How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Anlarım senin halinden balımmmm bende geçen sene senin gibiydimmmm Aşk'erimi bekledim. Şükür kavuştuk darısı sie olsun inşaALLAH...(amin...) :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68:
Ne zor diymi asker beklmek :KK61:Rabbim bidaha ayrmasın Betülcüm :) Amin İnşallah kuzum :KK15:
Benim icin bu cuma daha onemli cunku aile tanismasinda sevdicegim olmayacak ben yalniz kalcam :KK43: Az kaldi kizlar sayili gun cabuk gecer tugbacim ne kaldiki surda :)

Hmm ozmn haklsın cnm bu daha önmli o zmn:D Kaldı 33 hayatm bitecek inşallah:KK55:

Kakuleee nerdesin noldu dünkü tanışma nasıl geçti anlatmanı bekliyoruz :KK68: :KK68:

Kızlaarrr çok komik bişi yaptım :-)
Düğüne gittik bugün akrabımızın .Oynadık ettik düğün bitti gelin çiçeğini atcaktı arkasında durduk akrablar ve babamın gözünün önünde çiçek orataya düştü ben atladım yakaladım herkes alkışlıyo falan :KK9: :-)
Bi döndüm babamn gözler dolu dolu utandım :KK23: Ama napim o çiçeği yakalamam lazımdı sıra bende artıkınn pişman değilim çiçeğimi aldım geldim oh oh :KK71::KK71:

Kizlarrrr ben geldimm hersey o kadar guzel gectiki ailem cok sevdi o da ailemi cok sevdi 7 de geldi 12ye kadar oturdu :) ertesi gunde mukemmel bir evlenme teklifi aldim :)))
Canım şükür işin ilk aşamasını atlatın.
Evlenme teklifi aldın ha ne güzel canım çok evindim senin adına maşaALLAH...

Sagol canim aynen oyle ilk asama basarili bir sekilde atlatildi :) Allah bozmasin hersey guzel gidiyor simdi 2. Asama 17 ekim aile tanismasi :)

A4 kagitlara notlar yazmis sirdasim yoldasim olur musun vb.yazilar koridora bi girdim bir suru a4 siralanmis ters duruyor hepsini tek tek okudum salona geldim kapiyi bi acti gullerden yol yapmis kalp balonlar dolu yolun sonunda mumlardan kalp sekli ortasinda bi kagit daha okuyarak ilerledim yollan ortadaki kagidi aldim bir omur benimle olur musun yaziyor sonra yuzugu cikardi diz coktu benimle evlenir misin dedi ben de evet evet evet diye boynuna atladim :)
Screenshot_2014-09-27-23-27-14-1.png

A4 kagitlara notlar yazmis sirdasim yoldasim olur musun vb.yazilar koridora bi girdim bir suru a4 siralanmis ters duruyor hepsini tek tek okudum salona geldim kapiyi bi acti gullerden yol yapmis kalp balonlar dolu yolun sonunda mumlardan kalp sekli ortasinda bi kagit daha okuyarak ilerledim yollan ortadaki kagidi aldim bir omur benimle olur musun yaziyor sonra yuzugu cikardi diz coktu benimle evlenir misin dedi ben de evet evet evet diye boynuna atladim :) Eki Görüntüle 1257057
Ayyyy çok güzel bir şey bu... ALLAH'ım mutluluğunuzu arttırsın inşaALLAH kakulecim...

Kizlarrrr ben geldimm hersey o kadar guzel gectiki ailem cok sevdi o da ailemi cok sevdi 7 de geldi 12ye kadar oturdu :) ertesi gunde mukemmel bir evlenme teklifi aldim :)))
vuuv süper olmuş canım ya çok romantikmiş gerçekten :KK68:
Rabbim içine sindirsin ömür boyu mutlu olun :KK36:

Benim söz nişan kasımın önüne koca bi soru işareti koy canım hiç emin değilim kasımda olucağndan belki aralk bile olmaz çok umutsuzum :KK42:

Back