How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Nisan nerde canim ne kadar acik giyinirsin diktirecek misin alacak misin fizigin nasil fikir verebilirim :) bu aralar cok elbise baktim :)

Acıkcası düğün gibi olcak ..
şık olmam lazım ..
kapalıyım :)

cok kilo aldım evleneli :oops:

Son düzenleme:
kızlar panomuz yenilenmiştir.Ekleme yapılmasını isteyen ya da değişiklik yapılmasını isteyen arkadaşlar bu mesajı cevaplayarak bildirirlerse sevinirim :)

selam kızlar. benim işler karıştı :( sevgilim kasımda askere gidicek diye yapmıştık bütün planlarımızı. tecilini bozdurmadı eylülde alırlar seni demişlerdi şimdide öğrendikki bozdurmadığı için şubatta gidebilicekmiş anca :'( annemde asker yoksa nişanda yok dedi sevgilim yinede yapalım desede şuan için nişan yok vallahi çok üzüldüm kaç zamandır :'(listedeki değişiklik ben olabilirim yani :(

selam kızlar. benim işler karıştı :KK43: sevgilim kasımda askere gidicek diye yapmıştık bütün planlarımızı. tecilini bozdurmadı eylülde alırlar seni demişlerdi şimdide öğrendikki bozdurmadığı için şubatta gidebilicekmiş anca :'( annemde asker yoksa nişanda yok dedi sevgilim yinede yapalım desede şuan için nişan yok vallahi çok üzüldüm kaç zamandır :'(listedeki değişiklik ben olabilirim yani :KK43:
canım tanışma olmuş muydu?

selam kızlar. benim işler karıştı :KK43: sevgilim kasımda askere gidicek diye yapmıştık bütün planlarımızı. tecilini bozdurmadı eylülde alırlar seni demişlerdi şimdide öğrendikki bozdurmadığı için şubatta gidebilicekmiş anca :'( annemde asker yoksa nişanda yok dedi sevgilim yinede yapalım desede şuan için nişan yok vallahi çok üzüldüm kaç zamandır :'(listedeki değişiklik ben olabilirim yani :KK43:

Off şu askerlik mevzusu varya bzde geçn yıl ağustosta beklerken 1 hafta geç bozdurduğu için kasıma attılar canm :KK12:
Uzun dönem mi gidecek ??
Gidene kadar zmn hızlı geçer ama ondan snra yavaşlıyo yavaşta olsa bitiyo ama üzülme .. Ben geçen yıl ne bunalmlara grdm bzmde askerdn snraya kaldığı için ama Allaha bıraktım ne zaman nasipse ozmn olsun dedim sabret cnm :KK15:

Canim diktirecegim modele tam karar vermedim aklimdan bir suru sey geciyor haftaya terziyle gorusecegim bakalim

Konuş bakalm ttlm ne dicek bnde bu ay diktrcektim sözde ama düşüncelermz biraz değişti.. geldiği hafta gidip bakçaz bi mağazalara beğndiğimz olrsa alcaz olmazsa kafamzdaki elbiseyi hmn diktrcem :KK36:

Konuş bakalm ttlm ne dicek bnde bu ay diktrcektim sözde ama düşüncelermz biraz değişti.. geldiği hafta gidip bakçaz bi mağazalara beğndiğimz olrsa alcaz olmazsa kafamzdaki elbiseyi hmn diktrcem :KK36:
Ne kadar surede dikerlerki canim ya tahmini

kolu bilekten hali ile bu renk ve bu model düşünmüştük bizde canım ya düz ya puanlı .. Söz için evde yüzükler taklcak ya byle sade bişi demiştim ama bakcağmz elbiseler nasl olcak bilemiyrum :KK64: :KK64:
$343duzelbiseincekemer.jpg
puanl--.png

Back