canım kübranın konusuna dalmış gibi oluyorum ama
sen ne düşünüyosun hediyelik olarak acaba?
canım benim babam 007 james bond anladı zaten annemde inkar etmemiş annemle daha ilişkim 4 aylıkken tanıştırdım eger olmaz derse bağlanmadan bırakırım diye çünkü anne hislerine inanırım..ama hersey yolunda oldu bi kaç defa arkadas ortamında karşılaştılar ama babam içlerinden eleme yaparak kimin oldugunu anlamış sonrası artık iş ciddiye bindiğinde tanıştırmalar oldu falan..ama hiç karşısına geçip baba bak bu ömer gibi yapmadım yapamazdım..annem sağolsun ara bulucu oydu..ama babamda sevdi allahtan..tek kusur küpesiydi onu da çok sık takmadıgı için ki ailemin yanında takmadıgı için sorun yok :)iyi yetiştirmişsin canım ya
ayy benim daha 4 ay var ama sanki başlasam yetişmez gibi geliyor
lokum tavsiyeni unutmucam inşAllah canım
kendim yapmak istiyorum bakalım,annem yardımcı olur böyle şeylere,yetenekli kadındır maşAllah
ayyy kübraa sana bişi daha sorucam
bulmuşken tüm sorularımı sormuş gibi oluyorum ama
babana nasıl,ne zaman söyledin?:18::18::18::18:
canım benim babam 007 james bond anladı zaten annemde inkar etmemiş annemle daha ilişkim 4 aylıkken tanıştırdım eger olmaz derse bağlanmadan bırakırım diye çünkü anne hislerine inanırım..ama hersey yolunda oldu bi kaç defa arkadas ortamında karşılaştılar ama babam içlerinden eleme yaparak kimin oldugunu anlamış sonrası artık iş ciddiye bindiğinde tanıştırmalar oldu falan..ama hiç karşısına geçip baba bak bu ömer gibi yapmadım yapamazdım..annem sağolsun ara bulucu oydu..ama babamda sevdi allahtan..tek kusur küpesiydi onu da çok sık takmadıgı için ki ailemin yanında takmadıgı için sorun yok :)iyi yetiştirmişsin canım ya
ayy benim daha 4 ay var ama sanki başlasam yetişmez gibi geliyor
lokum tavsiyeni unutmucam inşAllah canım
kendim yapmak istiyorum bakalım,annem yardımcı olur böyle şeylere,yetenekli kadındır maşAllah
ayyy kübraa sana bişi daha sorucam
bulmuşken tüm sorularımı sormuş gibi oluyorum ama
babana nasıl,ne zaman söyledin?:18::18::18::18:
tebrikler canım
her şey çok güzel olmuş bayıldım bayıldım
darısı da benim başımaaa inşallah
Canım okurken bile çok etkilendim..
çok güzel olmuşsun ve herşeyiniz çok güzel olmuş
Rabbim tamamına edirsin inşaAllah..
Darısı da başımıza..
Canımm sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız çok sevindimm.
Hediyelerine ve tepsine bayıldım, sen de çok hoş olmuşsun elbisenin modeli çok güzelmiş.
Allah daim etsin, hep mutlu olun inş. Darısı bize :))
sen de hazırladıkların da harika olmuş bayıldım hepsine :) darısı benim de başıma inş.
Okadar özenli ki. En ince detayını bile düşünmüşsün kısa zamanda ortaya çok güzel şeyler çıkmış maşAllah.
Ben tanışmaya geldiklerinde heyecandan ölücektim. Umarım sözüm seninki gibi rahat ve mükemmel geçer.
Yazdıkların ve fotoğrafların bana da fikir verdi. Kullanmak nasip olur inşallah.
Yeni yaşın ve sözün hayırlı olsun. Keşkesiz ömürler diliyorum. Mutluluğunuz daim olsun.
Söylemeden yapamıcam ama elbisen mükemmel ve çok yakışmış.
cnm hayrlı uğurlu olsn öncelkle
ben hediyeni anlayamadm ya da kaçırdm kçk cam şişelerden bahsetmşsn ama =)
tebrik ederim mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?