- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
15 gun icinde halletmem lazim en gec o zman
Aynen cnm modeline karar ver ama terziyle konuş boyuna fiziğine uygun model için çok yardımcı oluyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gun icinde halletmem lazim en gec o zman
Canim gayet hos gorunuyor bence renk de guzelkolu bilekten hali ile bu renk ve bu model düşünmüştük bizde canım ya düz ya puanlı .. Söz için evde yüzükler taklcak ya byle sade bişi demiştim ama bakcağmz elbiseler nasl olcak bilemiyrum
Eki Görüntüle 1242362 Eki Görüntüle 1242363
Asagi yukari kafamda bi model var ona gore yonlendirirler renkte tam karar kilamadim.sevdicegim de saks mavisi diyor.Aynen cnm modeline karar ver ama terziyle konuş boyuna fiziğine uygun model için çok yardımcı oluyolar
Evet canm benmde içime sindi fakat sevdicek acele etme baklm geleym halletcez dedi beklyrumCanim gayet hos gorunuyor bence renk de guzel
Hatrlysan sana ilk saks mavisi dedim seni görmedim ama mavi gözlere çok uyar diye düşünyrum cnm ..Asagi yukari kafamda bi model var ona gore yonlendirirler renkte tam karar kilamadim.sevdicegim de saks mavisi diyor.
Evet canim hatirliyorum :) himmm evet esarp da ayni renk olsa cok bogar bu renk de gayet hos tatlimtuqhatırlıyorum: 36897861 .!.:Hatrlysan sana ilk saks mavisi dedim seni görmedim ama mavi gözlere çok uyar diye düşünyrum cnm ..
Banada saks mavisi dedi sevgilim ama eşarp nasl olcak diye ben vazgeçtim ondan
Evet canim hatirliyorum :) himmm evet esarp da ayni renk olsa cok bogar bu renk de gayet hos tatlim
az kaldi az kaldi o gunleri de gorecegiz :)Sağol cnm bakalm nasl olcaz bu düşündklermz mi olcak başka şeyler mi merk edyrum heycanlnyrum
Bugün sevdiceğimin halasına oturmya gittik '' inşallah kalablk bi şeklde görüşcez yaknda'' dedi
İnşallah canımaz kaldi az kaldi o gunleri de gorecegiz :)
Cidden cok sessizlesti burasiİnşallah canım
Kızlarn hiç biri görünmüyol nerdeler acep
Cidden cok sessizlesti burasi
Evett kizlarrr :) hadi ama nazlanmayin :)Kızlara seslenelim yazsınlar
Kızlaar nerelerdesiniz tek başına beklemeyin sohbete buyrun
canım ne güzel el emeğin olacak hepsi hazır olunca bekliyoruz fotolarını :) benim elimden pek böyle işler gelmez o yüzden ben ablama bıraktım süsleri hediye olarak da ablam kurabiye yapacak süslü şeker hamuruyla süsleyip paketleyecek ve pakette bizim adımız ve tarih olacak aslında küçük şişelerin içine bonibon koymayı planlamıştım ama kurabiye daha hoş olur gibi geldiKızlar nasılsınız
Bu gün söz alışverişim için ilk adımlarımı attım
Söz tepsisini kendim yapacağım , elimin emeği olsun istiyorum nasipse. malzemelerimi aldım
Söz sepetimi de kendim süsleyeceğim nasipse. Sözde dağıtacağım hediyeliklere gelince lavanta kesesi yapacağım , bir de deni yıldızlı magnet siparişi verdim. Üzerinde aşkımla benim adım yazacak. Altında da şu söz '' Bir söz yeter bir ömür peşinden gitmeye...'' Şimdilik bu kadar. ALLAH izin verirse hafta içi müsait olduğumda tepsimi , sepetimi ve kolonya şişemi süsleyeceğim
ALLAH razı olsun canım hepsi hazır olunca fotolarını tabi atarım. Ama fotoğraf atmayı beceremiyorum ben bu siteye ya.canım ne güzel el emeğin olacak hepsi hazır olunca bekliyoruz fotolarını :) benim elimden pek böyle işler gelmez o yüzden ben ablama bıraktım süsleri hediye olarak da ablam kurabiye yapacak süslü şeker hamuruyla süsleyip paketleyecek ve pakette bizim adımız ve tarih olacak aslında küçük şişelerin içine bonibon koymayı planlamıştım ama kurabiye daha hoş olur gibi geldi
ALLAH razı olsun canım hepsi hazır olunca fotolarını tabi atarım. Ama fotoğraf atmayı beceremiyorum ben bu siteye ya.
Kurabiye çok güzel bir fikir canım. ALLAH'ım ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH...(amin...)
Çizelgene baktım da sende mi diyettesin benim gibi.
Hım boyun ve şu anki kilon kaç canım bir de kaç kilo vermen lazım ki.amin canımm
sorma yaa bi de açlıkla cebelleşiyorum :) benim müstakbel nişanlım dal gibi ben de etine dolgun :) vermem lazımmmm acilen :)
canım ben yeni başşladım daha iki hafta olmadı 4 kilo verdimHım boyun ve şu anki kilon kaç canım bir de kaç kilo vermen lazım ki.
Ben de mart ayından beri dikkat ediyorum sporla ve her yediğimden az yemekle 6-7 kilo verdim daha da devam ediyorum.
aaaa ne güzel maşaALLAH sana.canım ben yeni başşladım daha iki hafta olmadı 4 kilo verdim
boyum 1.70 kilom şuan 78 açıkcası çok kilo vermem lazım nişana kadar en az 74 e falan düşersem iyi olacak tabi
aaaa ne güzel maşaALLAH sana.
Bir şey deyim sana ben. Kilo çok olunca ilk başta kilolar çabuk gider sonra yavaşlar. Yani nişana kadar rahat inersin 74'e. inşaALLAH...
Benimde boyum 1.63 59 kiloyum şuan.