- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
Ankara 26 .kirikkaleye gelin oluyorum ben de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa ciddi misin? Nasipse aynı toprakların gelini olacağız deseneAnkara 26 .kirikkaleye gelin oluyorum ben de :)
Sabır sabır son 1 yıldır en çok yaptığım şey bu canım az kaldı bitecek inşallah
Sizinde uzun dönem miydi ben hatrlamyrum bende geçen yıl kasımda gönderdim bitanemi
Kizlarrrr her sey cok guzeldi iki ailede birbirini cok sevdi gulundu eglenildi sohbet edildi :) Allah herkese boylesini nasip etsin
Panomuza bakın bakalım kızçeler çıkma tarihlerinizi söyleyin yazayım
Evet canım uzun bizimkisi 1 haftamız kaldıcanım kısa dönemdi bizimkisi kasım dönemi ama aralık grubunda gitmişti hazirandada gelmişti sizinki uzun dönemdi dimi?
Tmmdır canım yazdımcanım bizim çıkmaya başlama dönemimiz karışık olduğundan net bi tarihimiz yok maalesef
diğer bilgiler;
Gökçe - Mert
Balıkesir , yaş 28
Nişan : 08.11.2014
Düğün : 12.06.2015
Kına : belki 1 hafta önce belki 1 gün önce o da belli değil henüz karar vermedim ama şimdilik 11.06.2015 olarak yazabilirsin.
Teşekkür ederim:)Evet canım uzun bizimkisi 1 haftamız kaldı
Tmmdır canım yazdım
Teşekkür ederim:)
oo kuzum birşey kalmamış sizinde Allahım ne heyecan vardır sende ben unutamıyorum 1 hafta öncesi kelebekler uçuşuyordu midemde
ilk geldiğinde saf saf oluyorlar ya çok komik sudan çıkmış balık gibi :)Hemde nasıl canım yaa 2 hafta öncesnden başladı heycanlar bende de..Saatler gün gibi geliyo şuan her anım gelişini hayal etmekle geçiyo ÇOOOK ÖZLEDİM ÇOOOK
ilk geldiğinde saf saf oluyorlar ya çok komik sudan çıkmış balık gibi :)
szin uzun dönem olduğu için izinleri olmuştur arada görüşebilmişsinizdir. bizimkini en son yemin töreninde görmüştüm sonra 4 ay hiççççç telefonda ancak görüntülü konuşabiliyordukOyy yerim bn onun o saf halini
İzinlerdeki gibi haklısın canım
szin uzun dönem olduğu için izinleri olmuştur arada görüşebilmişsinizdir. bizimkini en son yemin töreninde görmüştüm sonra 4 ay hiççççç telefonda ancak görüntülü konuşabiliyorduk
Planlanan değil nasipte olan gelir canım insanın başına :)) Hadi hayırlı olsun inşaALLAH...(amin...)Kizlar nisan evde olacakti ama cok kalabalik olacagimiz icin vazgecildi dayimin lokantasinda olacak.isteme arkasina bi yuzuk takalim diyorduk sevgilimle nerelere geldik :)
Kizlar nisan evde olacakti ama cok kalabalik olacagimiz icin vazgecildi dayimin lokantasinda olacak.isteme arkasina bi yuzuk takalim diyorduk sevgilimle nerelere geldik :)
Kızlar söz şekerlerim için kısa ve romantik bir yazıya ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum
Ben nişanı yaptım sıramı savdım hanımlar : )
sağol canım :)Bu sizin daha güzel canım
Hmm ben söz sabunlarıma
Volkan&Tuğba
SÖZ VERDİK
tarih
Bu şeklde yazdırcam canm