daha güzel canım :KK68:
Kızlar söz şekerlerim için kısa ve romantik bir yazıya ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum

Hmm ben söz sabunlarıma
Volkan&Tuğba
SÖZ VERDİK
tarih
Bu şeklde yazdırcam canm o_O

Back