- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
Tesekur ederim hepinize kizlar :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darisi isteyen herkesin basina insallahÇok özendim yaa. Darısı başıma :)
Kizlar tektasimi begendim :) size kokos gelecek eminim :) yalniz tasli kismi sari altin olacakEki Görüntüle 1236573
Çok güzel canım.ALLAH ağzının tadıyla takmanı nasip etsin.Kizlar tektasimi begendim :) size kokos gelecek eminim :) yalniz tasli kismi sari altin olacakEki Görüntüle 1236573
Tatlım güzelmiş mutlulukla tak inşallah
Çok güzel canım.ALLAH ağzının tadıyla takmanı nasip etsin.
Kızlar bi sorum var .. Şimdi isteme olucak ya alyansaları o akşam mı takıcaz yoksa tmm kızı verdik diycekler 1 hafta içinde yüzükler alıncak ve yine aile arasında alyans takılp söz olucak bu şeklde mi ???
Annem 2.si diyo dha vermeden nasıl yüzük alcaksınız tmm biliyoz ama deden var işin içinde ayıp diyo ben 1 akşamda olsun bitsin istydum
Canım annen haklı. İkinci seçenek daha uygun. Büyükler böyle diyor genelde.Kızlar bi sorum var .. Şimdi isteme olucak ya alyansaları o akşam mı takıcaz yoksa tmm kızı verdik diycekler 1 hafta içinde yüzükler alıncak ve yine aile arasında alyans takılp söz olucak bu şeklde mi ???
Annem 2.si diyo dha vermeden nasıl yüzük alcaksınız tmm biliyoz ama deden var işin içinde ayıp diyo ben 1 akşamda olsun bitsin istydum
Canım annen haklı. İkinci seçenek daha uygun. Büyükler böyle diyor genelde.
Canim uygun olani odur biz de istemeden sonra yuzuk bakacagiz.ama kimilerinin sehirleri birbirinden uzak oluyor isteme ve yuzuk takma bir arada oluyor mesafe sikinti degilse annen hakli :)
Selam kızlar.. Bende daha 0 km'yim =) Sevgilim evlenme teklifi etti bikaç hafta içinde annesi tanışmaya gelecek sanırım, isteme de ondan sonraki hafta olabilir =/ Her neyse sanırım kasım gibi bende nişanlanacak gibiyim bakalım hayırlısı. Herkese mutluluklar bu arada..... <3<3
Kız kulesine kahvaltıya gitmiştik orda etti canım Bekliyordum zaten çok süprizde olmadı açıkçasıSağol cnm hepimize inşallah. Hayrlı olsun bu arada nasıl teklif etti ??
Mekan guzel supriz olmasa da eminim guzel olmustur :) mutluluklar :)Kız kulesine kahvaltıya gitmiştik orda etti canım Bekliyordum zaten çok süprizde olmadı açıkçası
Kız kulesine kahvaltıya gitmiştik orda etti canım Bekliyordum zaten çok süprizde olmadı açıkçası
Amin canım güzeldi gerçekten şansımıza pek kimse de yoktu. Teşekkür ederim ayrıca daha iyileri sizlere edilsin diyim.Ayy ne güzl yaa romantik olmuştur kız kulesinde Darısı başımıza diyeyim
Teşekkür ederimmm hepimize mutluluklar inşallah :)Mekan guzel supriz olmasa da eminim guzel olmustur :) mutluluklar :)
Sözlüm son dk aslinda aldigimiz nisan kiyafetini hic begenmedigini itiraf etti. Bu nasil dokundu. Beni uzeceginin farkinda degil miydi? Ben o kiyafeti nasil giyicem simdi? Alakasiz ama paylasmak istedim.