Söz Kesimi söz günü detayları...işte buyrun KIZLARRR :)

canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim
ne diyelim darısı başımızaa

canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim
ne diyelim darısı başımızaa

çok teşekkürler canım böyle güzel yorumlar aldıkça herşeyi güzel yapmışım diorm ellerime saglık :)
evet canım adil ışık ama abartılı bulduk bu hali daha şık geldi
amin canım başınızaaa :)

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin. bende sözlenicem allah kısmet ederse kısa bir süre sonra. o yaptıın kolanyalıga hayran kaldım valla. hele o yazıda annemin elini öperken gözlerimiz doldu yazısında valla aladım dayanamadım. valla canım çok gzl olmuşsun maş. allh mesut etsin darısı benim başıma çok güzel heyecanlar :):)

Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa Tebrik ederim..

ayy canım yaa çokk teşekkür ederimm eğer duygularımı siize yansıttıysam çok mutlu oldum...minik kolonyalarımı bayıla bayıla hazırladım begenmene çok sevindim...inşallah sende sorunsuz şekilde mutlu mesut ilk adımını atarsın :)))

Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa Tebrik ederim..

dogru tespit canım herşeyi özene özene hazırladık herkesin aklında basit bi söz olarak kalsın istemedim ilk adımımız çok güzel olsun isedim sanırım da başardım :)

teşekkür ederim darısı herkesin başınaa :)

Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)

Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)

teşekkür ederim canım benmm çok uğraştım ama değdi llahım sanada nasip etsin..eminim senin yaptıgın şişelerde çok güzel olur :)

mutluluklar dilerim facebookta satış sayfam var demişsin adı nedir sayfanın acaba

teşekkür ederim canım benimm Allah herkese nasip etsin devamını getirsin :) Söz-Nişan-Düğün-Kina Için Özel Tasarimlar Ve Aksesuarlar(kübra ilikçi) adı bu canım sayfanın..sınavlarım dolayısıyla yeni modeller çok koyamadım ama bi bak hem 1 2 hafta içinde koyucam hemde beğenilen her türlü modelin tasarımını yapıyorum piyasadan daha uygun fiyata bende geçiyorum bu yollardan sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…