• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

38 tane var

pembe
kırmızı
bordo
siyah
mavi
sarı
yeşil
nude

ve bunların tonları..

mavi,sarı,pembe ve yeşil tonları yazın kullanıyorum

En çok bordo ve nude kullanıyorum.
Asla asla asla simli,pırıltı oje kullanmam.görmekten de hoşlanmıyorum.

7 Veya 8 :17: Belçikada en kotu oje 5 euros yani 10 Tl den basliyor bu yuzden kiyamiyorum ona para vermeye :27:

30-35 tane vardı, radikal bir kararla hepsini komşunun kızına verdim..

2 french için, 1 parlatıcı, 1 tane açık ten rengi, 1 tane de tam ten rengi olanını aldım ve artık bunları kullanacağım dedim..

Total : 5 :1::1::1::1:

Bende de 10 - 15 tane var ama bundan sonra gidip de aynı pembelere kırmızılara para vermemek için karıştırmayı düşünüyorum. Gidip aynı renkleri alıp geliyorum nasıl olsa.
Mesela az önce açık pembemin içine beyaz ve kırmızı döktüm.ve flormar Nail art simli gri ekledim. Süper tatlı pembe çıktı:))

Bir de yeşil süren kızlara çok özenmişimdir ama bu yaştan sonra olmaz herhalde...:( daha çok Üniversite gençliğine gidiyor onlar... Ne dersiniz?

Oje, kozmetik aşktır yav büsürü ojem var halada alıyorum bir tane gene aldım bugün yaklaşık 40 a yakın ojem var.:)

şuan 83 ama 20 tane falan verdim ya :( her geçen gün artıyor :D hatta tahtadan stand yaptırdım dizdim onları :) görmek isteyenler albümümde var :D

Back