- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi CadiKelebek
ilk başladığımda 65 kiloyduminşallah.. eee sen zayıfmışsınki :)
Düğüne kadar 52 falan olmak istiyorum sağlıklıca boyuma göre daha zayıflasam iyi olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk başladığımda 65 kiloyduminşallah.. eee sen zayıfmışsınki :)
Haklisin canim boya gorr oranlayinca.ben de dugune 65 falan hedefliyorum bakalimilk başladığımda 65 kiloydum
Düğüne kadar 52 falan olmak istiyorum sağlıklıca boyuma göre daha zayıflasam iyi olacak.
hadi hakkımızda hayırlısı olsunHaklisin canim boya gorr oranlayinca.ben de dugune 65 falan hedefliyorum bakalim
Kızlar nasılsınız
Bu gün söz alışverişim için ilk adımlarımı attım
Söz tepsisini kendim yapacağım , elimin emeği olsun istiyorum nasipse. malzemelerimi aldım
Söz sepetimi de kendim süsleyeceğim nasipse. Sözde dağıtacağım hediyeliklere gelince lavanta kesesi yapacağım , bir de deni yıldızlı magnet siparişi verdim. Üzerinde aşkımla benim adım yazacak. Altında da şu söz '' Bir söz yeter bir ömür peşinden gitmeye...'' Şimdilik bu kadar. ALLAH izin verirse hafta içi müsait olduğumda tepsimi , sepetimi ve kolonya şişemi süsleyeceğim
canımmm evet hazırları beğenmedim ben kendi baş harflerimizi yapacağım tepsimize inşaALLAH...Betülcüm sende bendensin desene Bende yaptım söz tepsimi , İğnelik kadehimi , Hatta gelin damat kadehlerimi de yaptım nişan tepsilerinde dağıtcağım sepetleri göstermiştim size zaten...
Kolonya şişesi nasl olcak cnm onu ben yapmdm dha senden bakarım merek attim
El emeği olunca insan mutlu oluyo hemen yap resimlerini bekliyoruz tatlım
Baş harfler çok güzl oluyo ben sıra taşıyla yazdm harflerimi canım Merakla bekliyorumcanımmm evet hazırları beğenmedim ben kendi baş harflerimizi yapacağım tepsimize inşaALLAH...
Kolanya şişemi yapınca atarım. Tek hazır alacağım magnetler olacak onlarda çok güzeldi canım
canımmm evet hazırları beğenmedim ben kendi baş harflerimizi yapacağım tepsimize inşaALLAH...
Kolanya şişemi yapınca atarım. Tek hazır alacağım magnetler olacak onlarda çok güzeldi canım
Baş harfler çok güzl oluyo ben sıra taşıyla yazdm harflerimi canım Merakla bekliyorum
Yok canım ne cahilliği. Hani yüük takıldıktan sonra çikolata ikramı yapmayı düşünüyorum. O esanada ellere dökmek için hediye sepetimle , tepsimle takım olsun diye.Ya kizlar cahilligimi bagislayin kolanya sisesi ne icin :)
bizde kolanya dokme adeti yok dokulmez yani ondan bilmiyorum demekki :)Yok canım ne cahilliği. Hani yüük takıldıktan sonra çikolata ikramı yapmayı düşünüyorum. O esanada ellere dökmek için hediye sepetimle , tepsimle takım olsun diye.
Anladım canım.bizde kolanya dokme adeti yok dokulmez yani ondan bilmiyorum demekki :)
bizde kolanya dokme adeti yok dokulmez yani ondan bilmiyorum demekki :)
Canım bizde de öyle illa olur diye bişey yok ama nette baknrken süslü kolnya şişelerne rast gelmiştim bende :)
Tuhaf bişey değil döksekte dökmesekte ama ferahlar insanlar iyi olur gibi
Ayrıntılara bayılırımAyrinti ayrinti ayrinti :) kizlar nisanda fotograf cekinecek misiniz yani dis cekim ya da studyoda?
Cok da hos olmus valla :)
ben aslinda dusunmuyordum fotograf cekimi ama ablam cok israr etti dis cekim olacak poz seciyorum ben de netten :)Ayrıntılara bayılırım
Eveeet canım tabiki Nişanda dış çekim düşünmüyorum stüdyo olur düğün de dış çekim düşünyrum canım
Aynen cnm bende beğendm onlarıCok da hos olmus valla :)
ben aslinda dusunmuyordum fotograf cekimi ama ablam cok israr etti dis cekim olacak poz seciyorum ben de netten :)
Aynen cnm bende beğendm onları
Hmm nasl pozlarn bakıysun
Canim cok hos pozlar var mesela pamuk sekeri falan yerken poz vermisler o kadar siirin gorunuyorlarki duvara kalpler yapistirmislar kiz avucunu ufluyormus gibi yapmis kalpler sanki avucundan erkege gidiyor gibi falan cok hoslar
Evet canim klasik pozlar vermek istemiyorum biraz farkli olsun :) biraz da sirin :)Ayy çok güzlmiş cidden pamuk şekeri de hoşmuş <3 Elma şekerleride güzel olablr
Benmde kesin istediğim pozlardan biri rengarenk balonlarla çekilmek (yanımda kesin götrceğim şey)
Evet canim klasik pozlar vermek istemiyorum biraz farkli olsun :) biraz da sirin :)